Horoscop

Horoscop 27 aprilie 2023. Leu, ziua este favorabilă comunicării cu prietenii și rudele

O zi în care circumstanțele nu sunt cele mai favorabile, dar depășirea lor vă permite să treceți la un nou nivel în viață.

Simbolul său este pasărea Phoenix, care, pe măsură ce arde, dobândește noi calități – devine mai blândă, mai puternică și mai nobilă. Oamenii de știință asigură că în această perioadă au loc schimbări benefice nu numai la nivel fizic sau moral, ci și la nivel celular. Poți termina lucrul la proiectele începute mai devreme și amânate pentru mai târziu – astrele le vor da astăzi o a doua șansă.

Ziua, în ciuda statutului său de zi lucrătoare, este recomandat să o dedici odihnei: forțele fizice și morale se vor epuiza, trebuie să faci totul pentru a le reface – vei avea nevoie de ele în curând.

Taur

Este necesar – pe toate căile posibile – să stăpâniți emoțiile negative care pot domina această zi: suflându-le în aer, nu numai că îi jigniți pe ceilalți, dar vă faceți și de râs.

Gemeni

Pentru a lucra va fi favorabilă doar prima jumătate a zilei, așa că toate lucrurile mai mult sau mai puțin importante ar trebui să se limiteze la acest timp și după-amiaza să se odihnească.

Rac

Este timpul să vă apucați de un proiect pe care îl amânați de mult timp: acum circumstanțele sunt cele mai favorabile pentru asta.

Leu

Ziua este favorabilă comunicării cu prietenii și rudele cu care nu te-ai mai văzut sau nu ai mai vorbit de mult timp – are sens să-i suni sau măcar să le scrii, va fi benefic pentru ambele părți.

Fecioară

Vă dați seama că sunteți vinovat în fața unei persoane apropiate, folosiți energiile pozitive ale zilei pentru a vă cere scuze, dacă cineva v-a jignit și acum intenționează să vă ceară iertare, nu ezitați să o acceptați.

Balanță

Hotărând să vă schimbați locul de muncă, nu vă grăbiți să faceți pași drastici: treceți în revistă ofertele disponibile, cântăriți toate argumentele pentru fiecare dintre ele și abia apoi spuneți “da” sau “nu”.

Scorpion

O ofertă financiară care ți se va oferi ca fiind excepțional de avantajoasă, de fapt probabil că nu este, așa că pentru a evita problemele este mai bine să nu o accepți.

Săgetător

Nu te crampona de stabilitate la locul de muncă sau de relația cu cineva pe care l-ai iubit cândva, nu-ți mai aduce bucurie de mult timp – gândește-te la oportunitatea de a lăsa să intre în viața ta ceva nou, necunoscut până acum.

Capricorn

În ciuda workaholismului tău inerent, nu ar trebui să-ți faci planuri profesionale serioase pentru astăzi – oricum nu le vei putea îndeplini, așa că e mai bine să tragi de vechile “cozi”.

Vărsător

Nu ar trebui să-i judeci pe alții în nicio altă zi, dar astăzi acest stil de comunicare ar putea deveni deosebit de periculos, așa că trebuie să-ți amintești de păcatele tale, de care, ca orice altă persoană, ai destule.

Pești

Rezolvarea unei probleme profesionale importante va ajuta vechile cunoștințe cu care, din fericire, nu s-au pierdut legăturile: cel mai important, nu uitați să le mulțumiți pentru ajutorul pe care vi-l vor da.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *