Horoscop

Horoscopul dragostei decembrie 2023. Aventuri amoroase și situații dramatice

Luna decembrie va fi marcată de aventuri amoroase vii, precum și de situații dramatice și de clarificarea pasională a relațiilor. Intensitatea sentimentelor și subtilitățile psihologice contribuie la întărirea legăturilor, la creșterea atracției reciproce și la apropierea partenerilor.

Între 4 și 29 decembrie, Venus, planeta iubirii și a relațiilor se deplasează în Scorpion, creând o atmosferă de mister, atracție sexuală, multe persoane devenind suspicioase, geloase. Femeile pot pune constant la îndoială acțiunile și motivele soțului sau partenerului lor, în încercarea de a-și justifica gelozia.

În seara zilei de 29 decembrie, Venus intră în Săgetător, ceea ce va avea cel mai bun efect asupra relațiilor amoroase. Energia vindecătoare și festivă a Săgetătorului favorizează reîntâlnirea și reconcilierea cu partenerul, reînnoind relațiile de lungă durată.

Tranzitul lui Mercur retrograd, din 13 decembrie până pe 2 ianuarie, prin semnele Capricornului și Săgetătorului, aduce la suprafață amintiri. Oamenii au tendința de a pătrunde în adâncurile subconștientului uman pentru a explora probleme legate de putere, frică și sex. Întâlnirile neașteptate cu vechi cunoștințe pot fi reciproc avantajoase. Interesul oamenilor pentru evenimente vechi crește și există o dorință de a corecta greșelile din trecut.

BERBEC
Vitalitatea și credința într-un viitor luminos vor crește în relațiile tale de familie și de dragoste. Luna decembrie este potrivită pentru a te scufunda într-un subiect interesant privind viața ta personală. Instinctul nu vă va dezamăgi atunci când vă alegeți un partener, dacă vă aflați la o răscruce de drumuri. Dacă se întâmplă ca o persoană iubită să vrea să facă o pauză sau să plece, nu te supăra, vei putea începe o nouă relație sentimentală. Oamenii vor veni spre tine, mai ales membrii de sex opus.

TAUR
Va trebui să acceptați că nu totul se va rezolva rapid și așa cum v-ați dorit. Țineți cont de circumstanțe și de părerea partenerului dvs. Căutați mijlocul de aur între visele dvs. și situația actuală! Nemulțumirea, capriciile, cicăleala și dorința de mai mult vor inhiba dezvoltarea în continuare a legăturilor sentimentale. Dacă ți-a fost teamă să faci ceva în casă pentru a îmbunătăți fondul psihologic sau să îndrăznești să ai o conversație sinceră cu partenerul tău, decembrie este cel mai bun moment să o faci.

GEMENI
Inspiră-te pe tine însuți și inspiră-ți persoana iubită să explorezi ceva special. Luna decembrie va aduce experiențe cu adevărat interesante și emoții noi. Pentru a evita surprizele neplăcute, este mai bine să luați lucrurile în propriile mâini și să aflați tot ce vă interesează în relațiile personale în decembrie. Datorită partenerului tău, s-ar putea să te regăsești în locul potrivit la momentul potrivit. De exemplu, ai putea rata o ocazie bună dacă te superi că ai ratat un eveniment sau o întâlnire.

RAC
O lună excelentă pentru a transforma relațiile și a le duce la nivelul următor. Nu pierdeți ocazia de a vă apropia de persoana iubită. Împreună puteți înțelege cele mai profunde, ascunse și intime lucruri. Partenerii din trecut își pot reaminti despre ei înșiși, pot fi dezvăluite informații neplăcute. Natura comunicării în sfera legăturilor personale se schimbă, modul de gândire devine diferit, ceea ce este un factor pozitiv și contribuie la armonizarea relațiilor.

LEU
Fiți atenți la detalii atunci când interacționați cu un partener romantic. Există un risc ridicat de a omite ceva important și, ca urmare, acest lucru poate duce la greșeli absolut stupide. Circumstanțele te obligă să cauți al doilea fond și sensuri ascunse, generează neîncredere și gânduri sumbre, dar, este important să faci un efort și să nu te afunzi în negativism. Aventurile și călătoriile romantice vor afecta relațiile în cel mai favorabil mod. Luna decembrie este potrivită pentru conversații sincere cu persoana iubită.

FECIOARĂ
Încercați să vă distribuiți corect forțele cu oportunități reale. Nu promiteți persoanei iubite mai mult decât sunteți în stare să faceți. Și atunci, atât în interior, cât și în exterior, veți fi armonios și mulțumit, astfel încât și partenerul sau membrii familiei dvs. vor fi bine dispuși. Luna este favorabilă romantismului – țineți cont de acest lucru dacă sentimentele din relația de cuplu au început să se stingă. Înainte de Revelion, invită-ți jumătatea la o întâlnire sau la o cină la lumina lumânărilor.

BALANȚĂ
Partenerul dvs. vă poate surprinde neplăcut. Declarațiile sale de agățare emoțională vor ascunde nemulțumiri interioare și nesiguranțe. Tratați acest lucru cu înțelegere și nu agravați situația. În decembrie, puteți remedia ceea ce v-a împiedicat și iritat în relațiile de dragoste sau de familie. Nu tăgădui ceea ce te preocupă, caută soluții și ieșiri din situații. Folosește-ți imaginația și creativitatea în viața ta intimă.

SCORPION
Puterea, rezistența fizică, manipularea, stăpânirea publicului, intuiția ascuțită și emoțiile vii, atrag asupra ta atenția sexului opus. Dacă obiectivul tău pentru luna decembrie este să câștigi atenția cuiva care îți place, este un moment bun să o faci, dar nu acționa deschis, ci prin mijloace viclene. Venus care călătorește prin semnul tău poate aduce în prim plan problemele de relație, dar îți dă și o mare putere de a le depăși.

SĂGITĂTOR
Dorințele tale sunt îndeplinite și totul este satisfăcător în relațiile de familie. Cei care sunt în căutare, în decembrie vor putea schimba ceva în viața personală, pentru a-și găsi partenerul ideal. În comunicarea cu reprezentanții sexului opus vor apărea mai mult optimism și deschidere, dar în același timp – creșterea încrederii în justețea lor și lipsa de dorință de a observa detaliile. Dacă veți fi mai atenți la persoanele din jurul dumneavoastră, s-ar putea să constatați că cineva este interesat de dumneavoastră nu doar ca prieten sau coleg de serviciu.

CAPRICORN
Libertatea de spirit excesivă creează dificultăți cu partenerul sentimental. Resentimentele acumulate se revarsă, ceea ce poate duce la conflicte, până la o despărțire, inclusiv. Capricornii singuri au șansa de a reînnoi o relație de dragoste dacă fac un pas în acest sens. Luna decembrie este favorabilă relațiilor de afaceri cu sexul opus, unele dintre ele putând evolua spre o idilă la birou. Dacă ești căsătorit, gândește-te unde ar putea duce o nouă relație amoroasă.

FECIOARĂ
În sfera amoroasă vă așteaptă surprize de diverse feluri. O stare de spirit ridicată și un optimism excesiv nu vă vor permite să evaluați starea reală a lucrurilor în sfera sentimentală. Pentru ca luna decembrie să fie calmă, încercați să negociați și învățați să vă coordonați acțiunile cu persoana preferată. Dacă mergeți la un eveniment – nu vă creați așteptări mari, pentru a nu fi dezamăgiți. Petreceți cât mai mult timp cu familia și veți fi fericiți!

PEȘTI
Rivalii și rivalii vor deveni mai activi, dar veți avea noroc în toate privințele. Arată-ți partea ta cea mai bună, comportă-te cu demnitate și nu reacționa la provocări. Este un moment bun pentru a face planuri comune, pentru a discuta despre viitorul relațiilor existente. A doua jumătate a lunii decembrie promite să fie pasională – profitați și stabiliți o relație cu un partener romantic. Cuplurile căsătorite au șansa de a transforma relațiile de lungă durată și de a le insufla viață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *