Horoscop

Horoscop 30 aprilie 2023. Rac, dedicați ziua îngrijirii de sine

Berbec

Nu este de dorit să includem alimente nesănătoase în dietă, este, de asemenea, important să monitorizăm calitatea și prospețimea acestora: probabilitatea de otrăvire alimentară este prea mare, așa că trebuie să avem grijă să nu ne îmbolnăvim.

Taur

Nu este necesar să vă asumați responsabilități “fixe” pentru familia dvs.: riscați să le stricați, din cauza cărora va trebui să faceți totul singur de acum înainte, iar acest lucru este inacceptabil.

Gemeni

Visele din această noapte sunt foarte importante pentru reprezentanții semnului tău: ele sută la sută se vor dovedi profetice – principalul este, în primul rând, să ți le amintești bine, iar în al doilea rând, să le descifrezi corect.

Rac

Dedicați ziua îngrijirii de sine – vizitați un salon de înfrumusețare, sauna, piscina sau pur și simplu faceți o plimbare în aer liber: astfel de “manipulări”, în general, necomplicate, pot elibera stresul acumulat.

Leu

Astrele vă sfătuiesc să profitați de ziua liberă și să acordați atenție locuinței: pregătiți cina, faceți curățenie, schimbați perdelele – aducând confort, nu veți mai dori să ieșiți din casă.

Fecioară

Dacă ai nevoie de ajutor, cere-l celor dragi – nu numai că vor face ceea ce ai nevoie și chiar mai mult, dar nu vor pune întrebări inutile, ceea ce în situația ta este foarte important.

Balanță

Conform astrelor, nu se așteaptă conflicte astăzi, dar o oarecare tensiune în relația cu oamenii se va face totuși simțită – nu da frâu liber emoțiilor tale.

Scorpion

Persoane neprietenoase ar putea încerca să vă dezechilibreze și ar trebui să nu cedați provocărilor, ci să vă comportați corespunzător.

Săgetător

Orice ai face astăzi, încearcă să nu te lași distras de lucruri mai puțin importante și de discuții inutile, pentru că îți vor ocupa mult timp care va fi irosit.

Capricorn

Ziua este favorabilă pentru returnarea datoriilor, atât financiare, cât și morale: dacă nu poți da totul, ar trebui să returnezi măcar o parte din ele – devine un bun augur financiar.

Vărsător

Energia, un strop din care vei simți în această zi, trebuie să o cheltuiești în scopuri bune – și pașnice: îi poți ajuta pe cei care au nevoie de simpatie – de exemplu, hrănește animalele fără adăpost.

Pești

Schimbări pozitive în viață vor avea loc la cei care pot să-și alinieze forma fizică la conținutul lor interior: gândește-te la o nouă imagine – și evenimentele plăcute nu vor întârzia să apară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *