Horoscop

Horoscop 22 martie 2023. Berbec, expiră drama și inspiră iubirea.

Ziua de 22 martie este cel mai bine petrecută în liniște. Mergeți la țară cu prietenii, petreceți timp acasă citind sau vizionând serialul preferat.

♈ Berbec.
Nu te afli în cea mai bună stare emoțională în acest moment. Problemele de la serviciu, din familie și chiar gândurile intruzive te dezechilibrează. Ia-ți o zi liberă! Rămâi singur cu gândurile tale și pune lucrurile la punct, Berbec.

Sfat cosmic: Expiră drama și inspiră iubirea.

♉ Taur.
Permite-ți să simți tot ce poți, fără să te judeci pentru asta. Energia Lunii noi îți oferă spațiu pentru a elimina ceea ce nu mai servește binelui tău suprem, Taur.

Sfat cosmic: ascultă-ți vocea interioară.

♊ Gemeni.
Extinderea limitelor tale creative va fi o temă majoră pentru tine în aceste zile, Gemeni. Mai mult, s-ar putea să te trezești explorând relația ta cu corpul tău și învățând să te tratezi cu dragoste și tandrețe. Scăpând de narațiunea rușinii, poți apoi să creezi mai mult spațiu pentru propria ta libertate.

Sfatul cosmic: nu vă fie teamă să vă exprimați.

♋ Rac.
Trebuie doar să fii spontan și să lași busola ta interioară să-ți arate calea, Rac. Da, s-ar putea să te împiedici și să cazi de câteva ori pe drum, dar este în regulă. Să știi că greșelile fac parte integrantă din procesul de învățare.

Sfat cosmic: taie firele acolo unde este necesar.

♌ Leu
Permite-ți să faci acel salt de credință la care te-ai gândit. Când vine vorba de chestiuni de suflet, păstrează-ți mintea deschisă. Permiteți celor dragi să vă arate cine sunt cu adevărat pentru voi. Nu vă închideți în voi înșivă.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să spuneți adevărul.

♍ Fecioară

Folosiți-vă puterea cu înțelepciune. Acum este un moment bun pentru a începe să planificați lucruri noi și importante care vor contribui la creșterea dvs. Ești abia la începutul marii tale călătorii, Fecioară. Dar nu uitați nici de odihnă. Ai nevoie de putere pentru noi realizări.

Sfatul cosmic: nu te opri asupra obiectivelor pe care le-ai atins.

♎ Balanță.

Capacitatea de a negocia și de a vă respecta condițiile vă va fi de folos în zilele următoare. Gândește-te la următoarea întrebare: “Ce pot face pentru a mă pregăti pentru viața pe care mi-o imaginez cu adevărat?”. Scopul este mantra Balanței. Începeți prin eliminarea brutală a tuturor distragerilor.

Sfatul cosmic: viața îți rezervă surprize plăcute.

♏ Scorpion.

În ultima vreme te-ai străduit mai mult ca niciodată. Te-ai ocupat de lucruri cu o viteză amețitoare, ceea ce începe să te afecteze acum. Fă-ți o favoare și ia o pauză, Scorpionule.

Sfatul cosmic: nu luați decizii pripite.

♐ Săgetătorii.
Săptămâna aceasta te concentrezi pe carieră, pe autodezvoltarea ta. Când vine vorba de chestiuni de suflet, cauți stabilitate. Îți dorești să fii cu cineva care te iubește necondiționat, care nu se teme să fie alături de tine în timp ce navighezi prin numeroasele furtuni ale vieții. Știi deja cine nu este un candidat demn pentru această poziție.

Sfatul cosmic: ești capabil să treci orice test.

Capricornii.
Vă dați seama că, pentru a ajunge la destinația dorită, va trebui să faceți niște mișcări îndrăznețe. Noroc că curajul este un lucru cu care ești binecuvântat din belșug, Capricornilor. Luna Nouă vă încurajează să experimentați. Să porniți pe un drum neexplorat și să descoperiți magia care vă așteaptă în afara zonei de confort.

Sfatul cosmic: tot ce e mai bun e înainte.

♒ Vărsător.

Ai chef de relaxare și de cuibărit în acest moment. Ai chef să pictezi, să sculptezi, să faci reparații, să gătești mâncăruri neobișnuite – încearcă-ți mâna în orice lucru nou. Considerați că acesta este un semn că sunteți pe drumul cel bun, Vărsătorilor.

Sfatul cosmic: nu vă fie teamă să vă asumați riscuri.

♊ Pești.

Poți fie să construiești ziduri acolo unde există suficiente limite, fie să te deschizi către noi oportunități. Alegerea celei din urmă poate fi descurajantă, dar este în regulă. Nu este nevoie să te grăbești acum, Pești. Începe cu tine însuți – renunță la resentimentele legate de vechiul capitol al vieții tale.

Sfatul cosmic: nu te împovăra cu sarcini inutile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *