Horoscop

Horoscop 3 aprilie 2023. Fecioară, ascultă-ți corpul – îți va semnala ce îți lipsește

Berbec (21.03 – 20.04)

Dacă aveți nevoie de ajutor și de sprijin, cereți-le prietenilor dumneavoastră: ei nu vor pune întrebări inutile și nu vor aștepta, ci vor face imediat tot ceea ce le cereți să facă.

Taur (21.04 – 21.05)

Astăzi poți fi cuprins de indecizie, care – dacă, desigur, îți va da câștig de cauză – nu-ți va permite să faci un pas important și serios, încearcă să nu-i dai o astfel de șansă.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Reprezentanții semnului dvs. astrele vă vor prezenta o șansă rară de a vă schimba radical viața în bine: cel mai important este să vă ascultați intuiția – ea vă va spune ce aveți de făcut.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sentimentul iluzoriu de atotputernicie care vă va vizita în această zi ar putea să vă joace o glumă crudă: crezând că orice mare este până la genunchi, vă decideți să vă ocupați de un proiect pe care, din păcate, nu vi-l puteți permite.

Leu (23.07-23.08)

Dacă intenționați de mult timp să vă apucați de un proiect important, e timpul să treceți de la vorbe la fapte: faceți primul pas și apoi totul va continua ca de obicei.

Fecioară (22-23.08.09)

Ascultă-ți corpul – el îți va semnala ce îți lipsește, așa că, dacă îți dai seama că ești obosit, amână toate lucrurile – chiar și cele foarte importante – și, în ciuda zilei de luni, ia o pauză.

Balanță (24.09 – 23.10)

Nu-ți plac acțiunile decisive – îți tulbură echilibrul, dar astăzi nu ai cum să te lipsești de ele: doar prin comiterea unei acțiuni serioase îți poți schimba în bine viața personală.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este posibil – și necesar – să faci înțelegeri, să semnezi contracte, să deschizi conturi bancare, să investești bani în proiecte noi: orice acțiune din această zi va aduce dividende bune în viitorul apropiat.

Săgetător (23.11-21.12)

Acei reprezentanți ai semnului, care și-au dorit de mult timp să îmbunătățească relațiile cu o persoană care le-a fost dragă cândva, trebuie să înceteze să viseze și să înceapă să acționeze – de exemplu, pur și simplu să sune și să vorbească cu el.

Capricorn (22.12 – 20.01)

În ciuda dorinței de a munci non-stop, aveți nevoie de pauze – în primul rând pentru a vorbi cu cei dragi care nu vă văd atât de des în ultima vreme.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Este posibil – și necesar! – Cumpărați lucruri, a căror achiziție se află de mult timp pe ordinea de zi: astăzi veți putea găsi lucrul potrivit la un preț bun, și va servi cât mai mult timp fără cusur.

Pești (19.02 – 20.03.)

Dacă aveți un motiv de sărbătoare, puteți organiza o petrecere modestă și zgomotoasă pentru prieteni, dar de la înregistrarea relațiilor cu persoana iubită – logodnă sau căsătorie – în această zi este mai bine să renunțați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *