Horoscop

Horoscop 3 decembrie 2015. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relaţii şi situaţii care şi-au epuizat experienţele pentru tine

Taur
Relaţiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulţumirile vizează bugetul şi programul comun. Pe de altă parte ar fi bine să fii deschis la sugestiile şi dorinţele celor dragi. Este timpul să laşi conservatorismul deoparte şi să accepţi şi alte faţete ale realităţii. Faptul că ceilalţi îţi oferă prea puţină afecţiune sau atenţie nu înseamnă că te apreciază mai puţin.

Gemeni
Se întrezăresc activităţi de anvergură în spaţiul domestic. Discuţiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparaţiile şi reamenajările necesare casei. Însă, pe de altă parte se vor aduce în prima plan şi planurile pentru sărbătorile sezonului rece. Posibil că datorită unor responsabilităţi profesionale să te implici ceva mai puţin în segmentul familial.

Rac
Se întrezăresc dialoguri şi întâlniri cu prieteni şi rude apropiate. Schimbul de informaţii vehiculat astăzi în preajma ta va fi benefic pentru toată lumea şi mai ales va avea efecte pe termen lung. Profită de forţă celor aflate şi gândeşte-te, pe îndelete, la planurile tale de viitor. În mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urmă zilei de astăzi.

Leu
Veniturile tale cresc astăzi destul de mult. Pe de o parte este posibil să iei salariul, o prima sau cei dragi îţi pot oferi cadouri şi favoruri substanţiale. Însă, pe de altă parte sunt şanse bune de a descoperi variante noi de câştig dintr-o activitate profesională. Ai încredere în intuiţia ta şi stai de vorba cu ţine însuţi, dar şi cu cei care îţi pot oferi sfaturi viabile.

Fecioara
Este o zi minunată pentru ţine, chiar dacă domină stări de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relaţii şi situaţii care şi-au epuizat experienţele pentru ţine. În paralel, foarte uşor poţi trasă noi planuri de viitor, cu o luciditate şi o forţă de care arareori dispui. După-amiază, relaxează-te la cumpărături sau lecturează o carte amuzantă.

Balanţă
Ziua te predispune la meditaţii interioare, reflecţii asupra vieţii tale şi la o mare dorinţa de a evada în lumi paralele. Mentalul îţi este agitat, astfel că ar fi bine să eviţi subiectele solicitanate şi relaţiile care te obosesc. Sunt posibile discuţii aprinse cu rudele şi pretenii apropiaţi, pe tema sănătăţii tale. Fii prudent, odihneşte-te şi respectă sfaturile specialiştilor în sănătate.

Scorpion
Prietenii te provoacă mult astăzi. Însă şi unele persoane din mediul profesional în care activezi vor dori multe de la ţine. Faptul că aceste persoane te solicită frecvent este posibil să reacţionezi destul de vehement. Controlează-ţi stările de spirit şi alege-ţi cuvintele cu grijă. Pe undeva, remarcile unora vizavi de ţine au un sâmbure de adevăr.

Săgetător
Eşti foarte solicitat în plan socio-profesional, astfel că ar fi bine să te pregăteşti minuţios pentru discuţii cu şefii, şedinţe programate în grabă sau întâlniri cu diverse oficialităţi. Ai carismă, forţă în cuvinte şi o prezenţa de spirit care vor fi remarcate şi apreciate de toată lumea. Evita să forţezi notă sau să te aventurezi pe terenuri puţin cunoscute.

Capricorn
Schimbările tale de dispoziţie se datorează multitudinii de informaţii care vor veni astăzi spre ţine într-un ritm alert. Posibil că planurile de călătorie sau de studii să fie zădărnicite de factori greu de înţeles şi depistat acum. Ar fi bine să te adaptezi noilor situaţii ivite şi să aştepţi alte momente favorabile pentru realizarea dorinţelor tale.

Vărsător
Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesională reprezintă temele principale de astăzi. Totodată poţi achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine să analizezi bine lucrurile înainte de a face investiţii majore cu efecte pe termen lung. Există oameni în preajma ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Peşti
Relaţia cu partenerul de viaţă este tensionată şi are nevoie de modificări, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale este posibil să neglijezi serios această relaţie, astfel că discuţiile aprinse, acuzele chiar şi ultimatumurile pot fi prezente. Se recomandă prudenţă şi discernământ în toate.

sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *