Actualitate

Horoscop 29 ianuarie 2016

Unele vin din vis, altele din imaginaţie, deci din alte dimensiuni decât cele fireşti. Stai puţin şi meditează, gândeşte-te la situaţia în care te afli, şi ai să vezi că multe idei interesante ţi se arată sub pleoape, sau în cele mai adânci unghere ale fanteziei. Merită să le pui în aplicare, pentru că ele sunt inspiraţie universală. Iluzia, visul, utopia, imaginaţia sunt, pentru ţine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliază pentru a-ţi oferi ţie nişte alternative bune faţă de ceea ce ai deja.

Taur

Lupta cu banalitatea care se aşează peste un anumit proiect de la care tu aveai alte aşteptări. La cât de mult ai muncit şi ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit cândva, e şi normal să nu te mulţumeşti cu un rezultat neînsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretenţiile tale, dar mai poţi schimbă lucrurile încă. Ia taurul de coarne şi da la o parte cârcotaşii care se opun, conservatorii care nu au curaj să aducă nimic nou, demodaţii care-l iau pe nu în braţe la toate ideile tale îndrăzneţe. La o adică mergi de unul singur pe această cale, pentru că deţii toate resursele unui succes deplin fără ajutor de la alţii.

Gemeni

Treci printr-un moment mai fragil când eşti gata să renunţi la un demers intelectual început cândva. Poate la o carte pe care ai început-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la şcoală! Nu te grăbi să pui cartea în cui, poate ai doar nevoie de o pauză, dar nu renunţă la ce ai început. Lasă studiul pentru altădată, dacă acum ţi-ai pierdut interesul pentru ceea ce învăţai, pentru că va veni o zi când te vei întoarce şi vei continuă de unde ai lăsat totul. Nu renunţă, doar amână unele lucruri, pentru că nu întâmplător ai deschis acea carte! Îţi vei aminti de ea şi o vei redescoperi cu alţi ochi.

Rac

Eşti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arată tuturor că te simţi bine în pielea ta, că eşti mândru de ţine. Unii ar putea să trateze această atitudine de învingător că un semn de aroganţă, dar nu te gândi la asta acum. Chiar meriţi să te lauzi, să arăţi la ce eşti tu cel mai bun, mândreşte-te cu ceea ce eşti sau poţi, pentru că numai alură de câştigător sigur pe el te va ajută să ajungi la vârful propus. Dacă te laşi influenţat de ceilalţi care nu suportă să vadă că alţii au succes, rişti să te dai la o parte şi să permiţi ascensiunea unui mediocru fără nici un merit. Lupta pentru şansă ta la victorie!

Leu

Eşti un generator de idei inspirate, dar nu ajunge doar să inventezi pe bandă rulantă, ci să şi pui în practică ceea ce inventezi. Caută o cale de a-ţi materializa ideile minunate, altfel se duc, zboară, le uiţi! Dacă nu ai cum să le şi aplici în acest moment, scrie-le. Pune-le pe hârtie şi lasă-le o vreme să se sedimenteze, căci va veni o vreme potrivită pentru a le transpune în realitate. Da, poate acum lipsesc mijloacele concrete de a le folosi, dar trebuie să ţii minte că le-ai lăsat acolo în aşteptare şi să le reiei cândva, când condiţiile unei evoluţii vor fi îndeplinite.

Fecioara

Viaţă sentimentală cunoaşte o perspectiva nouă, iar inima ta bate mult mai tare, pentru că eşti atras de un vis nou. Poate ţi-a atras cineva interesant atenţia şi deja aştepţi cu interes următoarele voastre întâlniri. Persoană iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru că, de dragul lui, eşti în stare de acţiuni mult mai îndrăzneţe. Tot ce faci, e în avantajul persoanei iubite, şi când vezi fericirea pe chipul ei, eşti motivat să mergi şi mai departe. Cel drag te apreciază pentru energia pe care o investeşti în relaţia voastră.

Balanţă

E agitaţie mare în jurul tău, dar ţie îţi place această atmosfera, pentru că te ambiţionează să te implici şi tu în această cursa! Se încing dispute, tonul este mult mai ridicat şi mai agresiv, se aud critici şi atacuri verbale, dar această situaţie pare stimulativă pentru ţine. Îţi place să fii provocat şi ai şi tu ceva de spus în această atmosfera tensionată, deci nu te dai înapoi când ai ocazia de a-ţi demonstra autoritatea şi puterea de convingere, sau de a te folosi de cinism şi ironie, la nevoie. Ai grijă, cuvintele au un impact foarte puternic acum, totul depinde de sensul în care le foloseşti: pentru a crea sau pentru a distruge, pentru a stimula sau pentru a irită?

Scorpion

Stai de vorba cu persoane care nu se află în cele mai bune toane. Sunt triste, împovărate de tot felul de griji, şi de aceea au nevoie de prezenţa ta pentru că tu întotdeauna ai pentru oricine o vorba bună, de încurajare. Eşti alături de ei trup şi suflet şi le alungi, măcar trecător, gândurile negre, pentru că deţii resurse fantastice de energie pozitivă pe care eşti oricând dispus să le împărtăşeşti cu cei care au nevoie de ţine. Eşti generos în gesturi de prietenie, te dedici celor care trec prin momente critice cu un altruism ieşit din comun, că atare ţi s-ar potrivi de minune activităţile umanitare, în care uiţi de dorinţele proprii doar pentru a face altcuiva un serviciu. Pe gratis!

Săgetător

Protejează-te singur, pentru că te afli într-un mediu tensionat, în care planează numai energii pozitive. Numai tu poţi ţine la distanţă influenţele nefaste, că atare închide poartă inimii şi nu lasă pe nimeni să se apropie de ţine. Sunt prea mulţi oameni care abia aşteaptă să otrăvească mediul cu vorbele lor urâte, cu injuriile şi criticile lor, şi tu ai putea cădea uşor pradă atacurilor lor energetice, dar deţii toate resursele pentru a te înconjura cu o platoşa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu răspunde provocărilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidenţe, deci blochează orice dialog cu astfel de oameni cu influenţe nocive.

Capricorn

Ce bine te simţi! Inima ta e uşoară, sufletul împăcat, pentru că învălui tot ce este legat de sufletul tău într-o aura luminoasă, plină de iubire! Cu cât tratezi lucrurile din jurul tău, chiar şi pe cele mai neplăcute, cu mai multă toleranţă şi înţelegere, cu atât viaţă ta e mai liniştită şi mai ordonată, că atare nu te stresa singur pentru cine ştie ce fleacuri. Nimic nu e atât de grav în viaţă ta încât să cauţi nod în papură la orice! Bucură-te de lucrurile simple şi frumoase ale vieţii, pentru că de acolo îţi poţi extrage tu liniştea!

Vărsător

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astăzi, de parcă nimeni nu se mai înţelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te cerţi cu cei care ar fi trebuit să-ţi dea nişte bani, ori nu-ţi convine preţul unei tranzacţii şi te opui, că atare trebuie să te înarmezi cu multă răbdare dacă porneşti la cumpărături sau dacă discuţi despre afaceri. Oricum ai mereu senzaţia că banii nu-ţi ajung, că nu te satisface remuneraţia primită pentru un serviciu deja prestat şi nici preţurile nu-ţi sunt pe plac dacă mergi prin magazine, deci nervii tăi cresc ori de câte ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

Peşti

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simplă ta apariţie impune respect şi prestanţa. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţă cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansă de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durata în care ai investit tot ce ai mai bun în ţine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *