Horoscop

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016

Taur
Închide sufletul, pentru câteva minute, cât timp trebuie să priveşti o situaţie fragilă cu maximă detaşare şi înţelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate şi calm, pe care sufletul tău sensibil nu le deţine astăzi, în schimb mintea ta e clară, organizată, detaşată şi înţelege exact situaţia. 

Gemeni
Lasă-te ghidat într-o direcţie nouă de oameni care au experienţă în acel domeniu. Nu orbecăi de unul singur fără să ştii foarte clar ce ai de făcut sau încotro mergi, ca să nu pierzi timp şi energie inutil, fără rezultate palpabile. Altfel lucrezi sub directă conducere a unor persoane care se pricep, pentru că aceasta poate fi chiar meseria lor: de profesori, de îndrumători, de consilieri care îşi pun cunoştinţele în slujba ta. 

Rac
Nici n-ai început bine, că deja se termină un proiect de la care aveai mari speranţe, semn că n-ai pornit cu dreptul. Revizuieşte repede toată strategia, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum, pentru că ar fi nevoie de o analiză retrospectivă foarte rapidă înainte de a trece mai departe. 

Leu
Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat să-l critici, să-l judeci, să-i arunci în spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. 

Fecioara
Priveşte cu atenţie direcţia în care vâsleşti! Nu ţi se pare că mergi împotriva curentului? De aceea ai impresia că nimic nu evoluează, deci ar fi bine să nu te mai opui atâta. 

Balanţă
Bucură-te de monotonia acestei zile! Chiar dacă aşteptai ceva mai deosebit, astăzi, măcar e linişte şi calm în jurul tău, starea perfectă pentru a te relaxa şi pentru a te detaşa de toată agitaţia prin care ai trecut recent. 

Scorpion
A fi singur nu e chiar aşa de rău, deci nu privi în jur cu ostilitate doar pentru că nu apare nimeni să te însoţească în ceea ce ai de făcut. A fi singur de multe ori înseamnă a fi liber să faci totul după cum crezi tu de cuviinţă, pentru că nu ai parte întotdeauna de cei mai potriviţi companioni. 

Săgetător
Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra întregii tale existențe, tocmai de aceea nu trebuie să-l tratezi cu superficialitate. Nu te grăbi să extragi concluzii, să iei decizii finale, să pui punct definitiv, pentru că orice afirmaţie sau declaraţie emisă cu iz categoric nu va mai putea fi schimbată. 

Capricorn
Nu te grăbi să renunţi la ceva de care ai impresia că nu mai ai nevoie, da, poate în acest moment pare inutil, un balast pe care îl tot cari după tine de ceva vreme, dar nu ai de unde să ştii dacă nu cumva exact acel lucru va deveni esenţial peste un an, doi, zece. 

Vărsător
Ai un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta contează, şi deja ai planuri mari cu ei. Poţi să visezi la vremuri prospere, la abundenţă, pentru că mintea ta e că un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. 

Peşti
Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău. Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zonă de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot? 

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *