Horoscop

Horoscop 25 iunie 2023. Gemeni, nu fi sincer cu persoanele pe care nu le cunoști foarte bine

Berbec

Astrele te îndeamnă să îți dedici această zi ție însuți – sau, mai bine zis, activității care îți aduce cea mai mare plăcere: pentru unii este vorba de autoîngrijire, pentru alții de lectură, pentru alții de lucrul la ac.

Taur

Indiferent de ceea ce faci – chiar dacă e vorba doar de treburile casnice – nu arunca totul pe umerii tăi: împreună cu colegii de casă vei face totul mai repede, principalul – deleagă corect autoritatea.

Gemeni

Nu fi sincer cu persoanele pe care nu le cunoști foarte bine – ai putea să verși ușor fasolea, dându-le informații importante pentru tine, și nu se știe cum vor decide să dispună de ele.

Rac

Ziua curentă este favorabilă pentru pași decisivi, dat fiind statutul său de ieșire, poți presupune că aceștia îți vor atinge viața personală: principalul lucru nu este doar să fii decisiv, ci și să calculezi consecințele.

Leu

Este ușor și plăcut să faci fapte bune, dar astăzi acestea vor avea cel mai bun efect și asupra situației tale financiare, așa că nu-ți reține altruismul – dă-i o turnură potrivită.

Fecioară

În ajunul unei noi săptămâni de lucru este momentul să îți analizezi acțiunile profesionale anterioare și să stabilești unde ai făcut ceea ce trebuia și unde, mai ales, ai greșit.

Balanță

Orice se va întâmpla astăzi în viața ta, nu va fi întâmplător: fiecare eveniment are un trecut, principalul este să înțelegi ce acțiuni ale tale au dus la acest sau acel rezultat.

Scorpion

Nu face remarci la adresa persoanelor din afară, chiar dacă acestea merită: cuvânt cu cuvânt te poți implica într-un conflict complet inutil și fără rost, așa că e mai bine să treci pe lângă.

Săgetător

O chestiune mondenă importantă ar putea fi rezolvată cu ajutorul sfaturilor unei persoane cu care nu ai mai ținut legătura din anumite motive de multă vreme – poate ar trebui, ca să spunem așa, să reînnoiți cunoștințele?

Capricorn

Reprezentanții semnului tău – dacă nu toți, atunci mulți – vor putea deschide astăzi o nouă pagină a vieții lor: principalul lucru este să nu tragi cu tine în viitor afaceri și relații care și-au depășit de mult timpul.

Vărsător

Ziua este favorabilă schimbărilor: chiar dacă sunt minore, acestea vor aduce în viața ta o energie nouă – proaspătă – cu ajutorul căreia poți lua totul de la zero – de la zero.

Pești

Un apel neașteptat de la cineva din trecut nu numai că îți va trezi în suflet amintiri plăcute – sau mai puțin plăcute -, dar te va ajuta să rezolvi o problemă importantă: cel mai important, nu ezita să ceri ajutor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *