Horoscop

Horoscop 4 DECEMBRIE 2020. Fecioarele au nevoie de o pauză

Taur
Vă găsiți cumva liniștea în persoană iubită, iar asta va ajută să vă organizați gândurile și prioritățile. E un moment bun să vă încărcați cu energie pozitivă și prin meditație, rugăciune, băi cu sare.

Gemeni
Dacă aveți anumite probleme de cuplu care au tot rămas nerezolvate, astăzi este un moment bun să exprimați ceea ce simțiți cu răbdare, fără a începe să reproșați, ci mai degrabă prezentându-le din punctul vostru de vedere.

Rac
Un anumit comportament al partenerului de viață va supără cumva, dar cea mai bună metodă de a-l înțelege este să încercați să vă puneți în locul lui. Poate nu e rău intenționat, poate caută doar niște răspunsuri.

Leu
Familia vă susține în tot ceea ce faceți, de aceea este indicat să petreceți acest început de weekend împreună cu ei. Evenimentele din ultima săptămână v-au dat un pic peste cap, iar asta vă va face să conștientizați niște lucruri.

Fecioară
Partenerul de viață este alături de voi, dar și familia, iar asta este foarte important să vedeți că aveți pe cine să vă bazați. Atunci când vine vorba de aspectul financiar, cumva aveți de câștigat.

Balanță
Susținerea în această zi o primești de la norocul tău. Anumite împliniri sau vești bune pot veni pentru că le meriți. Pe de cealaltă parte, anumite evenimente din viața ta încă mai au nevoie de timp pentru a se vindeca.

 Scorpion
În acest moment trebuie să muncești pentru orice realizare pe care ți-o dorești, deoarece nimic nu vine de la sine, cu atât mai puțin bazându-te pe noroc. Nu ezită să ceri ajutor divin dacă simți asta.

Săgetător
Dacă în trecut ați împrumutat niște bani, acum aceștia pot să vă fie returnați. Nu este o zi bună pentru consultații medicale și analize de sânge. Aveți grijă de imunitatea voastră.

Capricorn
Încă trebuie să faci niște eforturi pentru a organiza sectorul tău financiar deoarece, deși ai reușit să pui ceva la o parte, încă nu ești mulțumit și cumva nu este suficient pentru toate cheltuielile prevăzute.

Vărsător
Încearcă să nu riști din punct de vedere financiar mai mult decât poți duce în acest moment. Încearcă să analizezi lucrurile ,,la rece’’ pentru a vedea clar care sunt pașii pe care trebuie să-i faci în viitor.

Pești
Din punct de vedere financiar puteți găsi foarte ușor soluțiile de care aveți nevoie, pentru a vă scoate din orice impas. Anumite cheltuieli trebuie făcute acum pentru a câștiga în viitor.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *