Horoscop

Horoscop 31 decembrie 2022. Luna în Berbec promite surprize minunate și cunoștințe plăcute

Astăzi, 31 decembrie. Luna în creștere în Berbec promite surprize minunate și cunoștințe plăcute. Dar este important să nu creăm așteptări.

♈ Berbec
De ce să căutați un motiv de sărbătoare și să așteptați o dată specială? Începeți să sărbătoriți acum! Stelele promit că va fi din ce în ce mai bine așa.

Sfat cosmic: Apreciază toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat în ultima vreme.

♉ Taur.
Astrele promit că vă așteaptă o surpriză plăcută! Concentrează-te pe puterea și răbdarea ta, Taur. Apropo, o cină festivă va fi mai gustoasă dacă nu vă uitați la televizor și vă dedicați toată atenția conversațiilor cu cei dragi.

Sfat cosmic: Pregătește-te să primești cel mai bun cadou posibil.

♊ Gemeni
Chiar și semnele de aer au limitele lor, Gemeni. Se pare că v-ați suprasolicitat în ultima vreme și v-ați atins limita. Găsește astăzi o ocazie să te deconectezi de lumea din jurul tău, măcar pentru o vreme, și să prinzi atmosfera de sărbătoare.

Sfat cosmic: ai grijă de tine.

♋ Rac
Ne dorim ca fiecare nouă zi sau an să fie o aventură interesantă. Dar să te aștepți ca fiecare zi să te uimească cu ceva nou și interesant este un pic naiv. Coborâți ștacheta așteptărilor pentru vacanța care urmează.

Un sfat cosmic: Fără așteptări exagerate, Anul Nou va fi doar mai bun.

♌ Leu
Astrele îi sfătuiesc insistent pe Leu să dedice cât mai mult timp posibil îngrijirii de sine astăzi. A fost o săptămână plină de provocări, ești stresat și ai nevoie de o eliberare. Nu vă fie teamă să faceți ceva care vă aprinde bucuria în interior.

Sfat cosmic: Întoarce-ți privirea spre interior.

♍ Fecioară.
Ușile care duc spre prosperitate sunt pe cale să se deschidă pentru tine, Fecioară. Acesta este un moment pentru a vă reaprinde pasiunea; pentru a vă aminti de ce v-ați angajat în această călătorie; pentru a începe să mergeți înainte pe calea pe care v-ați ales-o cu o vigoare reînnoită. Totul se schimbă în bine.

Sfat cosmic: Ușile prosperității se deschid pentru tine.

♎ Balanță
Poți fi pe bună dreptate mândru de faptul că ești deschis la oameni și iubit, Balanță. Este loc pentru toată lumea la masa ta. Dar trebuie să îi lași pe toți să o facă? Chiar și cei mai buni oameni au limite pe care alții nu ar trebui să le depășească niciodată.

Sfat cosmic: unii oameni pur și simplu nu merită timpul și energia ta.

♏ Scorpion
Astrele vă îndeamnă să nu faceți mișcări bruște astăzi, Scorpionilor. Urmați fluxul și respectați planul. În caz contrar, riscați să intrați în necazuri, lucru de care cu siguranță nu aveți nevoie acum.

Sfat cosmic: Evitați deciziile impulsive astăzi.

♐ Săgetător.
Ești renumit pentru capacitatea ta de a avea parte de toate plăcerile pe care ți le oferă viața. Dar chiar trebuie să vă cheltuiți toți banii pe o altă jachetă de brocart? Și nu este vorba doar de bani, ci și de nervi din cauza consecințelor unor întâlniri frivole.

Sfat cosmic: Este o zi magică, dar nu lăsa garda jos.

♑ Capricorn.
Este timpul să renunțați la vinovăție și rușine, Capricorni. Este timpul să renunți la remușcările pentru greșeli, să accepți pe deplin situația și să mergi mai departe cu viața ta. Este timpul să începi să te iubești pe tine însuți și să te iubești la fel de mult pe cât vrei să te iubească și ceilalți.

Sfat cosmic: lucrează la relația cu tine însuți.

♒ Vărsător
Cu cât îmbătrânești, cu atât mai des crezi că ai dreptate în legătură cu totul, Vărsătorule. Dar tu nu ești. Încearcă să urmezi principiul socratic și recunoaște că știi că nu știi nimic.

Sfat cosmic: dedică-te explorării necunoscutului.

♊ Pești.
Întâlnirile neașteptate și plăcute cu oameni noi sunt foarte probabile astăzi. S-ar putea să înveți ceva nou despre tine prin intermediul lor. Dacă nu aveți chef să sărbătoriți Anul Nou acasă, nu ezitați să ieșiți în oraș. Este puțin probabil să fiți singur.

Un sfat cosmic: faceți provizii de șampanie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *