Horoscop

Horoscop 9 iunie 2023. Taur, nu ar trebui să țineți cont de sfaturile binevoitorilor

Berbec

Călătoriile de orice fel vor fi reușite, dar ziua va fi deosebit de bună pentru călătoriile de afaceri: veți putea să vă îndepliniți perfect toate sarcinile încredințate de superiori și, în același timp, să vă odihniți.

Taur

Nu ar trebui să țineți cont de sfaturile binevoitorilor – atât reali, cât și imaginari: exprimându-și orice dorință față de dvs. vor urmări nu interesele dvs., ci pe ale lor.

Gemeni

Ziua – în ciuda faptului că pică la sfârșitul săptămânii de lucru – va deschide perspective profesionale serioase pentru zodia dvs., încercați să nu le ratați.

Rac

Orice s-ar întâmpla în jurul tău în această zi, încearcă să-ți deconectezi pe cât posibil reacțiile emoționale la evenimente: totul se va așeza în cele din urmă și celulele tale nervoase nu-și vor mai putea reveni.

Leu

În ciuda anticipării unui weekend, ziua – cel puțin prima sa jumătate – ar trebui să fie dedicată muncii: în această perioadă va fi posibil să se pună bazele unei sarcini profesionale importante.

Fecioară

Oricare ar fi autoritatea persoanei care vă va convinge astăzi de ceea ce este corect, încercați să vă păstrați bunul simț – nu cedați manipulării, altfel veți deveni un pion în jocul altcuiva.

Balanță

Dacă șeful vă cere părerea în legătură cu decizia unei chestiuni profesionale importante, nu ezitați să o exprimați, chiar dacă este contrară cu ceea ce gândește șeful însuși: acesta va accepta punctul dvs. de vedere.

Scorpion

Ziua – mai ales a doua sa jumătate – este cea mai favorabilă pentru întâlnirea cu prietenii și vizitarea rudelor: în primul rând, veți putea găsi un limbaj comun cu ei, în al doilea rând, comunicarea va lăsa o impresie plăcută.

Săgetător

Circumstanțele zilei vă vor face să vă gândiți dacă sunteți pe drumul cel bun în viață – poate ar trebui să vă reconsiderați atât obiectivele, cât și modalitățile de a le atinge.

Capricorn

Au mai rămas doar câteva eforturi cruciale pentru a obține rezultatele profesionale pe care ți le dorești, așa că – în ciuda relaxării care corespunde ultimei săptămâni – trebuie să le faci.

Vărsător

Reprezentanții zodiei dvs. pot conta pe noroc în toate sferele vieții și activităților, dar cel mai mare succes va fi cel profesional: puteți, în ciuda zilei de vineri, să demarați noi proiecte.

Pești

Astrele le recomandă reprezentanților semnului dvs. să își amintească de prieteni sau de persoane dragi cu care nu ați mai vorbit de mult timp: astăzi este momentul, făcând primul pas spre apropiere, să vă întâlniți cu ei sau măcar să îi sunați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *