Horoscop

Horoscop 30 iunie 2023. Leu, te vei vedea ca într-o oglindă în comportamentul unei alte persoane

Berbec

Gândește-te la ceea ce vrei să realizezi: este cu adevărat dorința ta sau ți-a fost impusă de alții și, poate, de mass-media: merită să te străduiești pentru ea?

Taur

O decizie importantă de viață sau profesională care întârzie de mult nu ar trebui amânată și mai mult – e timpul, fără rușinea de a fi trecută în calendar pentru ultima săptămână, să o iei – se va dovedi de succes.

Gemeni

Dintr-o viață profesională aglomerată și furtunoasă aveți nevoie de o pauză acasă, asta vă recomandă astrele să faceți astăzi, bine că în calendar e vineri, și acolo și weekend-ul va urma.

Rac

Reprezentanții zodiei tale pun adesea interesele celorlalți mai presus de ale lor, dar astăzi trebuie să facă exact contrariul: o porție de egoism sănătos va fi benefică nu doar pentru tine, ci și pentru familia ta.

Leu

Astăzi, te vei vedea ca într-o oglindă în comportamentul unei alte persoane și poate că impresia nu va fi cea mai bună, ceea ce înseamnă că trebuie să te gândești cum să o corectezi.

Fecioară

Este timpul să renunți la trecut, care are o putere uriașă asupra ta, te împiedică să trăiești o viață plină și să mergi mai departe – fără amintirile intruzive, viața va fi mult mai ușoară.

Balanță

Este o sarcină ingrată să-ți impui punctul de vedere celor din jur, oricum nu vei reuși, așa că lasă-le tuturor dreptul de a greși după bunul lor plac.

Scorpion

S-ar putea să ai o senzație de deja vu când ți se pare că ceva similar ți s-a mai întâmplat înainte: nu o ignora – există șansa să îți provoace gânduri importante despre ziua în curs.

Săgetător

Opinia publică, pe care reprezentanții zodiei tale o ignoră cu desăvârșire, ar putea fi astăzi utilă pentru tine: ascultă ce au de spus ceilalți despre tine și trage concluzii din cuvintele lor.

Capricorn

Această zi este favorabilă pentru o activitate pe care o neglijați cel mai adesea: dedicați măcar puțin timp creativității – vă va permite nu doar să vă distrați, ci și să vă relaxați.

Vărsător

Refacerea rezervelor de energie vitală vă va ajuta la activitatea preferată pentru care – în virtutea faptului că sunteți ocupat la locul principal de muncă – de obicei nu aveți suficient timp, astăzi veți putea să vă rezervați câteva ore.

Pești

Cel mai bun mod de a agrava un conflict existent este să continui să comunici cu persoana cu care te afli într-o ceartă, așa că încearcă – desigur, pentru o vreme – să te distanțezi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *