Horoscop

Horoscop 3 ianuarie 2023. Luna în Gemeni evocă o dorință de schimbare

Luna în Gemeni evocă o dorință de schimbare și spontaneitate. Ar trebui să te gândești mai mult la sentimentele tale și să-ți împărtășești gândurile cu ceilalți.

Berbec
Banii pot fi un lucru bun, dar oare te fac fericiți, Berbec? Aceasta este o întrebare importantă pe care trebuie să v-o puneți la începutul anului. Țineți minte, universul nu vă cheamă să faceți schimbări drastice care să vă coste liniștea sufletească și să vă creeze tulburări interioare. Astrele îți reamintesc: stă în puterea ta să îți creezi o viață care să îți aducă satisfacții atât emoționale, cât și creative și financiare.

Sfat cosmic: nu recurgeți la schimbări radicale.

Taur
Taur, nu ești doar o “parte” din ceva, ci o creație unică și completă. Astăzi, universul vă cere să doborâți barierele dintre sacru și banal, dintre voi și restul existenței. Pentru a simți interconexiunea dintre toate lucrurile din această lume. Să ne amintim de alchimia divină a unității. Vedeți-vă reflecția nu numai în alți oameni, ci și în copaci și păsări.

Sfat cosmic: contopește-te cu lumea din jurul tău.

Gemeni
Uneori, viața ne tratează așa cum o face un iubit blând. Alteori, mediul înconjurător șochează puternic lumea noastră interioară, ridicând dramatic vălurile și spulberând toate iluziile. Gemeni, aceasta din urmă este ceva la care este posibil să fiți martori astăzi. În loc să apeși pe butonul de panică, respiră adânc. Prindeți-vă în momentul de față și realizați ceea ce nu vă mai convine. Cei învechiți trebuie alungați. Credeți, ceea ce încercați să creați pentru voi înșivă este o realitate cu totul nouă.

Sfat cosmic: aruncați la gunoi cele învechite.

Rac
Începutul de an te prinde în plină renaștere, Rac. Să știi că durerea este la fel de sacră ca și tot ceea ce aduce la suprafață, de asemenea. Folosiți acest lucru ca pe o oportunitate de a abandona un scenariu învechit și de a scrie unul nou pentru dumneavoastră. Universul crede că versiunea ta, care este pe cale să se spargă din cenușa celei vechi, este atât optimistă, cât și irepresibilă! Stelele îți reamintesc: practicarea iertării te va ajuta să avansezi în călătoria ta spre lumină.

Sfat cosmic: creează o nouă versiune a ta.

Leu
Este mai ușor să ascunzi totul sub preș, să ignori în mod deliberat ceea ce nu merge bine. Dar în loc să privești în tăcere ceea ce se întâmplă, trebuie să vorbești. Vorbește pentru tine și pentru cei dragi ție. Acest act de revoluție poate fi sau nu bine primit de către cei de la putere, iar acest lucru este în regulă.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să vorbiți.

Fecioară
Tot timpul, universul ți-a dat semne, Fecioară. Dar ați văzut doar ceea ce ați vrut să vedeți. Este timpul să vă dați jos ochelarii și să vedeți situația așa cum este, și să nu mai acceptați mai puțin decât meritați. Universul îți amintește: nevoile tale sunt valabile și merită să fie satisfăcute.

Sfat cosmic: scoateți-vă ochelarii și acceptați realitatea.

Balanță
Nu te mai interesează să te joci, Balanță. Nu mai sunteți interesată să vă lăsați purtată de val sau să urmăriți pe cineva care joacă în mod clar cartea indisponibilității emoționale. Vrei claritate și o vrei acum. Dacă acest lucru vă obligă să purtați anumite conversații incomode, așa să fie. În domeniul carierei, Universul vă cere să nu vă mai subestimați. Nu lăsați ca frica de direcția în care va merge viața dumneavoastră să devină motivul deciziei dumneavoastră. Meritați iubire, abundență, bucurie și libertate și le meritați acum.

Sfat cosmic: nu te mai subestima.

Scorpion
Acum nu este momentul să joci cartea “distanțării și a misterului”, Scorpionule. Credeți că abilitatea voastră de a vă manifesta cât mai deplin posibil va deschide un portal către o intimitate mai profundă. Angajamentul poate fi o temă importantă pentru unii dintre voi. Nu lăsați teama de a fi respins sau greutatea trecutului să vă împiedice să vă exprimați ceea ce vă doriți. Meriți să fii iubit așa cum ești și o meriți acum.

Sfat cosmic: nu lăsați greutatea trecutului să vă influențeze prezentul.

Săgetător
Nu-ți face griji dacă nu ești acolo unde ți-ai dorit să fii, Săgetătorule. Aveți destul timp să ajungeți acolo, iar călătoria voastră spre măreție abia a început. Astăzi, Universul îți oferă și ție zicala: “Când elevul este pregătit, profesorul va apărea. Este timpul să vă ridicați.

Sfat cosmic: este timpul să vă ridicați nivelul.

Capricorn
Sunteți în punctul din călătoria dumneavoastră în care vă dați seama că dacă faceți aceleași lucruri, așa cum le-ați făcut până acum, veți obține rezultate standard. Așadar, doriți să începeți o revoluție internă. Vreți să scuturați colectivul. Capricorni, nu uitați că oamenii din jurul vostru pot fi sau nu de acord cu schimbările propuse, iar acest lucru este în regulă. Fă-ți prieteni cu tact ca un mod de viață.

Sfat cosmic: este timpul pentru o revoluție internă și externă.

Vărsător
Noul an aduce cu el un memento că tu ești creatorul realității tale. Așadar, faceți alegerile în mod conștient. În același timp, dacă sunteți martor la un comportament lipsit de etică, vorbiți. Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi. Universul vă reamintește: ați fost trimiși aici cu un motiv.

Sfat cosmic: faceți alegeri în mod conștient.

Pești
Pentru tine, Pești, tot ce se întâmplă este despre dragoste, pasiune și senzualitate. Sosirea noului an îți reaprinde focul interior și te ajută să te conectezi cu ceilalți într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum. Exprimați ceea ce doriți să creați în ciuda fricii de a fi respins. Universul vă cheamă să schimbați această paradigmă și să rescrieți povestea.

Sfat cosmic: luați inițiativa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *