Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2015

Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar că pe roate.

Taur

Chiar dacă acum, pe moment, eşti nevoit să ţii sub control bugetul şi să renunţi sau să limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgenţe, va veni o zi când vei aprecia prudenţă de care ai dat dovadă. Vei ieşi din această zona mai fragilă în plan financiar şi te vei simţi din nou liber să investeşti. Scapi, încetul cu încetul, de jugul datoriilor şi al facturilor restante, dar până atunci cheltuieşte cu cap, fără să te arunci în lucruri prea scumpe. Atracţia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscantă, dar dacă nu faci cheltuieli inutile, vei depăşi cu bine acest blocaj financiar. Curând, se deschide poartă spre prosperitate, dar nu cheltui peste măsură acum!

Gemeni

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţă financiară. Prin exemplu personal vei arată altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre. Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucură de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

Rac

Banii se fac cu greu şi azi vei da piept cu un nou blocaj financiar în planurile tale, dar nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Astfel de greutăţi sunt absolut normale, dar nu trebuie să îţi taie elanul. Nu eşti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de depăşit cu prudenţă. Nu te mai uită la curtea vecinului, că are casă mai frumoasă şi maşină mai scumpă, nu asta contează acum, pentru că fiecare cu norocul lui, la urmă urmei. Tu poţi atinge acelaşi nivel prin multă muncă, deci hai, la treaba, pas cu pas!

Leu

Joci un rol important acum, la începutul unui proiect nou. Tu eşti deschizătorul de drumuri, eşti motorul care pune maşinăria în funcţiune, dar felul în care ajungi la rezultate depinde şi de contribuţia celor care ţi se alătură. Ar fi bine să fii tu liderul acestei acţiuni, pentru că ai toate calităţile necesare unui conducător de succes. Cine te are alături că tovarăş sau coleg de echipa, are numai de câştigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o încurajare adecvată. Reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii într-un proiect important şi nu refuzi nicio invitaţie de a te alătură unei noi aventuri incitante.

Fecioara

Te gândeşti la ceva anume, dar nu te opri la o singură varianta! E un moment în care ţi se da voie să emiţi cât mai multe variante ale aceluiaşi scop, pentru că se poate ajunge la el din mai multe direcţii. Nu există o singură cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe tărâmul tuturor posibilităţilor. Nu te cramponă de o singură idee, nu te mulţumi cu o singură opţiune, ci ai curajul să explorezi şi să inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opreşti la o singură cale şi acesta se poticneşte, ai fi decepţionat. Vezi câţi aşi ai în mânecă: se pare că ai mai mulţi. Foloseşte-i!

Balanţă

Cere şi ţi se va da, ştii doar că aşa se spune, deci tu de ce încerci să le faci pe toate de unul singur? Ai toate şansele să ajungi acolo unde doreşti dacă înveţi să mai şi ceri ajutorul. Sunt suficiente persoane în preajma ta dispuse să pună umărul la construcţia pe care tu o ridici, dar dacă tu nu vrei să le apelezi, atunci cum ai vrea să te bucuri de rolul pe care ei îl pot juca în viaţă ta? Visezi la un tel foarte înalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci deţii toate resursele pentru a-l materializa, numai că… nu singur! Caută oamenii potriviţi pentru ceea ce visezi să realizezi, cheamă-i în calea ta pentru a-şi juca rolul, şi vei vedea ce uşor ţi se împlinesc frumoasele vise.

Scorpion

Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate stă la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gură lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai această e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreapta, altfel ispita rea de a calcă strâmb te va costă scump. Prudenţă maximă, deci!

Săgetător

Munceşti cu sârg, dar nu te preocupă sarcinile care se află acum pe rol, care ţi se par banale şi simple, ci nişte proiecte de viitor de la care ai mari aşteptări. Tu nu priveşti decât mult înainte, în perspectiva îndepărtată, pentru că rezultatele eforturilor de acum se vor arată atunci, peste luni de zile! Ai mari speranţe de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate şi sârg, şi eşti conştient că succesul depinde numai de resursele pe care le pui în joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru ţine, deci hai, pune mâna pe unelte şi construieşte cerea ce vrei să obţii. Ceea ce proiectezi tu acum în viitor, va deveni realitate prin forţele tale.

Capricorn

Este o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, de parcă ai primi exact răspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, că ai atins punctul de apogeu al eforturilor tale. E o zi în care eşti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primeşti o notă bună cu care te poţi mândri la toată lumea, găseşti soluţia optimă la problema care te preocupă sau pui punct final în succes deplin la un proiect căruia îi acorzi o importantă cu totul deosebită. Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele tău au numai de câştigat în urmă rezultatelor de top.

Vărsător

Te prezinţi în faţă unui auditoriu care aşteaptă enorm de la ţine, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschizi prima dată gură. Deşi eşti bine pregătit şi îţi ştii lecţia că la carte, totuşi emoţia te copleşeşte când vezi ochii şi urechile tuturor concentrate asupra ta. Gândeşte-te că eşti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din faţă să, de aceea trebuie să-ţi ţii bine sub control nesiguranţă, frică de a vorbi, fobia de a fi în centrul atenţiei. Aceste slăbiciuni nu au ce caută la unul că ţine, pentru că discursul tău e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci îi vei cuceri pe toţi de la prima frază.

Peşti

Eşti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism şi afecţiune, la poveşti lacrimogene. Ai ocazia de a stă de vorba cu oameni care te impresionează uşor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri într-o clipă dacă apelează la toată recuzita de vorbe dulci şi declaraţii pompoase, dar acest lucru poate avea şi reacţii adverse: ai putea fi manipulat mult mai uşor prin aceste arme, pentru că unii văd că te pot influenţă repede dacă umblă la coarda ta sensibilă. Deşi te bucuri de simpatia celor care îţi în companie, dar nu toţi merită încrederea ta. Ţine-ţi emoţiile sub control şi acoperă-ţi inima cu un scut protector.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *