Horoscop

Horoscop 4 iunie 2023. O zi în care nu trebuie să fii trist sau descurajat

Berbec

Trebuie să evitați hipotermia – în special curenții de aer, băuturile reci și înghețata: răcelile sunt neplăcute în orice perioadă a anului, dar vara, pe căldură, mai ales.

Taur

Astrele vă recomandă cu insistență să stați la o dietă care pentru reprezentanții semnului dvs. gurmand nu va fi ușoară, dar este necesară, altfel nu veți mai intra curând în nicio rochie de vară.

Gemeni

Chiar dacă circumstanțele te-au obligat în ultima vreme să economisești bani, astăzi poți – și în unele cazuri ar trebui – să te sustragi acestei reguli și, mergând la cumpărături, să-ți cumperi ceva care să te facă fericit.

Rac

Poți termina de pregătit un proiect profesional important pe care îl plănuiești de ceva vreme: poți începe să-l pui în aplicare în curând – se va dovedi un succes.

Leu

Această zi – este o zi liberă – este ideală pentru a socializa cu prietenii și rudele: îi poți vizita sau îi poți invita la tine – în ambele cazuri, o distracție plăcută este asigurată.

Fecioară

Luând o decizie importantă în viață, nu fi încăpățânat și insistent: dacă nu înțelegi ce ar trebui să fie, distrage-ți atenția – astfel vei înțelege destul de repede ce trebuie să faci.

Balanță

Ideile de natură profesională care îți vin în minte pe îndelete vor fi mai mult decât promițătoare, așa că este important să nu le arunci ca fiind inutile, ci să le ții bine minte, ba chiar mai bine – să le notezi.

Scorpion

Astăzi este important să fii atent la semnele pe care ți le vor trimite astrele: ele pot conține un indiciu despre o situație de viață care te frământă de multă vreme.

Săgetător

O persoană pe care o cunoști de mult timp ar putea să se deschidă cu cea mai neașteptată latură și vei fi surprinsă să constați că cineva pe care îl tratai cu un oarecare dispreț nu este atât de rău pe cât credeai înainte.

Capricorn

Reprezentanții zodiei tale – reținute – pot trăi astăzi emoții negative puternice, ceea ce se va dovedi a nu fi cel mai plăcut moment pentru ei: încearcă să nu le arăți celor din jur.

Vărsător

Cei care au reușit de curând să se certe cu sufletul pereche, împăcare, de care se vor ocupa astrele: cu cât a fost mai serioasă cearta, cu atât mai plăcută va fi.

Pești

O zi bună pentru creativitate: vor avea succes mai ales persoanele a căror profesie este direct legată de creativitate, dar astrele le recomandă tuturor celorlalți să se încerce în unele dintre genurile ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *