Horoscop

Horoscop 28 martie 2023. Fecioară, cereți ceea ce vă aparține de drept

Berbec
Vindecarea este un proces misterios. Sunt zile în care ai impresia că ți-ai învins toți demonii. Dar apoi aceștia se întorc și amenință să te tragă înapoi în vârtejul emoțiilor negative. Dacă acesta este cazul tău, încearcă să nu începi să te lupți din nou cu ei, Berbec. Este mai bine să-ți asculți subconștientul și să încerci să înțelegi ce te avertizează. Este timpul să renunți la vechea narațiune și să-ți transformi rănile în înțelepciune.

Sfatul cosmic: ascultă ceea ce îți spune subconștientul.

Taur
Acordă atenție la ceea ce simți când sunteți împreună. Dacă este vorba de bucuria de a fi în aceeași cameră, este bine. Dar dacă comunicarea cu cineva te face să te simți epuizat – merită să te îndepărtezi de el. Astrele indică faptul că acest lucru este valabil mai ales pentru unii dintre prietenii tăi care au mereu nevoie de bani. Nu trebuie să le finanțezi stilul de viață frivol. ‘Nu’ este o propoziție încheiată.

Sfatul cosmic: nu împrumuta nimănui bani astăzi.

Gemeni
Unele procese nu pot fi accelerate. Poți să te învinovățești cât vrei pentru lentoarea și regretele tale, dar cert este că: totul la timpul potrivit. Așadar, nu încerca să storci la maximum din tine dacă ai nevoie de o pauză acum. Ai încredere în vânturile schimbării, Gemeni. Ale tale vor fi în continuare ale tale, iar ale altcuiva nu. Astrele sugerează că odihna și întinerirea ar trebui să fie o prioritate pentru tine în acest moment.

Sfatul cosmic: fă o pauză și ai încredere în vânturile schimbării.

Rac
Sarcina principală a Racului astăzi este să te faci simpatic celor cu care trebuie să colaborezi sau să creezi proiecte mai târziu în viață. Acest lucru vă va fi de folos. De asemenea, este posibil să trebuiască să luați decizii fulgerătoare în sfera financiară. Faceți o greșeală și nu vă veți mai recupera banii. Ascultă-ți intuiția atunci când ai dubii.

Un sfat: ascultați-vă intuiția.

Leu
Arătați și vă simțiți ca un milion de dolari astăzi! Vă dați seama că sunteți creatorul realității voastre. Așa că adăugați mai multe culori strălucitoare pe pânza vieții voastre, Lions. Dacă lucrezi în domeniul creativ, este un moment bun pentru a experimenta. Un moment pentru idei și concepte noi; pentru a surprinde lumea cu lucruri pe care nu le-a mai văzut până acum.

Sfatul cosmic: adăugați mai multe culori strălucitoare în viața voastră.

Fecioară

Dacă așteptați ca lucrurile să se rezolve de la sine, aveți vești proaste. Sunt șanse ca acest lucru să nu se întâmple, așa că va trebui să interveniți. Astăzi, astrele le recomandă bărbaților Fecioară să fie perseverenți și să își ceară drepturile. Refuzați să respectați anumite restricții la locul de muncă, dacă acestea sunt în detrimentul productivității. Și nu uitați că nu aveți nevoie de permisiunea nimănui altcuiva pentru a ieși învingător.

Sfatul cosmic: cereți ceea ce vă aparține de drept.

Balanță

Toate acestea sunt plăcute sufletului tău, Balanță? Aveți un motiv să săriți din pat în fiecare dimineață și să strigați “carpe diem”? Păcat dacă nu. Un memento din partea astrelor: scopul tău este să te bucuri de călătorie, nu de destinație. Așa că concentrează-te pe ceea ce te inspiră și te încântă. Adevăratul secret al unei vieți fericite este să te implici pe deplin aici și acum.

Sfat cosmic: străduiește-te pentru ceea ce îți aprinde sufletul. Asta este!

Scorpion

Acest capitol al vieții tale îl va defini pentru anii următori. Așa că nu vă fie teamă să înfruntați frica și să faceți lucruri pe care nu le-ați fi făcut înainte. Curajul și reziliența voastră vor deschide un portal de noroc și abundență pentru voi, Scorpionilor. Plăcerile senzuale vor fi, de asemenea, o temă importantă pentru voi în această perioadă. Așa că nu evitați experimentele dacă și partenerul dvs. este dispus la fel.

Sfat cosmic: Este timpul să faceți pași îndrăzneți.

Săgetător
Chiar dacă te străduiești, lucrurile nu se vor aranja imediat. Inevitabil, apare o problemă sau alta. Și vei avea noroc dacă vei face cu rândul. Ar trebui ca asta să te împiedice să faci un salt uriaș spre cele mai mari vise ale tale? Categoric nu. Săgetătorii. Absolut deloc. Ești pregătit pentru schimbare, imaginea unei vieți mai bune s-a format de mult timp în mintea ta. Așa că mergi înainte și nu te teme de provocări.

Sfatul cosmic: permiteți-vă să faceți un pas mare înainte.

Capricorn
Problemele legate de bani, proprietate și moștenire pot ieși în evidență astăzi. Știi deja ce este corect. Ține-te de acest sentiment și încearcă să nu intri în certuri pentru chestiuni mărunte. Când vine vorba de afaceri, astrele vă sfătuiesc să gândiți la scară mare. Există multe oportunități fructuoase la orizont, Capricorni. Nu vă fie teamă să vă mișcați diferit; mergeți dincolo de ceea ce considerați zona voastră de confort.

Sfatul cosmic: gândește la scară mare și nu te certa pentru lucruri mărunte.

Vărsător

Atât de mulți oameni își doresc schimbări, iar când acestea încep, își înfing călcâiele în pământ în încercarea de a menține status quo-ul. S-ar putea ca acest lucru să fie adevărat în cazul vostru, Vărsătorilor? Vă opuneți progresiei naturale a evenimentelor și a vieții voastre? Fă-ți o favoare – respiră adânc și sari înapoi în flux. Aveți încredere că lucrurile se vor pune în cele din urmă la locul lor. Chiar dacă nu înțelegeți cum este posibil acest lucru chiar acum.

Sfatul cosmic: schimbarea este inevitabilă, nu-i rezistați.

Pești

Peștii vor trebui să se împace cu situații la locul de muncă și în viața personală astăzi. Și este spre binele lor. Când vei înceta să lupți și să înoți împotriva curentului, vei observa că ai mai multă energie. Vei putea să faci ceva nou la serviciu și, de asemenea, să redescoperi persoana pe care o iubești. Astrele sugerează că vei avea parte de aventuri și evenimente vesele mai târziu. Și această călătorie va ieși foarte bine.

Sfatul cosmic: nu vă mai zbateți și înotați împotriva curentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *