Horoscop

Horoscop 4 iulie. Balanță, nu-ți face planuri mărețe pentru viitorul apropiat

Berbec

Încearcă să te eliberezi de sentimente și emoții, nu le păstra în tine – altfel nu se știe unde, când și, cel mai important, cum ar putea ieși la iveală – i-ai putea chiar speria pe cei din jurul tău.

Taur

Ziua este bună pentru a profita de energia pe care ai acumulat-o în ultima vreme: te poți lansa într-un proiect important – ar trebui să ai suficientă energie pentru asta.

Gemeni

Alcoolul nu ar trebui consumat astăzi, nici măcar în cele mai extreme cazuri – de exemplu, dacă vi se oferă o sărbătoare pur simbolică pentru ziua de naștere a cuiva: consecințele ar putea fi dintre cele mai imprevizibile.

Rac

În ciuda beneficiilor incontestabile ale exercițiilor fizice, este mai bine să le eviți astăzi – o singură mișcare neglijentă ar putea duce la o accidentare sau o entorsă nedorită.

Leu

Cineva din anturajul tău ar putea decide să-ți împărtășească un secret și să-ți ceară un sfat – încearcă să nu trăncănești despre ceea ce afli, altfel vei declanșa un întreg lanț de evenimente neplăcute.

Fecioară

Răspunsul la o întrebare importantă pentru dvs. trebuie să caute nu în exterior, ci în interiorul dvs.: ascultați-vă vocea interioară – numai el știe răspunsul exact și, cel mai important, singurul corect.

Balanță

Nu-ți face planuri mărețe pentru viitorul apropiat – în punerea lor în aplicare ar putea apărea prea multe obstacole, așa că trebuie să acționezi după principiul “cu cât călărești mai liniștit, cu atât vei ajunge mai departe”.

Scorpion

Universul îți va trimite astăzi semne care îți pot fi la îndemână cu un motiv anume, așa că acordă-le atenție – îți vei mulțumi mai târziu.

Săgetător

Evenimentele zilei pot avea, în opinia ta, o conotație negativă pronunțată, dar de fapt nu este așa – dă dovadă de puțină răbdare și se va dovedi că vor duce la consecințe pozitive.

Capricorn

Chiar dacă starea ta de spirit va lăsa de dorit dimineața, încearcă să găsești un motiv de bucurie – cel mai bun mod de a face acest lucru este cu o activitate favorită care îți oferă întotdeauna emoții plăcute.

Vărsător

Pregătește-te pentru schimbări plăcute în viața personală, care sunt mult mai probabile astăzi decât în oricare altă zi: o cerere în căsătorie este posibilă – este logic să răspunzi cu consimțământul.

Pești

Astrele îi sfătuiesc pe membrii zodiei tale să fie creativi, chiar dacă nu ai mai făcut niciodată așa ceva: poate că de acum încolo vei reveni chiar n

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *