Horoscop

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2015

Dacă te priveşti pe ţine prin prisma lor, că şi cum ei te-ar reflectă pe ţine, greşeşti amarnic. Tu nu eşti aşa: nici pesimist că ei, nici trist că ei, nici neputincios că ei, că atare fă abstracţie de oamenii care îţi stau prin preajma şi nu te implică în treburile lor. Da, poate ai dori să le ridici moralul, dar nu te ajută cu nimic compasiunea cu care îi tratezi. Ei vor încerca să te tragă pe ţine în jos, pentru că nu suportă că alţii să se simtă mai bine, deci mai bine pleci de lângă asemenea surse de energie negativă.

Taur

Nu prea te poţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul colegului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ţi inspiră prea multă credibilitate. Ori a mai încercat şi altădată să te ajute şi nu i-a ieşit, ori ştii din experienţă proprie că nu are cu ce te ajută, că mai degrabă ar merită el ajutat! Este un om fără experienţă de viaţă care promite ceva ce nu poate oferi, că atare ar fi bine să te descurci singur, că să nu-ţi pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase. Caută compania unor oameni inteligenţi, suspusi, cu experienţă, nu numai pentru că ei îţi vor deschide mai uşor unele uşi, ci şi pentru că ai şi tu multe de învăţat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Gemeni

Ai atins un nivel satisfăcător în care toate par să se aşeze pe un făgaş normal. Fă un efort să păstrezi cât mai mult timp această senzaţie şi să duci cu ţine sentimentul de linişte care se instalează peste tot. Chiar dacă ai putea spune că aluneci încet spre rutină şi nu se mai întâmplă nimic nou, tu eşti un mare iubitor de stabilitate şi certitudine, încât nu te deranjează absolut deloc dacă o vreme nu se mai schimbă nimic din peisaj. Atât timp cât tu deţii cheia problemelor altora, nu trebuie s-o ţii doar pentru ţine, ci fii generos şi săritor şi arată şi altora ce trebuie să facă.

Rac

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării că să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţă ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine. Fii foarte atent, că nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgenţe de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucură prea mult când vei da cu ochii de lista de plăti în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăti!

Leu

Joci un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Tu ai o vorba bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajută pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte. Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poţi vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţă ta. Fără ţine, ar fi stat mult timp în acelaşi loc fără să ştie ce e de făcut, or, cu ţine alături, parcă a prins din nou viaţă. Susţine-l, încurajează-l, motivează-l cum ştii tu mai bine.

Fecioara

Că să te adaptezi din mers la schimbările care se prefigurează la orizont, trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate şi încredere, să nu te cramponezi de lucrurile deja instalate în viaţă ta. Eşti într-un moment în care trebuie să fii că o până în vânt, că o barcă pe valuri, deci nu te împotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cât eşti mai uşor, cu atât trecerea se va face mai lin spre nouă etapă în care intri, deci lasă-te condus! Treci mai departe cu încredere deplină că ceea ce te aşteaptă la finalul acestei transformări e în armonie cu ţine, deci n-are rost nici să te opui, nici să te temi. Fie ce-o fi!

Balanţă

Prietenia nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămâi mai rece la gesturile de simpatie ale unei persoane care încearcă să ţi se bage pe sub piele cu orice preţ. Nu are intenţii pozitive, apelează la tertipuri incorecte pentru a-ţi câştigă simpatia şi chiar dragostea, dar va profită de încrederea ta după ce vei începe să ţii la el. Eventual poate fi doar o aventură fără viitor şi dacă o iei şi tu că atare, totul ar fi perfect, dar dacă te îndrăgosteşti de o astfel de persoană cu două fete, ai putea suferi profund. La câtă iubire poţi tu oferi, nu meriţi o iubire falsă.

Scorpion

Eşti cam nervos şi nu se prea poate discuta cu ţine. Răspunzi agresiv oricăror propuneri, refuzi invitaţiile de a te alătură unor acţiuni ce te-ar solicită la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi de minune. Eşti ostil şi asta se vede după tonul pe care-l foloseşti, după furtunile pe care le generezi în jurul tău, după atitudinea violenţă pe care o abordezi, mai ales când e vorba de aspecte cu care nu eşti de acord. Calmează-te, altfel plantezi peste tot doar sămânţa de scandal.

Săgetător

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşită va fi deplină. Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţă şi sârguinţă de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată laudă. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită: o cărămidă pusă acum va deveni punct de plecare spre o construcţie de excepţie, ce se ridică lent, cu ambiţie şi răbdare!

Capricorn

Încearcă să mai micşorezi un pic ritmul în care înaintezi spre un scop măreţ, pentru că viteză această te face să pierzi din vedere aspectele frumoase ale evoluţiei tale. Nu-ţi cere nimeni să ajungi rapid la ţintă propusă, pentru că uneori călătoria spre destinaţia finală e cea frumoasă, cea generatoare de motive de fericire, nu neapărat rezultatele culese la capăt. Că atare las-o mai moale, nu mai pedala cu atâta înverşunare că să ajungi repede-repede la ţelul propus, ci bucură-te de tot ce descoperi pe parcurs, de detaliile care apar în fiecare zi, de oamenii pe care îi întâlneşti pe traseu. Nu sări peste etape: toate au un rol pozitiv!

Vărsător

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experienţă ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost că ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe ţine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţă ta, ar da roade din nou, că atare vorbeşte-le de ţine.

Peşti

Nu ştii ce să alegi în situaţia de faţă, pentru că ai la dispoziţie două variante, din care numai una duce cu adevărat la un rezultat. Dacă nu o alegi cu grijă pe cea potrivită, ai putea ajunge într-un impas din care singură soluţie ar mai fi renunţarea. Nu te grăbi să oferi răspunsul imediat, mai ai ceva timp să chibzuiesti, să cântăreşti argumentele pro sau contra, să te informezi din mai multe surse şi, după ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ţi cere nimeni să decizi pe loc, deci ia-ţi un răgaz de gândire!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *