Horoscop

Horoscop 29 martie 2023. Săgetător, principalul dușman pentru tine astăzi va fi lenea

Berbec (21.03 – 20.04)

Starea de spirit în această zi poate fi stricată de îndoieli: nu le acordați atenție: nu sunt altceva decât o influență negativă a Lunii, deci nu au nimic de-a face cu realitatea.

Taur (21.04 – 21.05)

Izbucnirile emoționale care vor fi mai probabile ca niciodată astăzi îți pot zdruncina serios sistemul nervos, așa că încearcă să stăpânești jocul nervilor – nu-ți va face bine.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Cu cât vezi mai mult bine în evenimentele care ți se întâmplă în această zi, cu atât mai pozitive vor fi ele de fapt, așa că poți – și ar trebui! – să practici gândirea pozitivă.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu este o zi bună pentru o activitate viguroasă, așa că petrece-o în liniște și tăcere și fă ceva pe cât de plăcut, pe atât de util, cum ar fi hobby-urile tale.

Leu (23.07-23.08)

Observațiile pe care ți le fac cei dragi ție vor părea cicălitoare, dar de fapt vor avea o bază reală, așa că nu le ignora – ți-ar putea fi de folos.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Nu reacționa la comportamentul inadecvat al celor din jur: chiar dacă unul dintre ei reușește să se ia serios de tine, prefă-te că nu ai auzit și nici măcar nu ai observat – vei avea câștig de cauză.

Balanță (24.09-23.10)

Abilitățile tale diplomatice și dorința de a te împăca chiar și cu cei mai necooperanți adversari ți-ar putea fi de rău augur: astăzi e mai bine să nu te implici în conflictele altora – se va dovedi mai scump.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Astrele vă sfătuiesc să vă dedicați ziua de azi rezolvării problemelor profesionale – și cu cât programul de lucru va fi mai strâns, cu atât mai puține șanse de a vă strica dispoziția dvs. sau a altora.

Săgetător (23.11-21.12)

Principalul dușman pentru tine astăzi va fi lenea, pe care o poți – și ar trebui! – învinge în cel mai neașteptat mod: încercați să vă supărați pe voi înșivă – aceasta va fi o motivație excelentă pentru o muncă de succes.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Gândurile negative vor atrage după sine consecințe la fel de neplăcute: dar cu cât speri mai mult la bine, cu atât mai plăcute se vor dovedi a fi evenimentele care ți se întâmplă.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Este necesar să te abții de la certuri și conflicte, mai ales cu rudele, chiar dacă ți se pare că fără ele nu te poți descurca: nu poți rezolva problema în acest fel, ci relația se va strica grav și pentru mult timp.

Pești (19.02 – 20.03)

Este important să refuzați să comunicați cu persoanele care vă provoacă emoții negative: reacția la conversațiile cu acestea ar putea fi chiar mai gravă decât de obicei, așa că este mai bine să nu vă încărcați sistemul nervos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *