Horoscop

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2015

Ai şi tu imense daruri pe care destinul ţi le-a pus în cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ţi aminte felul în care ai cerut tu ceva de la viaţă, nu cumva ai pretins ceva ce nu există? Nu cumva nici măcar nu ai cerut nimic şi acum, când vezi ce ai la dispoziţie, spui de fapt că nu de asta aveai nevoie? Că viaţă să te răsplătească din belşug, trebuie să ştii să ceri ceea ce e pentru ţine, că atare analizează-ţi cu luciditate dorinţele şi nevoile, şi află de ce ai tu nevoie cu adevărat apoi cere cu încredere deplină că vei primi exact ce e pentru ţine!

Taur

Tratezi iubirea cu un fel de inocenţa, şi bine faci! Nu trebuie s-o priveşti doar cu ochi critici şi raţionali, dorind neapărat să o controlezi că să evolueze în direcţia pe care o doreşti. Cu o atitudine mai lejeră, cumva nevinovată, de copil care tatonează terenul, te poţi bucură altfel de tot ce trăieşti alături de persoană iubita. Va oferiţi unul altuia sentimente că într-un joc de copii, şi va simţiţi liberi împreună, fără a va supune neapărat unor reguli, unor legi, unor condiţii stricte. fii liber să experimentezi iubirea la modul cel mai plăcut, pentru că mai e cale lungă până când veţi putea emite amândoi pretenţii unul asupra celuilalt. Deocamdată iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventură, urmând să vezi tu mai încolo încotro merge!

Gemeni

Da, e minunat să ai ţeluri măreţe şi vise înalte, dar uneori e bine să te mulţumeşti şi cu ceea ce ai, şi cu un pic mai puţin. Ceea ce ţi se oferă azi, deşi poate nu e la nivelul cel mai înalt de la care aveai tu speranţe, se va dovedi a fi un înlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poţi obţine. Scopul tău e încă departe, dar nu imposibil, important e că pe parcurs primeşti suficiente semnale că te apropii de el, mici garanţii care îţi amplifică speranţa şi încrederea. Eşti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, şi bucură-te şi de etapă la care eşti acum, pentru că de aici se va clădi deja etajul următor care te duce cu un pas mai sus către marele tău scop!

Rac

Priveşti spre viitor cu încredere şi optimism, şi ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o întrece. Tu vorbeşti despre viitor de parcă e deja acolo, sub ochii tăi. De fapt, nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţă ta, că le atingi, că te bucuri de ele. E cea mai bună atitudine în faţă dorinţelor, pentru că aşa arăţi maximă încredere în materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii că urmează să primeşti, deci tu eşti arhitectul, tu eşti constructorul propriului tău destin. Tu vorbeşti despre ziua de mâine că şi cum ai poveşti o carte deja scrisă, şi tonul tău e luminos, fericit, entuziast!

Leu

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. Te vei simţi mult mai liber după aceea, altfel această va deveni o restanţă care te va trage mereu înapoi. Vei vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot laşi pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot te vei întoarce la acest nivel. Nu lasă trecutul în dezechilibru, că să nu pierzi altădată timp preţios că să te achiţi de datorii.

Fecioara

Când nici nu te aşteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care îl primeşti cu inima deschisă. E o schimbare neprevăzută în program, deşi aveai altceva de făcut, dar aşa trebuie să te adaptezi noilor condiţii din mers. Poate şi tu trebuie să pleci la drum pe nepregătite, şi, că de obicei, lucrurile neplanificate în faţă cărora trebuie să dai dovadă de flexibilitate, sunt şi cele care ies cel mai bine. Dacă ai avea timp suficient să le pregăteşti pe toate în detaliu nu ar ieşi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerând de la ţine promptitudine şi inspiraţie de moment.

Balanţă

Trebuie să vii cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru că a ajuns la un nivel în care nu-ţi poţi permite să-l laşi să se ducă unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentală, de o strategie eficientă, de siguranţă în tot ce faci, arătând că eşti un om matur care ştie foarte bine ce face. Deşi nu eşti genul care priveşte lucrurile atât de strict şi de rigid, de dată această ţi se cere o astfel de atitudine că să nu scapi nimic din vedere. Apleacă-te asupra sarcinilor asumate cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumit: în joc sunt renumele tău, imaginea ta profesională, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi. Comportă-te că un om responsabil!

Scorpion

Este o zi pe placul tău datorită oamenilor cu care interacţionezi. Ai şansă de a întâlni persoane care gândesc la fel că ţine şi au acelaşi entuziasm în faţă planurilor de care vrei să te ocupi azi. Fă echipa cu aceştia în tot felul de acţiuni interesante, dinamice, pline de viaţă, pentru că rezultatele ar fi excelente. Prietenia este şi ea în prim plan, atât pentru că tu eşti dispus să oferi sprijin necondiţionat celor la care ţii, cât şi pentru că primeşti din partea celor care te simpatizează numai gesturi frumoase, care îţi confirmă faptul că ai alături de ţine oameni potriviţi viselor tale.

Săgetător

Îţi aduci aminte de vremurile când erai copil şi erai liber să faci ce vrei. Acelaşi lucru îl vei preferă şi astăzi, o aventură că pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcţie, fără să te gândeşti la consecinţe sau la pericole. Ai acum şansă de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simţi nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simţi liber decât în acele spaţii de care eşti ataşat sentimental, unde te simţi ocrotit. Că atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îţi oferă ţie ocazia de a fi liber şi a te manifestă aşa cum îţi place, făcând lucruri pe care le făceai demult şi care te-au ajutat să te dezvolţi.

Capricorn

Cineva se bagă în treburile tale şi da tot peste cap, că atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitati în afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degrabă generator de haos şi de eşec decât să te bucuri cu adevărat de intervenţia lor salvatoare. Probabil sunt nervoşi, grăbiţi, invidioşi, critici, deci rolul lor are o încărcătură mai mult negativă decât pozitivă şi dau peste cap şi ceea ce ai clădit tu. Mult mai bine te descurci singur în asemenea situaţie, pentru că a apela la oameni nepotriviţi, nepregătiţi sau nepricepuţi, nu înseamnă că rezolvi ceva. Fii prudent când ceri şi accepţi sprijin din afară!

Vărsător

Priveşte cu maximă obiectivitate la ţine, la cel care eşti, cu bune şi cu rele, şi descoperă-ţi erorile. Nu eşti întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoşti de unul singur asta, înainte de a veni altcineva să te descrie în cuvinte dezonorante. Dacă te simţi cu muscă pe căciulă pentru un gest cu care nu te mândreşti, ai acum şansă de a privi lucid la faptele tale că să le repari de urgenţă. Spune mersi că nu apar deja sancţiunile, ci doar ţi se da minunată şansă de a lipi ce oalele sparte, de a spală pată lăsată, de a-ţi recupera imaginea pe care o meriţi. Grăbeşte-te, şi acceptă-ţi propriile erori: fii deci cinstit cu ţine însuţi!

Peşti

Uneori trăieşti din amintiri pe care le consideri mult mai preţioase decât ceea ce îţi oferă prezentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viaţă ta cândva, s-ar putea să pierzi din vedere şanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tău e frumos, merită să îl foloseşti că pe o resursă de energie pozitivă, că să-ţi aduci aminte cât de multe lucruri minunate ai învăţat până acum, dar de dată această închide acel capitol şi priveşte atent la ceea ce ai chiar aici şi acum la dispoziţie. Prezentul e mult mai valoros şi are pentru ţine un dar de mare preţ, asupra căruia merită să-ţi concentrezi toată atenţia.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *