Horoscop

Horoscop 5 decembrie 2022. Rac, acceptă realitatea așa cum este!

Berbec
Astăzi ești înzestrat cu capacitatea de a te înțelege cu toată lumea, de a găsi soluții creative și de a face magie împreună! Ceea ce a funcționat sau nu în trecut nu contează prea mult, Berbec. Singurul lucru care contează este capacitatea ta de a face diferența chiar acum. Universul îți spune: dacă te va ajuta să mergi mai departe, începe să acționezi acum!

Sfat cosmic: începeți să acționați acum!

Taur

Ce evenimente v-au ajutat în viața dumneavoastră? Oameni, locuri și relații care încep să vă pară împovărătoare în acest moment? Este timpul să smulgem buruienile din grădină. Nu vă fie teamă să cedați în fața chefului de schimbare, Taur. Nu vă temeți de toate oportunitățile care vă vor ajuta să vă mișcați și să vă dezvoltați. Universul are planuri mari pentru tine și ele vor fi dezvăluite în curând.

Sfatul cosmic: cedează în fața chefului de schimbare.

Gemeni
Universul iubește consecvența, Gemeni. Vrea ca tu să continui să mergi pe calea pe care ai ales-o. Aceasta vă va conduce cu siguranță la succes. Pe de altă parte, lucrurile pe plan amoros pot părea puțin deprimante. S-ar putea să simți că partenerul tău te înghesuie în loc să-ți ofere spațiul de care ai nevoie, ceea ce este de o importanță capitală pentru semnul de aer. Sfatul vedetelor: îndrăznește să ai conversația incomodă pe care o evitai.

Sfat cosmic: Îndrăznește să ai o conversație neplăcută!

Rac
Întotdeauna știm în preajma cui vom prospera și cine ne va ruina. Dacă trebuie să refuzați pe cineva sau ceva, așa să fie. Când vine vorba de chestiuni de suflet, trebuie să vă dați jos ochelarii roz. Rac, să vezi situația așa cum este, îți poate frânge inima. Dar vă va permite, de asemenea, să acceptați realitatea, să începeți să luați decizii bune și să vă bucurați de viață.

Sfat cosmic: acceptă realitatea așa cum este!

Leu
Vestea proastă: nu te poți înțelege cu toată lumea. Vestea bună: nu trebuie să faceți asta. Tot ce trebuie să faceți este să fiți puțin mai toleranți față de opiniile altora. Chiar dacă unele dintre ele pot părea complet demodate. Și, de asemenea, să găsim o modalitate de a coexista armonios cu lumea. În afară de asta, Leu, nu uita să găsești un echilibru între muncă și distracție. Nu vrei să te încurci atât de mult într-o rețea de responsabilități încât să uiți de cea mai importantă persoană din viața ta, nu-i așa?

Sfat cosmic: Găsește un echilibru între muncă și distracție.

Fecioară.
Timpul și energia ta sunt prețioase și nu trebuie să fie împărțite cu toată lumea. Luați o pauză. Învățați să spuneți „nu” cu fermitate și încredere. Fiți conștienți de persoanele cu care vă împărțiți spațiul. Fecioarelor, s-ar putea să vă dați seama că există un astfel de lucru ca fiind prea multă intimitate. Respectați-vă nevoia de spațiu personal și spuneți-le celorlalți despre aceasta într-un mod respectuos.

Sfat cosmic: respectă-ți nevoia de spațiu personal.

Balanță.
Știi care este întrebarea pe care trebuie să ți-o pui, Balanță: „Cu ce mă aleg din această colaborare?”. Faceți un pas înapoi și reflectați la acest lucru înainte de a spune da la ceva. Astăzi, universul vă cere să vă puneți în centrul lumii. Nu uitați că aveți dreptul să negociați pentru ceea ce vă doriți cu adevărat. Cunoașteți-vă prețul și înmulțiți-l cu trei!

Sfat cosmic: nu-ți schimba libertatea pentru nimic.

Scorpion
Vestea proastă este următoarea: lista de lucruri de făcut este nesfârșită. Vestea bună este că nu trebuie să faceți totul singur. Scorpioni, luați o foaie de hârtie și împărțiți-o în două părți. Intitulați prima coloană „Lucruri pe care trebuie să le fac”. Iar al doilea este „Lucruri pe care le deleg Universului”. Și apoi continuă-ți ziua cu cel mai larg zâmbet pe care îl poți, știind că ajutoarele tale din tărâmurile misterioase lucrează peste program. Crede-mă, vei vedea rezultatele mai repede decât te aștepți!

Sfat cosmic: Predă o parte din munca ta Universului.

Săgetător.
Fiți în așteptarea a ceea ce urmează să vină – cea mai bună viață a voastră. Gândiți-vă la toate locurile pe care le veți vizita. Despre oamenii pe care îi veți întâlni. Despre conversațiile pe care le veți avea. Despre munții pe care îi veți escalada. Despre provocările pe care le veți depăși. Și despre punctele forte ascunse pe care le veți descoperi. Săgetătorule, astăzi Universul îți reamintește că tu ești creatorul realității tale și că ești în proces de co-creare a magiei!

Sfat cosmic: gândește-te la un viitor mai bun în fața ta!

Capricorn
Este nevoie de mult curaj pentru a-ți croi propriul drum. Să ai încredere în direcția pe care ți-o indică busola ta interioară. Curajul este un lucru cu care ești înzestrat în exces, Capricorni. Luați-vă un moment astăzi pentru a vă recunoaște acest lucru. Recunoașteți-vă atât eșecurile, cât și realizările. Transformând cunoștințele în înțelepciune, vă puteți schimba destinul. Când vine vorba de problemele inimii, universul vă cere să fiți atenți. Dacă vă gândiți să oferiți cuiva

Vărsător
Ai multe, multe superputeri, Vărsătorule. Dar capacitatea ta de a transforma ideile în realizări este ceea ce universul vrea să se concentreze astăzi. Stelele cred că ești gata să devii cea mai magică și mai bună versiune a ta. Sunteți gata să vă transformați rănile în înțelepciune și durerea în putere. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama că sunteți infinit. Că aveți tot ajutorul și sprijinul de care veți avea nevoie vreodată.

Sfat cosmic: transformă-ți durerea în putere.

Pești
Sunteți gata să începeți sezonul sărbătorilor cu două săptămâni înainte de termen. Așa că, puneți-vă cei mai strălucitori pantofi și mergeți la cel mai apropiat club. Și mai bine, faceți o plimbare cu picioarele goale sub stele! Pești, ești gata să-ți faci noi prieteni și să-ți întărești legăturile cu cei care au deja locuri VIP în cercul tău intim.

Sfat cosmic: Îmbracă-te frumos și ieși să te distrezi!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *