Horoscop

Horoscop 8 iunie 2016

Berbec

Verifică toate informaţiile înainte de a pleca la drum, pentru că se poate strecura un detaliu minor care îţi poate strică toată plăcerea călătoriei. O iei pe un drum greşit, te rătăceşti într-o zona necunoscută, eşti deturnat spre o altă destinaţie decât ai stabilit iniţial sau cei care au promis că te vor însoţi într-o anumită direcţie îşi schimbă peste noapte opţiunile. Ceva nu iese conform planurilor în călătoria de azi, dar poţi schimbă totul din mers astfel încât să pleci totuşi de acasă. Chiar dacă nu ajungi acolo unde ţi-ai propus, tot poate fi o ieşire plăcută.

Taur

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţă ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari după ţine de lunile trecute, îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce îţi inspiră un sentiment de linişte şi de calmare a spiritelor după o perioada extrem de agitată. Vezi că a meritat să aştepţi şi, mai ales, să speri că totul se va rezolva? Realitatea îţi arată concret că nicio problema nu durează veşnic şi, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Gemeni

Nu reuşeşti să te integrezi perfect în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie că ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet peste toate acestea ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

Rac

Vezi doar lucruri bune în jurul tău şi această se va dovedi a fi exact sursă ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Laşi deoparte modestia, nesiguranţă, teamă de eşec sau pesimismul şi le înlocuieşti cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care eşti implicat. Ai la îndemână tot ce-ţi trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o poţi numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Eşti atât de entuziasmat de ceea ce iese din mâinile tale, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visai, că e maximum la care puteai speră vreodată. Felicitări, păstrează acest tonus pentru viitoarele succese!

Leu

Că să vezi cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui să priveşti un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia ţi le-ar putea arată. Nu fi superficial, mulţumindu-te cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încearcă să treci dincolo de cortina, să analizezi situaţia şi din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii ştiu să se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măşti false, dar azi ai un fler cu totul special de a miroşi de la o poştă adevărul, că măcar să poţi elucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Fecioara

Şansă cea mai mare nu e unică, ci poate apărea din două direcţii în acelaşi timp. Posibil să fii atât de norocos încât să profiţi şi de una şi de altă la fel de bine. Parcă trece un înger protector pe deasupra ta şi îţi oferă o a două şansă cu privire la o situaţie care nu ţi-a ieşit prea bine dată trecută sau îţi aşează pe tavă mai multe opţiuni la fel de profitabile, şi doar de alegerea ta depinde asupra căreia te opreşti. Mai tragi un loz şi, surpriză, e tot câştigător! Nu trebuie să fii atât de suspicios în faţă întâmplării, ci să te bucuri că eşti tu norocosul!

Balanţă

Ai ajuns la finalul unei etape şi îţi permiţi şi tu o zi de odihnă. Se vede că eşti obosit, refuzi orice activitate care cere de la ţine chiar şi cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung şi acum simţi nevoia de o recuperare totală a energiilor consumate. Meriţi toate felicitările, şi ziua de azi sunt un prilej excelent de a poveşti lumii prin ce ai trecut şi cât de mult ai muncit că să ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul că ai ajuns la capăt este cea mai mare bucurie!

Scorpion

Eşti foarte atent la detalii şi nu emiţi păreri decât atunci când eşti sigur că ai înţeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai şi analizezi tot ce afli, gândeşti înainte de a vorbi, că să nu greşeşti cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stai şi să asculţi tot ce vine către ţine, să pui cap la cap informaţiile, să confrunţi mai multe surse de documentare, că nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur şi profund cu care analizezi tot ce auzi, şi la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente şi bine documentate.

Săgetător

Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zona sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară că în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la ţine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi da târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai află. Lasă-i pe cei care ţin la ţine să se apropie de ţine, deschide-le poartă sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Capricorn

Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţă unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce să te grăbeşti? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Eşti un exemplu de maturitate şi încredere în ziua de mâine!

Vărsător

Eşti în formă excelenţă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stîngă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipa pentru a te apucă de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul şi să aluneci spre o stare de dolce far niente, aşa cum îţi dictează anturajul. Ai în preajma oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură şi te trag şi pe ţine alături de ei, când tu ai fi vrut să urci azi Everestul!

Peşti

Dacă nu ai libertate deplină de acţiune, parcă nu eşti în stare de nimic constructiv. Lupta pentru dreptul tău de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stăpân, pentru că tu crezi în ideile tale şi merită să le faci ascultate. Sunt mai originale şi mai deosebite decât altele, şi, că tot ce-i nou, sunt greu de acceptat de cei mai conservatori din fire, de fapt chiar aşa că ţine! Dacă ţi-ar urmă sfaturile, mulţi ar avea de câştigat, dar sunt reticenţi la noutate. Chiar şi tu, la prima vedere!

Horoscop 8 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *