Horoscop

Horoscop 30 noiembrie 2022. Scorpion, este momentul ca visele tale să devină realitate!

Berbec
Universul funcționează în moduri incomprehensibile și misterioase. Uneori nu ne dă ceea ce cerem, ci exact opusul. Dar nu pentru că vrea să ne pedepsească, nu. Acesta caută să confere înțelepciune și capacitatea de a aprecia momentul prin utilizarea contrastelor. Nu trebuie să te împotrivești și să te plângi de nedreptate, pentru că totul este mai mult decât corect și echitabil pentru tine! Dă-ți seama că unele dorințe nu servesc binele tău cel mai înalt și mai mare, încearcă să-ți reconsideri intențiile. Doar un memento: ceea ce ar trebui să fie al tău va fi întotdeauna al tău, nimeni nu îți poate lua ceea ce ți se cuvine de sus.

Sfat cosmic: fii recunoscător universului pentru lecțiile pe care le-ai învățat în viață.

Taur.

Vă asumați riscuri, deși înțelegeți că viața nu oferă cupoane de garanție. Sunteți încă capabil să vă deschideți față de oameni, să vă arătați sentimentele, chiar dacă ați fost respins de multe ori. Ești foarte curajoasă, Taur, iar acest lucru te face o persoană prețioasă, un dar al destinului. Înghite rămășițele de amărăciune și transformă-le într-un elixir dulce. Tu ești iubirea, ești iubit de întreaga lume și cu siguranță vei simți reciprocitatea mult așteptată din partea unicului și unicului. Nu disperați și nu lăsați dezamăgirile să vă usuce sufletul!

Sfat cosmic: nu uita, tu ești iubire și ești iubit.

Gemeni
Fă-ți o favoare și dă-ți jos mantia invizibilității! Ascunzi sub jenă și comori prea modeste pe care mulți visează să le atingă! Fă-ți o favoare, arată lumii cea mai strălucitoare și mai îndrăzneață versiune a ta. Credeți în imposibil și nu vă îndoiți, universul vă va răsplăti cu un triumf în vârf! În aceste zile intrați într-o nouă linie temporală în care faima și succesul vă vor însoți cu siguranță. Doar deschide-te!

Sfat cosmic: Dă-ți jos mantia invizibilității și arată-te în toată splendoarea ta.

Rac
Sunteți niște creaturi incredibile! Faceți adevărate minuni și ridicați moralul celor din jurul vostru, inspirați și dați încredere. În acest stadiu, ești atât de avansat în meseria ta încât ești gata să amesteci idei incredibile și să-ți stabilești obiective foarte îndrăznețe. Încercați să găsiți o stare de confort între ceea ce ați fost înainte și ceea ce visați să deveniți. O stare de confort care nu necesită încă fapte și riscuri uriașe. Este ca și cum te-ai imagina ca un învingător la începutul cursei. Un sentiment înălțător vă va ajuta să deveniți mai încrezător pe parcurs și să vedeți mai clar linia de sosire. Nu te gândi la cum vei fi perceput, să depinzi de părerile altora este strict interzis acum. Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a deveni fericit.

Sfat cosmic: ești capabil să faci miracole, iar puterea ta este imensă – nu o ascunde.

Leu
În călătoria fiecărui căutător, vine un moment în care trebuie să faci o alegere. În cazul tău, este vorba de o alegere între o viață și o carieră bine stabilite și experimentul. Întotdeauna este un pic înfricoșător să îți asumi riscuri, dar dacă nu îți lași inima să creadă într-o prăbușire iminentă, îți vor crește aripi în spatele tău! Cu toate acestea, nici astrele nu vă recomandă să vă aruncați cu capul înainte în vârtej. Acum este mai bine să alegeți o cale de mijloc. Nu stați pe loc, mergeți spre visul vostru, dar ocoliți colțurile ascuțite și așteptați, dacă este necesar. Fiți precauți, dar nu vă abandonați în niciun caz obiectivul.

Un sfat cosmic: luați o decizie decisivă și respectați media de aur.

Fecioară
Astăzi, universul te îndeamnă să acorzi prioritate îngrijirii tale, Fecioară. E nevoie de multă putere pentru a ajuta lumea, nu? Și tu ești genul de persoană care nu poate trece peste nenorocirea altcuiva. Linia de demarcație este foarte subțire aici, dar este important să o definești pentru tine și să tragi o linie roșie. Fiți raționali, dedicarea nebună vă va ruina atât de repede încât nu veți avea timp să vă îndepliniți toate intențiile bune! Pentru a împărtăși puterea, trebuie să ai multă putere proprie. Țineți cont de acest lucru și acordați-vă o pauză.

Sfat cosmic: începeți prin a vă reface rezervele, apoi aveți grijă de ceilalți.

Balanță
Nu toate dorințele pe care le trimitem în spațiu se îndeplinesc aici, pe Pământ, iar acest lucru aduce uneori dezamăgiri dureroase. Dar dacă privești lumea în sens mai larg, este doar un lucru bun, Balanță. Probabil că aveți în memorie povești în care un plan neîmplinit s-a transformat într-o bucurie neașteptată. A fost Universul care v-a adus daruri, care v-a reorientat pe drumul cel bun. Te-a privat de un lucru pentru a-ți oferi un altul mai bun, mai mare, mai important. Să te trezească pentru a descoperi adevărul. Nu trebuie să te joci de-a trasul de mânecă cu o putere superioară. Ceea ce ar trebui să fie al tău este deja al tău – într-un viitor nu prea îndepărtat.

Sfat cosmic: fii recunoscător pentru ceea ce nu merge, totul are un motiv.

Scorpion
E vremea împlinirii dorințelor, Scorpionilor! Ați cumpărat cel mai bun bilet de loterie de la soartă, doar că câștigurile au trebuit să mai aștepte puțin. A sosit momentul în care visele încep să prindă contur în realitatea fizică. Luați-o ca pe un fapt, credeți în succesul dumneavoastră și acționați. Veți putea repara ceea ce ați distrus, veți putea construi unul nou și frumos, veți putea întâlni oameni care gândesc la fel ca voi și care vă vor ridica moralul și vă vor amplifica vibrațiile. Nu ratați oportunitățile deosebite!

Sfat cosmic: acum este momentul ca visele tale să devină realitate, profită de moment!

Săgetător
Dacă cineva este îndrăgostit de tine – cu adevărat, cu adevărat îndrăgostit – nu există loc pentru îndoieli și presupuneri, Săgetătorilor. Dacă întâlniți o astfel de persoană, vă veți simți în siguranță. Veți putea să vă dați jos armura și să vă dezveliți sufletul fără teama de a fi loviți din spate. Pentru că iubirea necondiționată este evidentă, nu are nevoie de dovezi. Aveți încredere în ceea ce vă spune instinctul acum. Și nu uita, meriți iubire la fel de mult ca oricine altcineva. Meritați tot ceea ce ați cerut și chiar mai mult. Să știi că sentimentele adevărate nu pot fi „ghinioniste” sau îndepărtate, deschide-ți inima cu mai mult curaj.

Sfat cosmic: lămurește-te o dată pentru totdeauna – meriți iubire necondiționată!

Capricorn
Astăzi, astrele îți reamintesc importanța bunei dispoziții. Dacă vă simțiți epuizat, este un semn că trebuie să alergați spre cea mai apropiată ieșire. Dacă vă înălțați și simțiți o explozie de energie, luați-o ca pe o confirmare a alegerii corecte. Vorbește cu corpul tău, ascultă-l cu atenție. Toate vibrațiile interioare ar trebui să fie reflectate în acțiunile tale. Faceți ceea ce umple sufletul și dă putere corpului fizic. Numai lucruri plăcute, odihnă pentru o viitoare muncă rodnică.

Sfat cosmic: găsiți o insulă de pace și bună dispoziție pentru a conserva energia.

Vărsător
Te trezești cu ușurință și cu lumină în inimă. S-ar putea să simțiți că ceața s-a risipit. Este posibil să vedeți un curcubeu în spatele norilor. Totul capătă forma corectă, gândurile se traduc în acțiuni corecte și sunt atrase evenimente minunate. Se întâmplă dacă aștepți, dacă ești pregătit. Dar mai este nevoie și de altceva – capacitatea de a dărui lumii puțin din lumina voastră, din iubirea voastră. Fiți generoși și deschiși, recunoscători și primitori. Și chiar și păsările vor dori să cânte doar cântecele tale!

Sfat cosmic: pune-ți cel mai dezarmant zâmbet și du-te să cucerești lumea!

Pești
Viața ta nu este menită să fie controlată. Nu este menit să fie manipulat sau controlat de altcineva. Nici măcar tu însuți nu ești întotdeauna în stare să ții soarta în propriile mâini, întorsăturile ei sunt imprevizibile, este capabilă de surprize incredibile. Fie că vreți sau nu. Expiră și dă-i drumul, Pești. Nu încercați să țineți totul sub control. Sunteți acolo unde trebuie să fiți, iar acum vă aflați într-un câmp energetic minunat. Luați poziția unui observator. Priviți unde vă conduce Universul, pentru că Universul este cel care orchestrează miracolele în numele vostru.

Sfat cosmic: te afli în câmpul energetic al minunilor – bucură-te de el!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *