Horoscop

Horoscop 26 aprilie 2023. Taur, încearcă să nu-ți înșeli persoana iubită

Berbec

Încearcă să faci fapte bune doar pentru cei din jurul tău și atunci vei primi fapte bune în schimb, dar răul – chiar și sub formă de cuvinte – îmi pare rău, nu se va transforma în altceva decât în rău, așa că te vei învinovăți doar pe tine însuți pentru el.

Taur

Încearcă să nu-ți înșeli persoana iubită în nimic, chiar dacă pare că minți doar din bune intenții: în viitorul apropiat totul va ieși la iveală, iar tu te vei afla într-o poziție jenantă.

Gemeni

Cu ajutorul elocvenței și al persuasiunii, pe care astrele te vor răsplăti astăzi, îi poți convinge chiar și pe cei mai implacabili adversari în dreptatea lor – nu folosi acest dar în scopuri nepotrivite.

Rac

Modestia ta joacă adesea împotriva ta, așa că uită măcar de ea astăzi și spune-le ce gândești superiorilor tăi – nimeni altcineva în afară de tine nu va putea rezolva cu atâta strălucire o problemă profesională dificilă.

Leu

Orice schimbare asociată cu o schimbare de carieră va fi de succes: poți prelua o nouă poziție și te poți muta într-un nou loc de muncă – mai promițător.

Fecioară

Nu este de dorit să promiteți ceea ce puteți în adâncul îndoielii: neținându-vă de cuvânt, vă puneți în pericol reputația de persoană pe care vă puteți baza în orice situație.

Balanță

Cei care suferă de dezordine în viața lor ar trebui să înceapă să facă curățenie cu cele mai simple lucruri – de exemplu, fă o curățenie generală în casă: vei fi surprins să observi că viața se schimbă în bine.

Scorpion

A te forța să lucrezi va fi un efort de voință – prea mare va fi tentația de a discuta la telefon sau de a discuta pe messenger și de a “răsfoi” pur și simplu paginile rețelelor de socializare – nu-i ceda.

Săgetător

Calea spre împlinirea oricărui vis – chiar și a celui mai fantastic – începe cu primul pas, chiar dacă este mic: astăzi este o zi favorabilă pentru a-l face – va fi ușor să-ți atingi obiectivul.

Capricorn

Productivitatea ta va fi scăzută astăzi, așa că nu miza pe activitățile profesionale – e mai bine să-ți iei gândul de la griji și să te odihnești puțin.

Vărsător

Nu interveniți pe lângă o persoană cu care v-ați despărțit recent printr-o ceartă, pentru a îmbunătăți relația: se pare că și-a dat seama de greșeală și este gata să-și ceară scuze, și în același timp și să facă pace – întâlniți-l la jumătatea drumului.

Pești

Este mai bine să vă abțineți de la luarea unor decizii importante: există o mare probabilitate ca acestea să se dovedească a fi greșite – adevărat, se va afla după un timp, ceea ce va agrava și mai mult situația.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *