Horoscop

Horoscop 8 mai 2023. Balanță, nu este de dorit să asculți sfaturile altora

Berbec

Iritarea care apare în legătură cu persoanele din jurul tău trebuie luată cu înțelegere și răbdare: nu trebuie să reacționezi violent – în cel mai bun caz, vei părea inadecvat.

Taur

Abilitățile și oportunitățile care vă vor fi oferite în această perioadă, trebuie să le folosiți doar în scopuri bune – orice acțiuni rele se vor întoarce împotriva voastră.

Gemeni

Tentațiilor care v-ar putea urmări în aceste zile, va fi greu să le rezistați, dar este posibil și necesar – altfel există o mare probabilitate să comiteți acte pe care va trebui să le regretați mai târziu.

Rac

Aceste zile ar trebui să fie dedicate odihnei – fii de acord că ai muncit din greu și ai fost foarte obosit în ultima vreme, iar a continua să acționezi în această stare înseamnă să omori din rădăcină noile proiecte.

Leu

Perioada – mai ales luni – nu este potrivită pentru punerea în practică a unor proiecte serioase, așa că trebuie să le amâni pentru altă dată, dar între timp ocupă-te să aduci la zi dosare vechi – “atârnate”.

Fecioară

Cel mai important lucru în aceste zile este să-ți refaci stocul de energie care se încăpățânează să tindă spre zero: cel mai bun lucru de făcut este activitatea ta preferată, dar nu trebuie să uiți nici de nevoia de a fi în aer liber.

Balanță

Nu este de dorit să asculți sfaturile altora: chiar dacă vor fi date doar cu bune intenții, probabil că nu vor fi utile, așa că poți să le sari peste ureche.

Scorpion

Astrele îți recomandă cu tărie să petreci aceste zile, chiar dacă printre ele se află și o zi din săptămână, în liniște și pace: astfel îți poți analiza acțiunile și te poți acorda la munca ce te așteaptă.

Săgetător

Zilele sunt prielnice pentru a te distrage de la problemele presante ale vieții și pentru a-ți reface forțele necesare unei activități de succes – deci vei putea să te odihnești atât mental, cât și fizic.

Capricorn

În această perioadă, tentația de a face din unii dintre membrii familiei sau prieteni un instrument pentru a-și atinge scopurile va fi mare, însă nu ar trebui să faci acest lucru – ai putea regreta mai târziu.

Vărsător

Nu ar trebui să îți programezi negocieri de orice fel – atât profesionale, cât și personale – pentru aceste zile: nu vei reuși să găsești un teren comun cu partenerii tăi – dimpotrivă, poți duce acordurile într-un colț orb.

Pești

Nu merită să intri în discuții, mai ales când vine vorba de prieteni apropiați sau de persoane dragi: oricum nu vei reuși să le dai dreptate în această perioadă – pur și simplu nu vei fi ascultat și ai putea strica relația pentru mult timp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *