Horoscop

HOROSCOP: Berbecii vor întâlni dragostea într-o vacanță

Întăriți relațiile cu apropiații pentru că în ultima vreme i-ați cam neglijat. Problemele legate de finanțe se vor rezolva curând și vă bucurați de o vacanță unde aveți posibilitatea să întâlniți și o dragoste neașteptată. Un prieten vă solicită să-l ajutați să termine un proiect și aveți inspirația necesară.

TAUR
Dacă sănătatea vă dă semne nu tocmai bune, nu trebuie să vă îngrijorați și nu tratați cu superficialitate problemele. Încercați să mențineți o dietă echilibrată. Feriți-vă de excese! În weekend aveți planuri legate de o călătorie și de aventură. S-ar putea să vă distrați cum nici nu gândeați în excursia pe care o amânați de atâta vreme.

GEMENI
În zilele ce vor urma sunteți înconjurați de multă dragoste. Planetele vă călăuzesc pașii spre persoana iubită și vă încurajează să fiți mai practici și mai curajoși. Aspectele financiare favorabile vă îndeamnă să ieșiți la cumpărături. Nu uitați să-i luați un cadou și persoanei iubite.

RAC
Familia ar putea să vă dojenească pentru că în ultima vreme nu ați luat măsurile necesare. Forțați de cei de acasă, vă simțiți motivați să faceți mici reparații sau să vă luați un nou animal de companie.

LEU
Situația precară a finanțelor dumneavoastră vă face să deveniți nervoși și să aveți probleme de comunicare. Este momentul să vă ocupați mai mult de sănătate pentru că în ultima vreme oboseala își spune cuvântul. Relaxați-vă, modificați-vă un pic stilul de viață și nu luați decizii grăbite, pe care mai târziu le veți regreta.

FECIOARĂ
Începeți săptămâna plini de idei creative și de sentimente romantice. Joi faceți ordine în acte, vă ocupați de achitarea facturilor și cumpărați doar strictul necesar. Nu sunteți prea cheltuitor în weekend și preferați să citiți o carte bună decât să ieșiți mai mult timp în aer liber.

BALANȚĂ
S-ar putea să vă simțiți mult mai înflăcărați decât este cazul și să dați frâu liber ideilor ce vă ard de ceva vreme. Aspecte plăcute legate de casă și familie vă fac să redescoperiți sentimente care au fost îngropate demult. Fiți cât mai calmi și nu vă implicați într-un război al cuvintelor.

SCORPION
A venit timpul să vă revizuiți mai mult sentimentele, fanteziile, visele, speranțele, dar și temerile pentru că trebuie să le țeseți ca într-o tapiserie. Simțiți nevoia să vorbiți cu cineva drag și dacă o faceți, veți vedea cât de mult sunteți apreciați ca prieteni.

SĂGETĂTOR
Viața vi se pare mai distractivă acum când ați strâns în jurul dumneavoastră mulți prieteni. Nu vă distrageți atenția de la finanțe și nu mergeți la prea multe chefuri unde cheltuiți mai mult decât este cazul. În weekend veți sta acasă și vă veți ocupa mai mult de cei dragi. Progresul în carieră este mult mai evident acum, mai ales dacă folosiți această șansă realizându-vă visele.

CAPRICORN
Progresul în carieră este mult mai evident acum, mai ales dacă folosiți această șansă realizându-vă visele. Sentimentele profunde ies la suprafață când sunteți față-n față cu persoana iubită. Fiți mai îndrăzneți și nu ratați șansa unei noi relații. Excesul de zel îl puteți canaliza spre realizarea de noi proiecte.

VĂRSĂTOR
Dorința de a călători ar putea crește în această săptămână, deoarece în ultima vreme ați fost foarte ocupați cu munca. Găsiți-vă timpul potrivit pentru relaxare și distrați-vă din plin. Nu ar fi rău să vă hrăniți curiozitatea și să explorați domeniul profesional care vă captivează.

PEȘTI
Zilele ce urmează vă aduc mai mult calm și mai multă stabilitate financiară. Nu vă lăsați doborâți de emoții la locul de muncă și acordați mai multă atenție distracției, profitând de vremea frumoasă pentru a merge în vacanță la munte sau la mare. Aveți șansa întâlnirii cu marea dragoste! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *