Horoscop

Horoscop 6 decembrie 2022. Vărsător, lasă trecutul în trecut!

Berbec
Universul iubește consecvența, Berbec! Vrea ca în fiecare zi să te miști în direcția viselor tale și să nu cauți scuze pentru pauze. Desigur, există și zile bune, dar și zile proaste. Uneori trebuie să vă acordați o pauză, dar trebuie să fie o pauză și nu o vacanță pe termen nelimitat. Oricare ar fi ziua, astrele te sfătuiesc să dai tot ce ai mai bun.

Sfat cosmic: fă tot ce poți astăzi.

Taur

Ești atât creatorul, cât și distrugătorul realității tale, Taur. Nu vă subestimați puterea și influența pe care o aveți asupra propriei vieți. Astăzi, astrele te îndeamnă să te concentrezi asupra creației. Găsiți noi puncte de creștere. Dacă nu le-ați găsit de mult timp, continuați să lucrați la voi înșivă și să vă îmbunătățiți. Aprindeți-vă spiritul de militantism și nu vă fie teamă să vă asumați riscuri.

Sfat cosmic: pune toată energia ta în a crea.

Gemeni
Cu toții am crescut cu povești despre cum ar trebui și cum nu ar trebui să fie dragostea. Din păcate, aceste povești ne împiedică adesea să fim fericiți. Ar putea fi adevărat și în cazul tău, Gemeni? Stelele îți amintesc că relația ta nu trebuie să îi mulțumească pe ceilalți. Ar trebui să vă placă în primul rând. Dacă vă simțiți confortabil și bine cu acea persoană, atunci este bine făcut.

Sfat cosmic: stereotipurile despre iubire nu pot decât să vă afecteze relația.

Rac
Care este ultimul lucru la care vă gândiți înainte de a adormi și primul lucru la care vă gândiți la trezire? Ceva îmi spune că dinamica gândurilor tale are forma unei spirale descendente. O modalitate bună de a rupe cercul vicios este de a vă adapta la o stare de spirit pozitivă prin forța voinței. Nu uitați, Cancane, gândurile voastre sunt cele care vă modelează realitatea. Așa că trebuie să le supravegheați mai atent.

Sfat cosmic: acordați-vă pozitiv, chiar dacă este greu.

Leu
Este timpul ca Leul să se decidă să facă o schimbare în viață. Nu vă fie teamă să începeți ceva nou, în ciuda sfârșitului de an. Doar nu fiți prea militant în privința schimbării. Nu este necesar să mobilizăm toate resursele și să încercăm să câștigăm prin toate mijloacele. Faceți doar primul pas și urmăriți cu interes unde vă duce drumul. Rămâneți calmi, pentru că vă puteți întoarce oricând.

Un sfat cosmic: Nu uitați, toate lucrurile se rezolvă spre bine!

Fecioară
Ești deja complet și perfect. Sunteți deja tot ceea ce aspirați să fiți. Tot ce trebuie să faci este să te uiți în interiorul tău, Fecioară. Ascultă-ți inima și amintește-ți adevărul. Ați parcurs un drum lung, ați îndurat multe și ați devenit versiunea de sine pe care o sunteți astăzi. Nu-i lăsa pe ceilalți să te facă să te îndoiești de tine. Cel mai bine este să încetați pur și simplu să mai comunicați cu unii.

Sfat cosmic: Stabilește cine merită și cine nu merită timpul tău.

Balanță
Pentru a obține ceea ce vă doriți, mulți experți vă sfătuiesc să vă comportați ca și cum ar fi deja al dumneavoastră. Având în vedere poziționarea actuală a astrelor, această abordare va funcționa cu siguranță pentru tine, Balanță. În primul rând, acest lucru se aplică în sfera romantică. Încercați să vă arătați partea cea mai bună. Dacă acest lucru necesită să vă lăsați deoparte unele dintre inhibițiile voastre, așa să fie.

Sfat cosmic: Permiteți-vă să fiți mai liber astăzi.

Scorpion
Puteți realiza absolut orice în această viață, Scorpionilor. Trebuie doar să-ți dorești foarte mult și să te adaptezi la același ritm ca și universul. Dacă ambele condiții sunt îndeplinite, veți observa că vă vor apărea idei unice în cap. Va fi nevoie doar de puțină autodisciplină pentru a le duce la îndeplinire. Astrele sugerează că este exact ceea ce vă lipsește în acest moment. Motto-ul tău pentru această zi este mai multă consecvență.

Sfat cosmic: lucrurile mărețe nu tolerează agitația, ci necesită un efort susținut.

Săgetător
Nu vă grăbiți. Uneori, tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați în minte o imagine a ceea ce urmăriți. Dacă nu există nicio modalitate de a vă îndrepta spre obiectivul dumneavoastră, vizualizați visul atunci când vă începeți ziua. Nu-i asculta pe cei care spun că nu ești suficient de bun sau că nu meriți ceva, Săgetătorule. Păstrați-vă credința în cel mai bun rezultat posibil și aveți încredere în univers. Totul se va rezolva!

Sfatul cosmic: vei reuși – chiar și în ciuda a tot ce se întâmplă.

Capricorn
Stelele se rearanjează pe cerul nopții în fiecare zi pentru a vă oferi un start și mai bun în viață. S-ar putea să ți se pară greu de crezut în acest moment, Capricornilor. Dar nu există schimbare în bine fără un pic de turbulență. Așa că încercați să vă relaxați și să vă pregătiți pentru ce este mai bine. Același lucru este valabil și în domeniul relațiilor interpersonale. Dacă îi anunțați pe cei dragi că aveți nevoie de sprijin, îl veți primi cu siguranță.

Sfat cosmic: Schimbarea în bine nu este lipsită de turbulențe.

Vărsător
Totul vă va aminti de această persoană astăzi, Vărsătorilor. Nu vei putea să ți-l scoți din minte, oricât de mult ai încerca. Va exista, de asemenea, tentația de a vă reconecta. Dar, înainte de asta, luați o clipă de gândire. Există un motiv pentru care nu a mers așa cum ai vrut. Nu este momentul pentru acțiuni impulsive. Unele lucruri trebuie pur și simplu lăsate baltă.

Sfat cosmic: lasă trecutul în trecut.

Pești
Vă așteaptă o zi liniștită și cumpătată. Este puțin probabil să faceți pași uriași, dar nici nu veți avea parte de eșecuri majore. Petreceți seara cu familia și acordați atenție celor dragi. Nimic nu vă va reaminti cât de bună este lumea în care trăiți mai mult decât cei dragi și oamenii din jurul vostru. Așa că bucurați-vă de compania lor.

Sfat cosmic: Petreceți seara alături de cei dragi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *