Horoscop

Horoscop 7 iulie 2023. Rac, perioada este bună pentru dezvoltarea spirituală

Berbec

Darul de convingere cu care te vor răsplăti astrele în aceste zile trebuie folosit doar în scopuri bune, altfel ai putea primi “bună ziua” sub forma unui bumerang.

Taur

Există o mare probabilitate ca o persoană apropiată – fără niciun motiv – să vă ofere un cadou: principalul lucru este ca recunoștința dvs. față de ea să fi fost cât mai sinceră și nu artificială.

Gemeni

Reprezentanții semnului dvs. – poate singurul din întregul zodiac, care în această perioadă nu va suferi de o stimă de sine scăzută – încrederea în ei înșiși și în forțele lor îi va ajuta să rezolve probleme personale importante.

Rac

Perioada este bună pentru dezvoltarea spirituală – vizitarea muzeelor, a teatrelor sau a concertelor: dacă, din anumite motive, o astfel de îndeletnicire se dovedește imposibilă, este indicat să recite un roman sau o poezie preferată.

Leu

În aceste zile, nu numai că este posibil, dar și necesar să-ți asumi riscuri: desigur, nu vorbim despre demersuri grave, din cauza cărora poți pierde jumătate din avere, ci despre ceva mai modest – de exemplu, achiziționarea unui bilet de loterie.

Fecioară

Munca din ultima vreme te-a obosit, așa că zilele acestea trebuie să te dedici odihnei, de preferință una pasivă – din activă poți obosi și mai mult.

Balanță

Fiți atenți la ideile care coboară peste dvs. în aceste zile: este foarte posibil ca ele să vă schimbe radical atitudinea față de profesia dvs., dar numai – de lunea viitoare.

Scorpion

Reprezentanții zodiei dvs. ar putea primi un răspuns la o întrebare importantă asupra căreia se zbat de ceva vreme – acum vă va veni de la sine, poate – în vis.

Săgetător

Dacă vi se cere un împrumut, nu spuneți nu, nu va fi nicio problemă cu returnarea, dar e mai bine să nu împrumutați bani de la nimeni, altfel ați putea căpăta reputația de persoană nesigură.

Capricorn

Este momentul potrivit pentru o discuție serioasă cu o persoană dragă, care pare să se fi lăsat așteptată de mult timp: astăzi toată lumea va fi pregătită să se asculte și să se înțeleagă reciproc, și să ajungă la acordul așteptat

Vărsător

Tensiunile în relația cu persoana iubită se vor resimți constant, așa că – dacă nu vrei, desigur, ca acestea să se transforme într-o ceartă – încearcă să nu-l provoci la declarații dure.

Pești

Reprezentanții zodiei dvs. pot demara noi afaceri – cel puțin la nivel de pregătire, care include realizarea unui plan și elaborarea de tactici și strategii pentru atingerea obiectivului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *