Horoscop

Horoscop 29 aprilie 2023. Fecioară, nu abandonați proiectul la care lucrați acum

Berbec

În ciuda faptului că este o sâmbătă, s-ar putea să primiți o ofertă profesională profitabilă – cum ar fi un nou post: în ciuda caracterului neoficial, este mai mult decât serios.

Taur

Dacă vreți să fiți bine dispus, faceți lucruri plăcute – în primul rând hobby-urile dumneavoastră – și refuzați categoric să comunicați cu persoane care vă provoacă negativitate și iritare.

Gemeni

O stare de spirit negativă va înlocui astăzi una pozitivă și viceversa: astfel de oscilații emoționale se vor dovedi a fi un test serios pentru psihic, așa că trebuie să te fixezi pe partea bună.

Rac

Va exista o mare tentație de a “riposta” la o persoană care își va permite o remarcă deloc măgulitoare la adresa ta, dar nu-i ceda: ignoră-i pe cei răuvoitori – pentru ei va fi cea mai mare pedeapsă.

Leu

O ofertă de a face bani frumoși fără să faci nimic – sau aproape nimic – pentru asta trebuie tratată cu mare prudență: cel mai probabil, este o înșelătorie care nu-ți va aduce nici bani, nici faimă.

Fecioară

Nu abandonați proiectul la care lucrați acum, doar pentru că – din cauza oboselii fizice și psihice – vi se va părea fără speranță: după o zi veți regreta această decizie.

Balanță

Într-un conflict între două persoane apropiate, încercați să vă păstrați neutralitatea, altfel se vor împăca foarte repede, iar dvs. veți fi găsit vinovat de toate neînțelegerile lor.

Scorpion

Criticile la adresa acțiunilor și convingerilor tale pe care le-ai putea auzi în această zi se vor dovedi a fi corecte, așa că, în loc să le întâmpini cu răceală, încearcă măcar să le asculți.

Săgetător

Nu încerca să perfecționezi munca pe care o faci, chiar dacă este vorba de o curățenie generală în casă – este un drum spre nicăieri: oprește-te la prima opțiune – decentă.

Capricorn

O ceartă cu o persoană dragă poate duce, în mod neașteptat, la rezultate pozitive: în acest moment – cu o mare probabilitate – vei auzi de la el recunoașterea pe care o aștepți de mult timp.

Vărsător

Energia care te va copleși astăzi, trebuie să o direcționezi într-o direcție pașnică: mai exact, într-o lucrare importantă de natură profesională sau casnică, pe care în acest fel o vei putea finaliza rapid.

Pești

Nu te lua la ceartă cu rudele tale mai în vârstă, cum ar fi părinții: ei oricum vor avea dreptate, iar tu va trebui să le explici cum și de ce ai greșit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *