Horoscop

Horoscop 4 ianuarie 2023. Taur, acceptă momentul prezent ca pe un cadou

Astăzi, 4 ianuarie. Încearcă să găsești un echilibru între mintea ta și sentimentele tale. Merită să te gândești mai mult la sentimentele tale și să-ți împărtășești gândurile cu ceilalți.

Berbec
Berbec, ai o modalitate de a transcende limitele fizicului și de a pătrunde în tărâmurile nevăzute. Debutul noului an va activa un portal al creativității pentru tine. Eliberarea de povara perfecțiunii vă va ajuta să creați ceva pentru care veți fi ținut minte.

Sfat cosmic: nu încerca să fii perfect.

Taur
Uneori, dragostea durează o viață întreagă. Alteori, viața ne învață o lecție dură despre impermanență. Astăzi, universul vă cere să acceptați momentul prezent ca pe un dar, fără a încerca să schimbați nimic. Taur, ești acolo unde trebuie să fii, iar astrele te conduc spre un loc mai bun.

Sfat cosmic: acceptă momentul prezent ca pe un cadou.

Gemeni
Uneori vedem ceea ce vrem să vedem și auzim ceea ce vrem să auzim. Scoateți-vă ochelarii și realizați situația dată așa cum este. Dacă acest lucru te obligă să ai o conversație inconfortabilă cu tine însuți sau cu o altă persoană, așa să fie, Gemeni: ești pe drumul tău spre găsirea adevăratei libertăți.

Sfat cosmic: conștientizați situația așa cum este ea.

Rac
Tendința de a reveni la vechile obiceiuri va fi puternică. La fel și tendința de a repeta tipare de care credeai că te-ai despărțit demult. Priviți situația prin prisma conștiinței și evitați să luați decizii pripite.

Sfatul cosmic: evitați să luați decizii pripite.

Leu
În ultimul an, ați străbătut coridoarele întunecate ale psihicului dumneavoastră. Ați experimentat deja de mai multe ori noaptea întunecată a sufletului. V-ați înfruntat demonii din nou și din nou și i-ați însoțit cu curaj spre ieșire. Nimic nu te mai sperie, Lions. Anul Nou marchează un nou capitol în trezirea ta. Gândiți-vă că este un moment în care vă renașteți în ceea ce ați fost meniți să fiți dintotdeauna și vă manifestați ca fiind cea mai întruchipată versiune a voastră.

Sfat cosmic: gândește-te la ceea ce ți se întâmplă ca la o renaștere.

Fecioară
Este timpul să depuneți armele, să renunțați la rezistență și să treceți într-un spațiu de toleranță. Este timpul să acordați atenție semnelor și să aveți încredere unde vă conduc, chiar dacă direcția nu este aceeași cu cea pe care v-ați stabilit-o anterior. Meriți ceva mai bun, iar acest lucru este ceva de care îți dai seama cu fiecare fibră a ființei tale.

Sfat cosmic: fiți atenți la semne.

Balanță
Sunteți la fel de important ca și creațiile dumneavoastră. Până când nu veți vedea valoarea în ceea ce faceți, nu veți putea atrage abundența pe care o doriți și pe care o meritați. Balanță, începeți să vedeți frumusețea și grația în magia pe care o creați în colaborare cu universul. Acesta este anul în care trebuie să vă amintiți că puteți duce o viață creativă, emoțională, spirituală și plină de satisfacții financiare în același timp.

Sfat cosmic: începeți să vedeți frumusețea și grația în ceea ce faceți.

Scorpion
Nu este nevoie să “rezolvăm” ceea ce se întâmplă în interior. Nu este nevoie să vă raționalizați emoțiile. Acceptați ceea ce vă arată lumea voastră interioară fără să vă judecați. Nu vă închideți în acest moment. În acest moment aveți nevoie de sprijinul familiei. Ajungeți la ei.

Sfat cosmic: cereți sprijinul familiei.

Săgetător
Începutul de an aduce cu sine un memento că este timpul să apăsați butonul de pauză și să vă prindeți în momentul prezent. Nu e nimic de făcut și nici unde să fii. Pe plan personal, este o perioadă de speranță și de vindecare. Un moment pentru a vă conecta cu persoana iubită la un nivel mai profund și pentru a deschide un portal de intimitate. Totul este exact așa cum arată și cum se simte.

Sfat cosmic: scapă de grabă.

Capricorn
Dacă universul ți-ar putea spune ceva în acest moment, ar fi să îmbrățișezi sărbătoarea ca pe un mod de viață! Sărbătoriți tot ceea ce aveți și tot ceea ce mai aveți de câștigat. Gândiți-vă la ce este mai bun și așteptați-vă ca miracolele să devină un eveniment cotidian. Viața este pe cale să se schimbe în bine, Capricorni. Și se va schimba în cele mai neașteptate moduri.

Sfat cosmic: faceți din sărbătoare un mod de viață.

Vărsător
Nu ați venit pe lume pentru a duce o existență leneșă. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că cereți prea mult. Nu vă forțați să intrați într-un cadru care nu a fost creat pentru dumneavoastră. Aveți poftă de mâncare, doriți mai mult pentru dumneavoastră și așteptați cel mai bun rezultat posibil.

Sfatul cosmic: nu vă fie teamă să vă doriți mai mult.

Pești
Cu toții am avut inimile frânte de cei pe care i-am lăsat să intre în spațiul nostru sacru. Dar cât timp ai de gând să repeți istoria de durere și respingere? Universul vrea să știi că poți avea tot ceea ce îți dorești și că poți avea acum. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți schimbi convingerile în funcție de situația în cauză. Credeți în cel mai bun rezultat posibil și aveți încredere în stele.

Sfat cosmic: Nu-ți fie teamă să te răzgândești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *