Horoscop

Horoscop 25 martie 2023. Gemeni, provocările îți vor debloca potențialul

Luna în creștere în Taur. Dacă așteptai de mult timp momentul potrivit pentru a lua măsuri decisive, acesta a sosit. Dacă simți că vrei să-ți îmbunătățești abilitățile, să-ți actualizezi competențele, să înveți lucruri noi – merită să-ți canalizezi energia în această direcție. Rezultatul va depăși așteptările! Cuvântul cheie al zilei este “perseverență”.

♈ Berbec.
Acesta este cu siguranță sezonul tău, Berbec! Timpul tău de a-ți dovedi toată gloria, de a ieși în evidență, de a-ți îndeplini cele mai nebunești vise. Doar un memento: poți avea orice îți dorești dacă îți pui inima și mintea la contribuție. Așadar, schimbă convingerile interioare care te împiedică să îți folosești puterea și potențialul la maxim. Luptă pentru ceea ce crezi, dăruiește-te pe deplin ideii tale, permițându-ți să faci câteva greșeli pe parcurs. Oh, și încă un lucru! Eliberează-te de ideea de perfecțiune, în spatele ei se află riscul unor așteptări nerezonabile.

Sfat cosmic: este timpul să prinzi curaj și să devii protagonistul poveștii tale de viață.

♉ Taur.
Taur, ești invincibil! Ești o forță de care trebuie să ții cont! Așadar, folosește-ți puterea de lider. Semănați semințele schimbării colective. Este crucial să îți faci timp să construiești o echipă solidă, formată din oameni care gândesc la fel ca tine, pentru a-ți îndeplini misiunea. Nu uitați nici măcar o clipă că nu ați venit aici pentru a trăi o viață mediocră! Nu te lăsa manipulat. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu turbulențe interne în acest moment. Dacă anumite capitole din viața ta se încheie, este doar pentru că așa trebuie. Alegeți calea de cea mai mică rezistență. Renunță cu recunoștință.

Sfat cosmic: doar tu ar trebui să iei decizii cu privire la propriul destin.

♊ Gemeni
În această etapă a vieții, te simți ca cea mai formidabilă versiune a ta. Sunt atât de multe lucruri pe care vrei să le faci în următoarele săptămâni, atât de multe de creat. Dar trebuie să-ți amintești că obstacole insurmontabile apar uneori în calea planurilor noastre. Că circumstanțele pot avea un impact negativ asupra creșterii tale așa cum îți dorești. Fă-ți o favoare și respiră. Observați situația dintr-o perspectivă mai înaltă. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama că sufletul vostru a ales aceste încercări ca o modalitate de a crește și de a atinge un nou nivel de conștientizare în această viață.

Sfat cosmic: Soarta te testează, dar în sensul bun. Provocările îți vor debloca potențialul.

Rac.
Dar ce părere ai despre examenele finale? Faci o criză de furie și refuzi să te miști sau accepți drumul pe care te conduce viața cu zâmbetul pe buze și cu un cântec în suflet? Acordă-ți frecvența radio interioară la recunoștință, Racule. Realizați cum lucrurile lucrează de fapt în favoarea voastră. Oh, și încă un lucru! Să știți că sunteți pe drumul cel bun și că răspunsurile pe care le căutați vor veni de la sine. Este timpul să vă deplasați într-un spațiu de claritate. O atitudine contemplativă te va ajuta să vezi prin ea.

Sfatul cosmic: cedează-te fluxului, rezistența nu va face decât să-ți împiedice creșterea.

♌ Leu
Există mai mult decât binefăcători în jurul tău, iar așteptările se ceartă adesea cu realitatea. Sunt al naibii de fermecători și au o abilitate stranie de a spune toate lucrurile potrivite în toate momentele potrivite. Dar te fac ei să te simți văzut și auzit? Vă fac să vă simțiți așa cum vă doriți să vă simțiți? Vă susțin ei creșterea, vă ridică moralul și vin în ajutor atunci când este important? Nu sunt oameni răi, nu. Dar ar trebui să știi dacă sunt dispuși să împartă cu tine același spațiu, timp, obiective și sentimente. Gestionându-vă așteptările, vă puteți crea o bucată de rai exact acolo unde vă aflați acum.

Sfat cosmic: gestionează-ți așteptările, învață să eviți dezamăgirea.

♍ Fecioară.

Încercați să faceți ceea ce trebuie și încercați să faceți ceea ce este bine pentru toată lumea. Vedeți unde este eroarea în această ecuație? Așa este! Este foarte posibil să vă respingeți propriile nevoi atunci când vă aflați absorbit în acest proces. Fă-ți o favoare și găsește un echilibru. Nu uitați că grija pentru ceilalți nu vă obligă să jucați tot timpul rolul de martir. Apropo, dacă te-ai gândit să te întorci la studii sau să te înscrii la cursuri de filozofie/practică spirituală, astrele îți trimit un semn să faci exact asta! Vei învăța atât de multe despre universul interior și exterior pe parcurs!

Sfatul cosmic: trebuie doar să te ocupi de tine însuți acum. Tu ești pe primul loc.

♎ Balanță.

Această perioadă aduce Balanței un sentiment de optimism. Știi pentru ce te afli aici și ești gata să faci munca necesară pentru a-ți atinge obiectivul principal. Fii creativ în planul tău de acțiune, nu căuta calea cea mai ușoară. Străduiește-te să faci un pas în direcția creșterii în fiecare zi. Universul se va strădui să te ajute. Obișnuiți să vă revizuiți obiectivele în timp ce vă desfășurați rutina zilnică – în timp ce spălați vasele sau vă dați cu abdomenul la sala de sport. Nu uitați, să vă puneți în formă nu trebuie să fie un calvar. Mergeți la o plimbare cu bicicleta în pădure, înscrieți-vă la un curs de yoga sau la un curs de dans și terapie prin mișcare.

Sfat cosmic: Fă un pas ferm spre obiectivul tău în fiecare zi.

♏ Scorpion.

Nu sunteți în căutarea unei alte “relații ocazionale”. Nu cauți fiorul urmăririi sau fluturași în stomac. Ceea ce cauți este un parteneriat stabil, angajat, care promite să treacă testul timpului și să curgă. Așadar, dacă te afli în stadiile incipiente ale unei relații romantice sau în etapele dificile ale uneia deja stabilite, fii sincer și onest cu partenerul tău în descrierea speranțelor și planurilor tale. Universul se pregătește deja să aducă în experiența voastră ceea ce vă doriți profund.

Sfatul cosmic: fii sincer și onest cu cei dragi despre dorințele tale.

♐ Săgetător.
Săptămânile următoare sunt susceptibile de a aduce schimbări pozitive în sfera familiei. Este posibil ca unii dintre voi să vă mutați într-o casă nouă sau să investiți în casa visurilor voastre. Alternativ, puteți lua în considerare renovarea sau actualizarea proprietății, locul vostru de putere. Sau să faceți lucrări similare la casa părinților sau a fraților voștri. Orice fel de creație în acest domeniu ar fi productivă și ar aduce o mulțime de emoții pozitive. Perioada este potrivită și pentru a te apropia de partenerul tău: poate că a venit timpul să locuiți împreună?

Sfat cosmic: concentrează-te asupra familiei și a celor dragi, au nevoie de ajutorul tău.

Capricornii
“Cea mai profundă teamă a noastră nu este aceea că vom fi slabi și neajutorați. Cea mai profundă teamă a noastră este că vom fi puternici peste măsură. Ceea ce ne înspăimântă cel mai mult este lumina noastră, nu întunericul nostru.” Astăzi sunteți invitați să reflectați la aceste cuvinte de aur ale scriitoarei Marianne Williamson. Vă reamintesc necesitatea de a da jos mantia invizibilității. Este un memento al nevoii de a vă arăta cea mai strălucitoare și îndrăzneață versiune a voastră, Capricorni!

Sfatul cosmic: ia-ți tronul, este timpul să-ți domini destinul!

♒ Vărsător

Algoritmul universului este perfect și funcționează întotdeauna în favoarea ta. Orice situație, indiferent de cum arată în exterior, este concepută pentru a atinge scopul principal de a te împinge în direcția creșterii. Așadar, observă cum o putere superioară te cheamă să crești, să te miști și să evoluezi. Este timpul să lași în urmă căile străbătute, Vărsătorule, ele aparțin doar memoriei. Este timpul să scăpați și de îndoiala de sine.

Sfatul cosmic: nu vei fi oprit! Folosiți-vă toată energia pentru a vă pune în aplicare planurile.

♊ Pești

Există oameni care te fac să te simți remarcat, auzit și sărbătorit, Pești. Ei lasă întotdeauna loc pentru tine în inima și în viața lor. Ei te ajută să fii cea mai autentică versiune a ta atunci când sunt în preajmă. Ai o astfel de persoană în acest moment? Bucură-te dacă da! La urma urmei, îți place că există atât pasiune, cât și o conexiune spirituală în această relație. Tot ce mai rămâne de făcut este să lămuriți unele lucruri. Întreabă-te ce îți dorești și apoi spune-i iubitului tău același lucru. Doar un memento: viața nu dă cupoane de garanție. Trebuie totuși să ne asumăm riscul, știind că Universul ne ajută!

Sfat cosmic: este timpul să treci la claritate. Definește ce îți dorești de la această relație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *