Horoscop

Horoscop 22 iulie 2023. Afacerile financiare ale Leilor vor merge cu siguranță în sus!

Astrele din horoscop dau o reacție tăioasă, uneori imprevizibilă, la ceea ce se întâmplă. Cuvintele sau evenimentele, la care ieri o persoană a reacționat calm, o pot jigni brusc, o pot intriga sau amuza, cu alte cuvinte – îi pot atinge nervii.

Berbec. În relația Berbecului cu o persoană iubită poate fi tensionată. Poate că va descoperi unele fapte neașteptate din biografia sa sau trăsături negative. Sau poate că Berbecul va fi pur și simplu prea pretențios față de toți cei care îi sunt apropiați, iar în problemele controversate nu este pregătit pentru compromis. Astrele horoscopului îl sfătuiesc să cântărească argumentele pro și contra: merită să stârnească tensiuni și să facă mare caz de ele? Desigur, iritarea și furia nu sunt niciodată fără motiv, dar motivul este rareori convingător.

Taur. Astrele horoscopului îl sfătuiesc pe Taur să petreacă timpul liber acolo unde viața este în plină expansiune, să se distreze! Unde anume să meargă depinde de gusturile sale: cuiva îi place teatrul, iar cineva va prefera să meargă la un concert rock, la o petrecere strălucitoare sau la cinema. Principalul lucru pe care Taurul s-a scufundat în vârtejul comunicării: toate oportunitățile sale le va întâlni acolo. Sociabilitatea Taurului îl va ajuta să se prezinte în cea mai favorabilă lumină și să facă cunoștințe interesante (și promițătoare).

Gemeni. Gemenii vor fi hotărâți să se bucure de viață ca un adevărat epicureu! Ziua nu îi înclină să demonstreze ceva cuiva sau să se grăbească undeva. Dimpotrivă, Gemenii vor fi puși pentru orice caz să o ia încet, iar dacă se poate – și dacă se poate – și să nu amâne deloc. Astrele din horoscop îi sfătuiesc pe Gemeni să își dedice această zi atât lor înșiși, cât și familiei și prietenilor. Puteți organiza o petrecere amicală, puteți merge undeva la teatru sau la cafenea. Vor fi capabili să aprecieze frumosul în toate manifestările sale, fie că este vorba de un spectacol bun, de căldura unui dialog amical, de muzică, de dragoste sau de mâncăruri delicioase.

Rac. În afaceri, Racul nu se va simți cel mai bine, până la faptul că poate din când în când să se culce. Cu toate acestea, astrele horoscopului îi promit că, dacă va depăși apatia, nu va regreta! Ziua îi va oferi oportunități interesante, de care Racul va putea profita doar dacă va intra pe deplin în ritmul de lucru. Este posibil ca aceste oportunități să fie legate de fluxurile de informații – de la internet și cărți până la conversații, bârfe și zvonuri. Așadar, Racul ar trebui să își țină urechile deschise, dar să își țină gura închisă – dacă spune ceva fără să se gândească, riscă să își facă rău.

Leu. Afacerile financiare ale Leilor vor merge cu siguranță în sus! Poate că în cursul zilei va primi o ofertă interesantă sau cineva cunoscut îi va achita o datorie; poate că șefii îi vor acorda o mărire de salariu sau îi va veni o idee grozavă despre cum să se îmbogățească. În orice caz, Leul ar trebui să analizeze cu atenție toate ideile și oportunitățile financiare care îi apar, chiar dacă par ciudate la prima vedere.

Fecioară. Caracteristica principală a Fecioarei poate fi spontaneitatea: starea ei de spirit nu este stabilă! Pe de o parte, Fecioara poate fi nervoasă și iritată de persoanele care au intrat sub mâna ei fierbinte, dar pe de altă parte – este capabilă de un act mărinimos sau de un alt pas neașteptat. În plus, nu numai acțiunile, ci și sentimentele Fecioarei pot fi dincolo de logică. În timpul zilei se poate trezi brusc o simpatie prietenoasă pentru cineva sau poate izbucni în dragoste.

Balanță. Balanța ar trebui să se supună fluxului de circumstanțe: se poate afla într-o situație în care nu va putea face nimic. De exemplu, li se va lua inițiativa sau nu li se va asculta părerea, sau poate că Balanța va fi pur și simplu incapabilă să influențeze evenimentele… Dacă se întâmplă așa ceva, astrele horoscopului sfătuiesc Balanța să accepte și să se bazeze pe voința destinului. Să se lase dus de val este cel mai înțelept lucru pe care îl pot face.

Scorpion. O zi imprevizibilă, în care Scorpionul poate reuși să-și atingă scopul prin cele mai neconvenționale metode! Dacă în oricare dintre sferele vieții sale Scorpionul a plănuit o schimbare, un pas îndrăzneț sau un experiment, în această zi ar putea foarte bine să încerce. Chiar și proiectele nu prea sigure, care necesită o doză de aventurism, pot “trage” pe neașteptate direct în “zece”! În plus, horoscopul este foarte favorabil în dragoste – în această zi Scorpionul își poate surprinde în mod plăcut partenerul.

Săgetător. În horoscopul Săgetătorului promite să vină în prim-plan abilitățile de conducere și de organizare. Oamenii din jurul său vor fi atrași de el, iar Săgetătorul nu va trebui decât să îi conducă, îndrumându-i și inspirându-i. În cercul familiei și al prietenilor, Săgetătorul este capabil să organizeze un picnic sau o petrecere distractivă, iar în domeniile legate de muncă și carieră, este avantajos să își demonstreze talentul organizatoric în fața colegilor și a superiorilor. Este o bună ocazie pentru el de a face un pas bun pe scara carierei.

Capricorn. Astrele din horoscop le promit Capricornilor o zi plină de surprize și descoperiri! Evenimentele îl pot forța pe Capricorn să se răzgândească în legătură cu ceva, sau cineva din jurul său îl poate surprinde. Este posibil ca o persoană despre care Capricornul și-a format deja o părere să apară în fața lui într-un rol neașteptat. Sau Capricornul însuși va face ceva extraordinar – ceva la care nimeni nu se aștepta să facă. Ei bine, viața este mult mai interesantă decât ideile noastre despre ea, iar Capricornul va avea șansa de a se asigura de acest lucru.

Vărsător. Evenimente sau vești care pot schimba lucrurile pot da buzna în viața Vărsătorului. Nu trebuie să fie neapărat o veste cu semnul “plus” sau “minus” – poate fi orice: o călătorie, o întâlnire, o cunoștință, o explozie bruscă de sentimente sau o ofertă de un nou loc de muncă. Astrele horoscopului avertizează Vărsătorul că nu merită să renunți la această situație. El trebuie să ia o decizie conștientă și echilibrată în orice chestiune, pentru că evenimentele se pot dovedi a fi cruciale, întâlnirile – fatale, iar sentimentele – pentru toată viața.

Pești. Orice decizii pe care le vor lua Peștii, acestea nu vor fi ghidate de logică, ci de intuiție: logica nu le va permite Peștilor să înțeleagă exact ce trebuie să facă și ce nu trebuie să facă. Dar vocea intuiției în Pești va fi deosebit de puternică. Datorită lui, noaptea Pești poate vedea visele vii, iar în timpul zilei – să audă indiciile subconștientului său. Astrele horoscopului îi sfătuiesc să nu-și ignore vocea interioară – sfaturile sale îi vor ajuta pe Pești să simtă subtil situația și să nu rateze momentul în care soarta va fi gata să le facă o surpriză plăcută.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *