Horoscop

Horoscop 31 august 2023. Gemeni, ar trebui să evitați cuvintele și acțiunile dure

Berbec

În această zi puteți rezolva conflictele vechi care încă vă complică viața: principalul lucru este să trageți concluzii din ceea ce s-a întâmplat, pentru a nu repeta greșelile făcute în viitor.

Taur

Astăzi, reprezentanților zodiei tale li se recomandă să păstreze moderația în toate – de la rația de mâncare până la impulsurile emoționale: dacă nu se face acest lucru, consecințele pot fi neplăcute.

Gemeni

În ciuda excitabilității sporite inerente astăzi, ar trebui să evitați cuvintele și acțiunile dure – mâine este posibil să regretați ceea ce ați spus și ați făcut.

Rac

Cel mai bun remediu pentru negativitatea care vă poate strica starea de spirit în această zi, curățenia generală – ar trebui să fie pusă pe biroul de lucru, în special, și în apartament în ansamblu.

Leu

Pentru a vă împăca cu persoana pe care ați jignit-o nemeritat, va fi suficient să faceți primul pas: va merge de bunăvoie să vă întâlnească, iar în cinci minute veți uita de ceea ce v-a despărțit.

Fecioară

Ziua este favorabilă odihnei, așa că nu o petreceți la muncă – rezultatul dorit tot nu-l va aduce, iar forțele și timpul vor trebui să cheltuiască o sumă mare – și în zadar.

Balanță

Merită să vă păstrați distanța în raport cu ceilalți – nu întotdeauna oameni binevoitori, așa că de la vizita la coafor sau o ședință de masaj astăzi este mai bine să refuzați.

Scorpion

Superioritatea dvs. profesională, chiar dacă există în mod obiectiv, astăzi nu ar trebui să o demonstrați nimănui – nu toată lumea va agrea această linie de comportament.

Săgetător

Zi în care totul trebuie respectat cu moderație – de la relațiile cu oamenii până la alimentație: excesele nu vor afecta în cel mai bun mod atât prietenia și dragostea, cât și starea siluetei.

Capricorn

Nu încercați în nici un fel – atât verbal cât și efectiv – să ripostați unei persoane care manifestă agresivitate față de dvs.: își va primi ale sale de la soartă – legea bumerangului va funcționa rapid.

Vărsător

Ziua, în ciuda statutului său de zi lucrătoare, este favorabilă comunicării cu natura și cu cei dragi: o plimbare în aer liber, și chiar cu familia, nu numai că vă va îmbunătăți sănătatea, dar vă va ridica și moralul.

Pești

În această zi puteți – și ar trebui – să returnați datoriile: dacă nu puteți da totul deodată, plătiți măcar o mică parte – la urma urmei, chiar și cel mai lung drum începe cu un pas mic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *