Horoscop

Horoscop 23 iunie. Săgetător, cel mai bun leac pentru o stare de spirit proastă este o plimbare în aer liber

Berbec

Nu vă grăbiți să vă supărați pe o persoană de la care auziți cuvinte neplăcute – este mai bine să vă gândiți ce motive are – poate că dumneavoastră înșivă i-ați dat un motiv întemeiat pentru critici și reclamații.

Taur

Încercați să nu dați sfaturi nesolicitate nimănui, chiar dacă credeți că o persoană are nevoie de ele: spre marea dvs. uimire, în loc de recunoștință, vă poate transmite nemulțumirea sa.

Gemeni 

Nu vă luptați pentru ceea ce nu aveți un drept legitim: chiar dacă obțineți un post pentru care inițial ați proclamat un alt angajat, este puțin probabil să puteți arăta rezultatele necesare și va trebui să îl părăsiți.

Rac 

Nu te impune unei persoane care nu are nevoie de tine: o astfel de relație, chiar dacă reușești să o faci, nu va aduce bucurie nici ție, nici lui: nu ar fi mai bine să acorzi atenție cuiva care te iubește cu adevărat.

Leu 

Astăzi poți rezolva orice problemă legată într-un fel sau altul de viața personală: poți face pace atât cu o persoană iubită, cât și să pui capăt unei relații care de mult nu mai este pe placul ambelor părți.

Fecioară 

În ciuda stării de spirit proaste care vă poate însoți încă de dimineață, încercați să nu jigniți persoanele care vă sunt apropiate: va fi mult mai ușor să vă certați cu ele decât să vă împăcați ulterior.

Balanță 

Nu-ți propune să ajungi la zi cu tot ce ai planificat, oricum nu vei reuși, așa că este indicat să te concentrezi pe lucrurile cele mai importante și să lași restul pentru mai târziu.

Scorpion 

Succesul îi așteaptă pe reprezentanții semnului tău, atât la serviciu, cât și în viața privată, așa că inițiativa – pentru ca mai târziu să nu regreți ocaziile ratate – este indicat să o arăți în toate direcțiile.

Săgetător 

Cel mai bun leac pentru o stare de spirit proastă este o plimbare în aer liber, de exemplu, în cel mai apropiat parc sau la un corp de apă, unde nu numai că poți respira aer curat, dar te poți și reîmprospăta făcând o baie.

Capricorn 

Orice tranzacție financiară se va dovedi reușită astăzi, așa că astăzi poți rezolva sarcini de orice grad de complexitate: încheie acorduri, semnează contracte și poartă negocieri.

Vărsător 

Încercați să nu împrumutați bani nimănui: chiar dacă vedeți că persoana respectivă are cu adevărat nevoie de ei, rugați-o să aștepte cel puțin până mâine, când circumstanțele pentru împrumut vor fi mai favorabile.

Pești 

Toate acțiunile și deciziile actuale ar trebui să fie verificate cu vocea ta interioară: aceasta te va avertiza împotriva acțiunilor greșite și îți va spune cum să acționezi pentru a câștiga în orice caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *