Horoscop

Horoscop 5 iulie 2023. Rac, trebuie să acorzi atenție sănătății tale

Berbec

Dorința de odihnă va fi atât de mare astăzi, încât nu va fi posibil să îi rezistați, așa că nu faceți asta – este logic să vă dedicați ziua, sau cel puțin o parte din ea, unei odihne adecvate.

Taur

În ciuda mijlocului de săptămână, puteți merge în siguranță la cumpărături: astăzi puteți cumpăra o mulțime de lucruri necesare și de înaltă calitate, care vă vor dura mult timp, cu o reducere bună sau cu o reducere.

Gemeni

Suferiți adesea din cauza propriei ambivalențe, iar această zi nu face excepție: în mod neașteptat, puteți începe să vă contestați propriul punct de vedere decât să vă faceți de râs.

Rac

Trebuie să acorzi atenție sănătății tale: din fericire, nu este încă o problemă serioasă, dar dacă vei continua să dai doi bani pe tine, acestea nu vor întârzia să apară.

Leu

Motivul unei certuri cu prietenii sau rudele poate fi orice fleac, iar consecințele vor fi dintre cele mai grave, așa că e mai bine să refuzi comunicarea cu cei dragi ție în această zi.

Fecioară

Ziua vă va oferi ocazia să vă evaluați – și să vă evaluați acțiunile – din exterior și nu numai că nu veți fi supărat, ci, dimpotrivă, veți fi mulțumit de impresia pe care o faceți asupra voastră.

Balanță

Fiți atenți la persoanele din jurul dumneavoastră – acestea își vor arăta, fără să vrea, adevărata natură a atitudinii lor față de dumneavoastră: poate că cel care încerca să pară un prieten, se va dovedi a nu fi atât de binevoitor și viceversa.

Scorpion

O analiză a activităților profesionale făcută în această zi vă va oferi ocazia de a descoperi avantajele și dezavantajele care există în activitatea dvs. profesională: s-ar putea să le puteți consolida pe primele și să le eliminați pe cele din urmă.

Săgetător

Secretul succesului profesional astăzi – bine, ca întotdeauna – este un plan detaliat care nu va pierde timp și resurse în zadar, dar în același timp va da posibilitatea de a munci din greu.

Capricorn

De fapt, lenea nu vă este specifică, dar astăzi va fi o excepție de la regulă: astrele vă sfătuiesc să nu rezistați reticenței de a face ceva – dacă există vreo ocazie de a vă odihni, ar trebui să profitați de ea.

Vărsător

Decizia unor chestiuni profesionale importante – sau vitale – va trebui să fie luată în mod independent: este puțin probabil ca prietenii apropiați și rudele să vă poată ajuta, deoarece nu cunosc toate nuanțele situației.

Pești

Ziua este favorabilă pentru munca de rutină – și chiar de-a dreptul plictisitoare – cum ar fi menținerea ordinii în documente, dar trebuie să fie făcută de cineva și nu poți găsi un moment mai bun pentru această activitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *