Horoscop

Horoscop 7 iunie 2023. Vărsător, ziua este favorabilă pentru a-ți recunoaște greșelile

Berbec

Tensiunea morală, care se va remarca încă de dimineață, își poate găsi un debușeu în atacuri la adresa celor din jur – e mai bine să o canalizezi în activități pașnice, adică în muncă sau în treburi casnice.

Taur

De energia negativă a actualei zile lunare ar putea avea cel mai mult de suferit acei reprezentanți ai zodiei care nu-și pot stăpâni temperamentul, așa că ai nevoie de un efort de voință pentru a-și stăpâni emoțiile.

Gemeni

În ciuda faptului că ziua calendaristică este o zi lucrătoare, astrele vă sugerează să faceți curățenie în casă: astfel puteți consuma excesul de energie negativă fără a face rău celorlalți, astfel și viața se va îmbunătăți.

Rac

Reprezentanții zodiei dvs. de astăzi nu ar trebui să părăsească pereții casei sale fără o necesitate absolută: acolo vă simțiți protejați de orice necazuri lumești, și astfel ziua va trece pe un făgaș pozitiv.

Leu

Va fi practic imposibil pentru o persoană sociabilă ca tine să refuze comunicarea cu ceilalți, așa că încearcă măcar să o limitezi cât mai mult posibil – astfel încât să te poți proteja de negativitatea celorlalți.

Fecioară

Dacă nu poți organiza o curățenie completă în casă, aruncă măcar lucrurile vechi, inutile, de care ai nevoie: ele vor curăța energia casei, deci nu sta peste cârpe cu gândul: dacă mai este utilă?

Balanță

Oricât de mult ți-ai dori să păstrezi o relație bună cu cineva din jurul tău, nu lăsa acea persoană să se așeze pe capul tău: e mai bine să ai un conflict decât să nu te mai respecți.

Scorpion

Nu face promisiuni nimănui, mai ales dacă nu ești sută la sută sigur că te poți ține de cuvânt: când vei fi întrebat despre asta, este posibil să te afli într-o poziție incomodă.

Săgetător

Nu este de dorit să te implici într-o aventură în care te va târî un prieten sau cunoștințe: să-l câștigi, așa cum speri, tot nu poți, dar să faci o mișcare pentru care ar fi rușinos, o poți face.

Capricorn

La serviciu, astăzi este mai bine să-ți iei o zi liberă, dar dacă nu este posibil, ar trebui să te concentrezi asupra sarcinilor de lucru, fără să te lași distras de conversațiile cu colegii – acestea sunt încărcate de conflicte pe picior de egalitate.

Vărsător

Ziua este favorabilă pentru a-ți recunoaște greșelile: în primul rând, astfel vă veți repara vina față de cei care v-au jignit, iar în al doilea rând, poate, nu mai repetați așa ceva pe viitor.

Pești

Nu a sosit încă momentul punerii în aplicare a planurilor profesionale – mai ales creative -, așa că mai așteptați cu munca la ele – în timp ce vă trageți de restul “cozilor”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *