Horoscop

Horoscop 5 noiembrie 2023. O zi cu o energie negativă puternică

Pe 5 noiembrie este de dorit să clarificați relațiile cu oamenii apropiați, poate duce la o ceartă serioasă și, important, pe termen lung, iar în unele cazuri la despărțire. De asemenea, nu este recomandat să vă amestecați în conflictele altora și să vă permiteți remarci sarcastice și glume riscante despre alții.

Berbec
Chiar dacă oamenii în care ai încredere – prieteni și colegi – te vor descuraja de la obiectivul tău, nu-i asculta: s-ar putea să regreți curând lașitatea ta.

Redă video
Taur
O ceartă cu persoana iubită va scoate la suprafață “spuma” – nemulțumirea față de relație, care se acumulează de mult timp atât la tine, cât și la el, iar acum cantitatea ei se va transforma în calitate și se va face cunoscută.

Gemeni
Ar trebui să fii atent cu persoanele care vor apărea brusc în anturajul tău în această zi: datorită atractivității și farmecului lor, te pot induce în eroare și te pot înșela.

Rac
Pe parcursul zilei vi se va părea de mai multe ori că există un zid impenetrabil de neînțelegere între dvs. și persoanele din jur, așa că este necesar să amânați problemele importante pentru momente mai bune – cel puțin pentru câteva zile.

Leu
Nu este indicat să-ți asumi responsabilitățile altora, oricât de mult ți-ar cere-o, chiar dacă este vorba despre cei mai apropiați – familia ta: fiecare ar trebui să se ocupe de propriile responsabilități, nu să le descarce pe ale altora.

Fecioară
O ofertă tentantă de a cumpăra un obiect scump cu mult sub prețul său promite cel mai probabil o căsătorie ascunsă care va fi descoperită mult mai târziu, așa că este mai bine să o refuzați.

Balanță
Cel mai bine este să nu te implici în conflictele altora, chiar dacă acestea implică persoane apropiate ție – astfel încât să nu primești schimbări din ambele părți deodată, ca o maimuță care se uită la două lupte de tigri.

Scorpion
Nu te implica emoțional într-un conflict în care persoanele din jurul tău te vor implica activ – cel mai probabil, așa își vor rezolva propriile probleme și te vor folosi doar în scopurile lor.

Săgetător
Nu comunicați cu persoanele care vă provoacă emoții negative și cu atât mai puțin să le confruntați – epuizarea energiei vă este garantată sută la sută.

Capricorn
Deviza ta pentru această zi este “moderație în toate”: în primul rând, se referă la alimentație, la care ar trebui să acorzi o atenție deosebită, deoarece orice exces alimentar este încărcat de stări de rău.

Vărsător
Hotărând să mergeți la cumpărături, luați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie pe moment, restul, în ciuda marilor reduceri, este mai bine să rămână pe rafturile din magazin.

Pești
În această zi este important să vă amintiți înțelepciunea populară conform căreia cuvintele sunt de argint și tăcerea este de aur: din cauza unor cuvinte necugetate sau spuse într-un moment nefericit, cuvintele pot face dușmani serioși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *