Horoscop

Horoscop 30 ianuarie 2016

A acceptă acest final nu e o înfrângere, aşa cum ai fi tentat să spui, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumi inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue, indiferent în faţă cărui final eşti – un final de relaţie, de job, de proiect, de vacanţă – de azi schimbi macazul şi porneşti altceva, dar fără a te tot întoarce la ce a fost înainte. Închizi un capitol dintr-o serie lungă de capitole, dar de acum merită să te concentrezi la ce urmează, nu la ce a fost!

Taur

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu un fel de inocenţa, că un copil care habar n-are ce urmează, dar arde de nerăbdare să ajungă la finalul poveştii. E bună această atitudine, pentru că te ajută să continui ceva aflat încă pe parcurs, fără să-ţi pierzi entuziasmul şi interesul. Pedalezi mai departe cu energie maximă, că să ajungi mai repede la capăt, şi fiecare nou episod care se adaugă la povestea ta, te stimulează din ce în ce mai mult. E că atunci când citeşti un român palpitant şi finalul unui capitol te trimite deja la următorul şi tot aşa, mai departe, până termini cartea pe nerăsuflate.

Gemeni

Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioada ajunge la final. Nu are rost să mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ţi rămas bun cu lecţia învăţată din tot ce ai construit până acum. Nu e renunţare, pentru că poţi prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapă următoare a unui proiect şi mai important, dar ceea ce ţi se cere ţie acum e să pui punct. E timpul să schimbi macazul, să o iei spre altceva, să-ţi iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns. De mâine porneşti spre altceva.

Rac

Ai mereu de învăţat din experienţele nefaste, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţa doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul. Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, că atare poţi face ce-ţi spune că să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultăndu-l cu luare aminte!

Leu

Banii de care dispui sau cei care urmează să apară în perioada imediat următoare te îndeamnă să visezi la bunăstare. Te poţi baza pe acele venituri, eşti sigur că vor ajunge la ţine mai devreme sau mai târziu şi faci tot felul de planuri. Deşi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la îndeplinire, acum eşti atât de sigur că acestea au sorţi de izbândă, încât nimeni nu te poate opri să visezi frumos. Probabil primeşti o garanţie extrem de convingătoare că acei bani sunt în drum spre ţine, de aceea ai curajul de a-i planifică totul deja pe căprării.

Fecioara

Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul. Parcă nu ai avea încredere în niciunul şi eşti că între ciocan şi nicovală, adeseori primind atacuri de ambele părţi. Vină ta e că te-ai băgat între ei sperând că un arbitru va face pace, dar nu devii decât calul lor de bătaie, fără motiv. Retrage-te cât se mai poate!

Balanţă

Totul vine către ţine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e că nu se întâmplă chiar atunci când ai dori tu. Ţi se pune din greu răbdarea la încercare, dar, dacă ceva durează mai mult decât ai fi sperat tu, nu înseamnă că nu se mai întâmplă. Ai răbdare, aşadar, aşteaptă momentul acela divin când visul ţi se împlineşte, dar nu renunţă la scopul tău cel mai înalt, oricât ar mai dura. Legea atracţiei funcţionează de minune, cheamă cu încredere ceea ce vrei să primeşti de la viaţă, dar nu te opri din mers. Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tău, doar că nu coincide perfect cu propria ta programare.

Scorpion

Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu ai de ce să-ţi faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai şi din ele ceva de învăţat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeşti de undeva o garanţie, o informaţie salvatoare sau doar un sentiment de linişte care te ajută să mergi mai departe, fără să-ţi mai baţi capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situaţiei!

Săgetător

Te-ai decis să faci ordine în viaţă ta şi primul pas e să priveşti mult mai sincer relaţiile tale cu ceilalţi. Ai descoperit că ai în preajma mulţi prieteni falşi, oameni care ţi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi bine faci că vrei să-i mai cerni! Mergi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, da-i afară din viaţă ta pe cei care doar profită de bunătatea ta, pentru că nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a rămâne doar cu o mâna de prieteni alături, măcar aceştia sunt adevăraţi şi te poţi baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunoştinţe de care te poţi lipsi chiar de azi!

Capricorn

Priveşte cu onestitate şi detaşare situaţia în care eşti implicat şi ai să vezi că nu e deloc atât de complicată pe cât ţi se pare. Cu cât eşti mai liniştit şi mai obiectiv, cu atât vezi lucrurile în lumina lor cea mai bună. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tăi ci treci totul doar prin prisma raţiunii. Discuta permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupă, întreabă, informează-te, cere sfaturi de la alţii, pentru că nu ţi se întâmplă numai ţie. Mulţi alţii au trecut prin astfel de momente şi le-au depăşit cu bine, că atare merită să asculţi poveţe provenite din experienţă altora. Ai de învăţat!

Vărsător

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţa că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din ţine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns că punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi că ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Dată viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Peşti

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţa că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din ţine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns că punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi că ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Dată viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *