Horoscop

Horoscop 26 octombrie 2023. Gemeni, nu lăsați supărările vechi să vă strice relația cu persoana iubită

Berbec
Atunci când vă stabiliți obiective personale, gândiți-vă dacă aveți cu adevărat nevoie de ele sau dacă nu cumva vă luați după publicitate și opinia publică, visând la lucruri care vă sunt străine.

Taur
Nu încercați să rezolvați lucrurile cu persoana iubită, chiar dacă simțiți că există probleme care trebuie rezolvate imediat: oricum nu veți fi de acord cu nimic astăzi, dar s-ar putea să vă certați.

Gemeni
Nu lăsați ranchiunele vechi să vă strice relația cu persoana iubită: încercați să faceți abstracție de rele și să vă concentrați asupra lucrurilor bune, pe care le aveți din belșug – trebuie doar să le priviți cu atenție.

Rac
Amintirile, care te vor tulbura din când în când astăzi, sunt necesare pentru a trage concluzii importante din evenimentele din trecut și – mai ales! – comportamentul tău de atunci.

Leu
Gândește-te la persoanele cu care nu ai mai vorbit de mult timp și sună-le sau vizitează-le: timpul în care nu v-ați mai intersectat a acumulat multe noutăți pe care trebuie să le împărtășești.

Fecioară
Evenimentele din această zi sunt o continuare și o consecință directă a unor evenimente care au avut loc cu mult timp în urmă: dacă îți dai osteneala să te gândești, probabil că îți vei aminti și vei înțelege ce a dus la ele.

Balanță
Fii foarte sincer cu tine însuți atunci când răspunzi la întrebarea de ce lucrurile au decurs așa cum au decurs în această etapă a vieții tale, și nu invers: doar așa vei putea înțelege motivele eșecurilor și vei putea corecta situația.

Scorpion
Astăzi vei putea să te vezi din exterior, observându-i pe ceilalți oameni: poate că nu vei fi mulțumit de această priveliște, dar este necesară, pentru că te va ajuta să iei măsurile necesare.

Săgetător
O întâlnire cu cineva din trecut poate deschide o nouă pagină în viața ta – principalul lucru este să tratezi o veche cunoștință fără prejudecăți – este foarte posibil ca ea sau el să se fi schimbat în bine în acest interval de timp.

Capricorn
Singura modalitate de a te scutura de greutatea trecutului care te apasă este să îți muți atenția de la muncă la tine însuți: fă ceea ce faci atât de rar – distrage-ți atenția, relaxează-te și lucrurile se vor îmbunătăți.

Vărsător
Sentimentul de déjà vu care te poate bântui astăzi nu va fi cel mai plăcut dintre sentimente și emoții, dar este necesar pentru a “închide în sfârșit gestul” unei relații care nu s-a finalizat în trecut.

Pești
Creativitatea, pe care – cel mai probabil – vă veți dori să o faceți astăzi, ar putea deveni, după o vreme, a doua, sau poate prima, profesie care vă va forma un buget.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *