Timpul Liber

Horoscop 31 octombrie 2023

Berbec

Se vor descurca binișor, mizând, cel mai adesea, pe prezența lor de spirit sau pe spontaneitate. După ora 12 a aceleiași zile, o serie de chestiuni de familie reclamă prezența lor pentru a fi alături de rude (părinți) sau pentru a supraveghea și rezolva propriile lor probleme gospodărești, locative, domestice.

Taur

Multe dintre gândurile lor se cer acum consolidate prin confirmări venite de la persoane care au experiență de viață, vocație profesională sau dețin o autoritate publică. După astfel de confruntări de opinie, Taurii se vor vedea obligați să facă o serie de ajustări unui demers care se bazează pe convingeri, interese sau direcții de viață zbuciumate de evenimentele ultimilor 2-3 ani.

Gemeni

Indiferent ce fac, pe unde umblă și cu cine se întâlnesc, ei numai la bani se gândesc sau la soluțiile concrete, de moment, pentru a rezolva o chestiune practică destul de complicată. De aceea, nota generală este mai mult de tentativă, de interes pentru acel subiect dar cu slabe șanse de soluționare.

Rac

Ori sunt acaparați de alte detalii de viață concretă, ori nu sunt suficient de convinși de utilitatea acestor gesturi, ori doresc, din prudență, să mai analizeze situația etc. Am spus „din fericire” pentru că aceste soluții se nasc din impulsuri superficiale, hazardate sau nefondate. Din după-amiaza zilei de 31 octombrie, Racii vor trăi o nouă stare de spirit care va dura până la sfârșitul zilei

Leu

Nativii vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia să se izoleze de oameni, să evite activitățile obositoare (inclusiv petrecerile); în acest răstimp, ei vor avea tendința să se odihnească, să se liniștească sau să se ocupe de organismul lor care dă semnale negative: le impune alt regim de viață, alt tip de alimentație, altă stare de spirit, altă medicație.

Fecioară

Pe 31 octombrie dimineața, nativii se pot afla în prim-planul vieții publice sau se pot exprima în fața unui auditoriu cu destul de mult temei. Între 31 octombrie după-amiaza și 2 noiembrie, relațiile cu prietenii și aliații sunt stinghere, din cauza planetei Mercur care, din 2 noiembrie, operează pe casa comunicării, în Scorpion, favorizând râca, ura, invidia, ironia răutăcioasă, sarcasmul sau tentația de a induce în eroare interlocutorul.

Balanță

Balanțele se cramponează de o chestiune de procedură, de o cutumă sau de un anume mod de a vedea lucrurile și de a acționa care le este mai comod sau care le conferă siguranță în relațiile publice. Dar asta nu înseamnă că procedează corect ci, doar, că sunt constrânși să opteze pentru această manieră de a reacționa pe fondul unor nemulțumiri și necazuri personale și a unor evenimente anapoda în plan relațional care se interferează, pentru moment, cu profesia, cu meseria sau cu vocația lor publică, oficială.

Scorpion

Vor adopta o strategie de viață tipică lor, mai ales în momente grele, de cumpănă, de încercare, când nu sunt încă atât puternici ca să iasă la atac. Ea presupune izolare, ascundere, introspecție, analiză. Sunt zile bune pentru meditație, liniștirea spiritului, găsirea unei soluții.

Săgetător

Constrângerea este aspectul astral cel mai important al acestui moment pentru Săgetători iar șansele care se conturează pe casa a X-a, a ridicării în rang, îi ademenesc dar îi obligă și să se redefinească. De aici și nevoia de a renunța la un mod de viață care, așa cum este croit în prezent, nu-i poate conduce spre succes. Mercur în casa secretelor personale, îi poate ajuta în aceste transformări necesare.

Capricorn

Disponibilitatea astrală le permite unor nativi, să găsească o soluție la viața lor profesională, să înregistreze un succes, să valorifice o oportunitate, să accepte o situație care să-i scoată din anonimat. Una dintre condițiile succesului este legată de o altă țară, altă regiune, altă locație. În varianta modestă sau searbădă a acestui context astral, se poate pune problema unor idei în devenire, a unor modificări de atitudine.

Vărsător

Dimineața zilei de 31 octombrie este cam alunecoasă. Unii Vărsători, mai tineri, mai naivi, mai entuziaști și implicit, mai puțin lucizi și reflexivi, pot pune în practică tot felul de idei și soluții de viață care nu au nici o noimă sau sunt de-a dreptul riscante

Pești

Dimineața zilei de 31 octombrie se arată a fi una schimbătoare, divergentă, enervantă, nemulțumirile sau contradicțiile conturate în zilele anterioare continuând să-i exaspereze pe nativi. După ora 12 a zilei de 31 octombrie, se realizează mai multe aspecte armonice pe cele trei semne de Apă, ceea ce le va conveni de minune nativilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *