Horoscop

HOROSCOP! BALANȚĂ, aveți ocazia să rezolvați o problemă de natură sentimentală

Este un moment favorabil pentru investiții sau pentru a începe o afacere. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice și călătoriile. Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzați! Vă sfătuim să evitați speculațiile de orice fel.

TAUR

Puteți face schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri și investițiile pentru cămin. Seara s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă apropiată.

GEMENI

Puteți avea o mare reușită cu prilejul unei scurte călătorii în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de afaceri. După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

RAC

Sunteți nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori, dar schimbările vă sunt benefice. Faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta cu sfaturi la demararea unei activități profitabile. Vă sfătuim să vă consultați și cu partenerul de viață.

LEU

În cursul dimineții primiți o sumă de bani care înviorează bugetul familiei. S-ar putea să intrați în posesia unei moșteniri sau să primiți un credit pe care l-ați solicitat cu puțin timp în urmă. Menajați-vă sănătatea și odiniți-vă mai mult!

FECIOARĂ

Intuiția vă ajută să găsiți o metodă originală pentru a face schimbări importante în viața socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faceți un compromis cu ceilalți membri ai familiei, dar și câteva drumuri scurte împreună cu un prieten. Nu ratați această ocazie favorabilă!

BALANȚĂ

Aveți ocazia să rezolvați o problemă de natură sentimentală. În cursul dimineții, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o cu puțin timp în urmă. Vă sfătuim să acceptați propunerea.

SCORPION

Aveți o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteți în formă excelentă și reușiți să faceți față. Situația financiară nu este prea bună, dar nu este cazul să vă îngrijorați. Nu neglijați sfaturile partenerului de viață!

SĂGETĂTOR

Este momentul să faceți schimbările dorite pe plan sentimental și în domeniul afacerilor. Relațiile cu partenerii sunt foarte bune și este un moment bun pentru a încheia contracte și a semna documente.

CAPRICORN

Sunteți plin de energie și puteți realiza tot ceea ce v-ați propus pentru azi. Aveți ocazia să obțineți un câștig financiar consistent, dar și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii sunt foarte bune.

VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei vă simțiți plin de energie și în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimați forțele, pentru că s-ar putea să aveți probleme de sănătate. După-amiază sunteți invitat în vizită la prieteni.

PEȘTI

Aveți idei valoroase, apreciate de șefi și de colegii de serviciu. Sunteți în formă și puteți să finalizați tot ce ați început. Situația financiară s-ar putea să nu fie tocmai bună, dar sunteți perseverent și aveți încredere în viitor.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *