Horoscop

Horoscop 25 august 2023. Scorpion, de dimineață veți fi stăpânit de intenții bune

Berbec

Buna dispoziție, care vă va însoți încă de dimineață, vă va permite să rezolvați o mulțime de probleme profesionale, iar mai aproape de seară să refaceți o mulțime de treburi casnice.

Taur

Astrele vă recomandă să vă amintiți de persoana pe care, fiind sub influența unor spirite rele, ați jignit-o și să găsiți o modalitate de a vă împăca cu ea, recunoscându-vă greșeala și cerându-vă scuze.

Gemeni

Pentru aceia dintre dvs. care au decis să își schimbe locul de reședință, găsiți o modalitate de a vă ușura această sarcină – de exemplu, încercați să găsiți plăcere în lucrurile care vă plictisesc.

Rac

La surpriza pe care v-o va face astăzi o persoană dragă, ar trebui să reacționați cu maximă bucurie, chiar dacă de fapt visați la altceva – nu trebuie să-l jigniți.

Leu

Ziua este favorabilă oricăror demersuri – atât profesionale, cât și personale: nu numai că te poți lansa în proiecte noi, dar poți accepta și declarații de dragoste.

Fecioară

Poți – și ar trebui – să discuți cu superiorii tăi despre orice subiect care te preocupă, cum ar fi un nou post sau o mărire de salariu – cel mai probabil, la toate solicitările pe care le va trata favorabil.

Balanță

Te poți lăsa purtat de o persoană care a apărut recent în cercul tău, iar dacă relația voastră se va transforma într-o idilă furtunoasă sau se va limita la un flirt plăcut, dar scurt, depinde doar de tine.

Scorpion

Începând de dimineață veți fi stăpânit de intenții bune, cărora nu trebuie să le rezistați: dacă doriți să ajutați pe cineva – moral sau financiar – asigurați-vă că o faceți.

Săgetător

Este un moment bun pentru a vă îmbunătăți stima de sine: orice afacere pe care o întreprindeți va avea succes, iar o parte semnificativă a acestui rezultat se va datora talentelor și abilităților dvs.

Capricorn

Să le spui superiorilor tăi despre realizările tale, nu poți fi modest, dar nici să păstrezi tăcerea asupra meritelor colegilor lor nu este de asemenea recomandat, altfel pe viitor nu vei putea conta pe sprijinul lor.

Vărsător

Făcut în această zi, binele – ca și răul – se va întoarce cu siguranță de o sută de ori, așa că nu trebuie să ezitați să îi ajutați pe cei care vi-l cer și nu permiteți negativismul nici măcar în gândurile voastre.

Pești

Ziua – bineînțeles, dacă este posibil – este recomandat să o petreci alături de familie: zelul tău profesional este lăudabil, dar nu trebuie să uiți și de cei dragi – fără atenția ta se ofilesc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *