Horoscop

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2015

TAUR – Nu va place cum s-a amenajat un interior în care va veţi petrece sărbătorile de iarnă, însă nici nu aveţi cum să cereţi să se modifice ceva, pentru că aţi refuzat să faceţi vreo propunere.

GEMENI – Aveţi o grămadă de treburi pe care le trataţi cu indiferenţă, în primul rând pentru că nu sunt plătite corespunzător. Va simţiţi de altfel singur şi cam lipsit de iubire.

RAC – Pentru a putea să terminaţi toată treaba, va fi necesară un fel de alianţa. Chiar dacă nu va place partenerul, gândiţi-va că nu este necesar decât până depăşiţi sărbătorile de iarnă!

LEU – Una din multele dv. cooperări se dovedeşte cel puţin ciudată. Nu vi se dau bani, ci promisiuni. Nu vi se cere atenţie, ci multă răbdare. Încercaţi să scăpaţi, dar nu prea reuşiţi!

FECIOARA – Aveţi posibilitatea să reinstauraţi armonia în familia dv. prin crearea unei echipe din membrii acesteia, care să lucreze pentru organizarea sărbătorilor. Aveţi nevoie de multă răbdare!

BALANŢĂ – Nu mai suportaţi ironiile celor din anturaj, care consideră că nu aveţi suficientă mândrie pentru a renunţă la colaborările mai puţin tradiţionaliste. Reacţii pe măsură.

SCORPION – Vi cere să participaţi la o "şedinţa" de familie mai puţin obişnuită şi aveţi presimţirea că nu se va termină cu bine. Aveţi dreptate, numai că nu sunteţi implicat în deciziile "negative".

SĂGETĂTOR – Pentru a avea suficient timp pentru ceea ce va place să faceţi, nu daţi suficientă atenţie unor activităţi "tradiţionale", care cer multă atenţie şi meticulozitate. Veţi fi "amendat" pe loc!

CAPRICORN- Puteţi pierde bani ori acte din cauza neatenţiei. Reacţiile dv. sunt exagerate, chiar dacă nu se întâmplă nimic important. Aveţi o instabilitate emoţională justificată.

VĂRSĂTOR – Explicaţi pe înţelesul tuturor nişte concepte complicate, fără să va ceară nimeni să va implicaţi. După-amiază, vi se oferă un post nou sau o schimbare de carieră.

PEŞTI – Regăsiţi încrederea pe care aţi avut-o în rude şi le cereţi sfatul într-o problema sentimentală care va da dureri de cap. Soluţia o veţi găsi însă tot singur, pe seară.

sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *