Horoscop

HOROSCOP 22 AUGUST 2015

Taur 
Este o zi plină de succese pentru aceia dintre dvs care sunteţi angajaţi în muncă de creaţie sau intenţionaţi să demaraţi un proiect nou. Răsfăţaţi-va în activităţile pe care le iubiţi cu adevărat.

Gemeni 
Astăzi va puteţi distra şi uită pentru o zi de grijile zilnice. Starea dvs de spirit va fi bună, iar mulţi dintre dvs va veţi simţi confortabil în compania celor dragi. Este o zi foarte benefică pentru dezvoltarea competenţelor.

Rac 
Dacă nu sunteţi mulţumiţi de locul de muncă, puteţi cere părerea unei persoane iubite sau prietenilor. Pe plan sentimental, încercaţi să luaţi iniţiativa şi să va spuneţi punctele de vedere.

Leu 
Leii simt dorinţa de aventură şi această atitudine atrage mulţi oameni în jurul lor. S-ar putea să aveţi parte de o surpriză plăcută astăzi. Dacă lucraţi în această zi, nu e de mirare că veţi avea câştiguri bune.

Fecioara 
Fecioarele ar face bine dacă şi-ar asumă o responsabilitate în afaceri, pentru mai apoi vor avea de câştigat. Unii dintre dvs ar putea simţi o dorinţa de a face modificări la aspectul lor. Urmaţi-va instinctul şi bucuraţi-va de rezultat.

Balanţă
Nervozitatea va poate afecta destul de mult, aşa că încercaţi să va relaxaţi mai mult şi să staţi într-o companie bună. Puteţi petrece ore plăcute alături de partenerul dvs sau de prieteni.

Scorpion 
Majoritatea Scorpionilor pot lua în considerare noi oportunităţi referitoare la finanţe sau la locul de muncă. Abilitatea dvs de a influenţă pe alţii atrage în special atenţia asupra dvs.

Săgetător 
Dacă aveţi multe idei pe care nu le-aţi pus în aplicare, astăzi o puteţi face, în special la locul de muncă sau în obiceiurile de zi cu zi. Intuiţia dvs va ghidează şi va asigura că sunteţi pe drumul cel bun.

Capricorn 
Capricornii se simt mulţumiţi, indiferent dacă lucrează sau se relaxează. Unii dintre dvs va faceţi noi planuri de viitor şi veţi lua în considerare detaliile schimbărilor pe care le intenţionaţi să le faceţi în curând.

Vărsător 
Vărsătorii pot primi o veste bună legată de situaţia lor financiară. Este posibil să rezolvaţi o problema care v-a făcut să pierdeţi mulţi bani. În rest, va înţelegeţi perfect cu cei dragi şi relaţia cu partenerul decurge într-un ritm armonios.

Peşti 
Petreceţi o zi plăcută în compania persoanei iubite sau a prietenilor şi aveţi dorinţa de a comunica şi a va relaxa împreună. Este o zi potrivită pentru a face o călătorie alături de cei dragi.

sursa: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *