Horoscop

Horoscop! FECIOARĂ, dimineață intrați în posesia unei importante sume de bani

Dimineață aveți prilejul să începeți o activitate pe plan artistic, într-un cadru organizat. Este o zi bună pentru a da viață speranțelor și viselor, mai ales că imaginația vă ajută din plin. Vă recomandăm să nu începeți prea multe treburi deodată, întrucât riscați să încurcați lucrurile. 

TAUR

Șefii și colegii vă reproșează că nu reușiți să vă încadrați în programul de lucru. Starea de confuzie și lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relațiile cu persoana iubită.

GEMENI

Dimineață s-ar putea să fiți confuz și nerealist. Cei din jur nu vă înțeleg corect. Vă recomandăm să nu fiți prea insistent, pentru că puteți isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupați de afaceri.

RAC

Lipsa simțului practic și starea de confuzie vă afectează activitatea profesională. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Încercați să vă îndreptați atenția spre problemele importante!

LEU

Începeți ziua cu o stare accentuată de oboseală și de confuzie. Vă recomandăm să nu luați decizii importante, pentru că este posibil să nu găsiți cele mai bune soluții. Ar fi bine să evitați activitățile care vă solicită intens.

FECIOARĂ

Dimineață intrați în posesia unei importante sume de bani care vă îmbunătățește considerabil situația financiară. Poate fi vorba despre un împrumut solicitat de curând sau despre o primă. Seara este posibil să plecați într-o călătorie.

BALANȚĂ

Dimineață, intuiția și imaginația vă ajută să vă afirmați pe plan profesional și în societate. Vă recomandăm să speculați ocaziile care vi se oferă, dar să nu forțați norocul! S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neprevăzută.

SCORPION

Aveți succes în domeniul artistic. Membrii mai tineri ai familiei sunt încântați de investițiile pe care intenționați să le faceți pentru cămin. Vă recomandăm să nu neglijați părerile unei rude mai în vârstă, pentru că puteți economisi o sumă importantă.

SĂGETĂTOR

Aveți un bun randament pe plan intelectual și aveți șansa să străluciți în societate. Dimineață faceți cunoștință cu o persoană deosebită, interesată să vă sprijine creativitatea. Spre seară, s-ar putea să vă bulverseze o veste de la un prieten.

CAPRICORN

Parcurgeți o perioadă favorabilă pe toate planurile și sunteți convins că puteți depăși orice obstacol. Aveți ocazia să vă afirmați talentul artistic în societate. Încercați să fiți mai realist! Aveți o imaginație bogată, care vă poate juca feste urâte, dacă nu sunteți atent.

VĂRSĂTOR

Înclinațiile artistice și preocupările din acest domeniu ar putea să vă îndepărteze de prieteni. Rezultatele bune vă încurajează să continuați în aceeași direcție. După-amiază puteți să rezolvați o problemă de afaceri.

PEȘTI

Este o zi bună pentru arte, comunicare și călătorii în interes sentimental. Intuiția și optimismul vă ajută să treceți mai ușor peste o problemă financiară. După-amiază sunteți foarte activ pe plan social și sentimental.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *