Horoscop

Horoscop 3 iunie 2016

Berbec

Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile. E că un refuz final ce îţi taie tot elanul şi nu mai poţi merge mai departe pe acelaşi drum că înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata în carieră ta, dar pe moment eşti un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Eşti nevoit să iei nişte măsuri rapide de schimbare totală a direcţiei şi e normal să nu fii foarte sigur pe ţine în faţă unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor stă complet diferit.

Taur

Nu te lasă doborât de o banală piedică. Dacă te prinde într-un moment fragil, gata să renunţi la cel mai mic hop, vei regretă mai târziu slăbiciunea de acum, că atare adună-ţi forţele şi lupta, orice ar fi. Vei fi mândru când vei fi depăşit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească de altfel, dar totul e o chestiune de voinţă, totuşi! Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că renunţi de fiecare dată, ci descoperi în ţine resurse fantastice de energie şi de ambiţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, chiar dacă e greu.

Gemeni

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsură aşteptărilor tale. Totul va ieşi foarte bine, că atare fă-ţi bagajele să pleci în altă locaţie pentru a-ţi aduce contribuţia la diverse planuri profesionale. E nevoie de ţine undeva în altă parte decât erai obişnuit, pentru că experienţă ta este necesară rezolvării rapide a unor sarcini. Te întorci acasă mulţumit, cu sarcina îndeplinită, chiar dacă deplasarea în sine poate fi obositoare.  

Rac

Nu te baza pe sfatul pe care ţi-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoştinţă de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priveşti că pe litera de lege. Mâine s-ar putea să-şi dea seama că a greşit şi să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru ţine ar putea fi prea târziu. Nu te încrede în cei care promit multe din prima, pentru că ei nu ştiu cât de complicată e situaţia.

Leu

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urat. O vorba necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioada sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipa. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru ţine!

Fecioara

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Balanţă

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Scorpion

Trebuie să îţi organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenţie, dar pentru că a sosit şi vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate. În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ta se aeriseşte dintr-o dată, pentru că ai reşit să ştergi de pe lista o mulţime de lucruri minore. Nu îţi dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele.

Săgetător

Musafirii sunt bineveniţi astăzi, pentru că uşa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti. Vestea care soseşte azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici uşor, te face fericit şi simţi nevoia să o transmiţi la toată lumea. Telefoanele vor zbârnăi toată ziua, la uşa ta mereu sună cineva iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Eşti un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate şi bine argumentate, deci cine te are azi alături are numai de câştigat, pentru că pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discuţie, veşti bune de transmis..

Capricorn

Găseşti portiţă de ieşire dintr-o situaţie complicată care te duce la etapă următoare, dar nu te lasă furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ţi se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poţi acceptă dacă ţi se cere să faci ceva ilegal sau incorect, că atare nu te lasă păcălit de condiţii suspecte. Dacă intuiţia îţi spune că există un preţ de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepţi ceea ce ţi se oferă. Nu eşti în stare nici să minţi, nici să inteli, pentru că aşa te amăgeşti singur.

Vărsător

Implică-te serios la treaba, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

Peşti

Toată viaţă eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gură lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe ţine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

Horoscop 3 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *