Horoscop

Horoscop 5 mai 2023. Gemeni, nu vă lăsați enervat de fleacuri

Berbec

Nu ar trebui să vă ocupați de afaceri serioase astăzi – nu vor avea prea mult succes, așa că este mai bine să vă concentrați pe lucrurile mărunte, fără de care, totuși, nu vă puteți descurca și, mai bine, să vă odihniți.

Taur

Oamenii din jur – atât străinii, cât și cei apropiați – pot căuta în mod deliberat certuri și conflicte, nu ar trebui să le dai curs – este mai bine să ignori izbucnirile vicioase, va fi mai bine pentru toată lumea.

Gemeni

Nu vă lăsați enervat de fleacuri – motivul unei certuri cu o persoană iubită se va dovedi a fi nimic și nu merită absolut deloc pentru a ruina – sau dezintegra – relațiile cu ea.

Rac

Starea de spirit proastă care te poate enerva încă de dimineață va fi cauzată de influența negativă a Lunii, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să acorzi atenție îndoielilor – este puțin probabil ca ele să se adeverească.

Leu

Vei avea o mare oportunitate de a le arăta celor din jur – și în același timp ție însuți – voința și caracterul tău, acționând în conformitate cu propriile principii, mai degrabă decât cu convingerile altora.

Fecioară

De la pașii decisivi în orice domeniu al vieții astăzi trebuie să refuzi – rezultatul ar putea fi exact opusul a ceea ce te aștepți, așa că cea mai bună activitate ar fi inacțiunea completă.

Balanță

Lucrând la atingerea obiectivului profesional principal, nu te poți lăsa distras de activități secundare sub formă de pauze de țigară, gustări și conversații cu prietenele – toate acestea ar trebui lăsate deoparte pentru mai târziu.

Scorpion

Dacă lucrurile merg prost în orice domeniu al vieții, este ușor să presupui că s-a făcut o greșeală mai devreme: această zi este favorabilă pentru identificarea și corectarea ei.

Săgetător

Nu-ți dezvălui sufletul, spunând lucruri secrete unei persoane în care nu ești sigur: nu există nicio garanție că nu folosește aceste cunoștințe în scopuri egoiste, așa că e mai bine să taci.

Capricorn

Alegând între muncă și odihnă, chiar și astfel de workaholici ca tine ar trebui să optezi de preferință pentru a doua: toate afacerile încă nu sunt încheiate, dar ia o gură de aer și recuperează forțele necesare.

Vărsător

Orice călătorie în care vei pleca astăzi va fi un succes – indiferent de scopul călătoriei – executarea unor sarcini profesionale sau o vacanță la cabană.

Pești

Să împarți ceva cu ceilalți nu este doar posibil, ci și necesar: astfel, după ce ai primit o primă neașteptată, deși binemeritată, cumpără mâncare pentru un vecin bătrân – binele se va întoarce de o sută de ori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *