Horoscop

HOROSCOP: Fecioarele sunt descurajate

Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei.

TAUR
Aveţi ocazia să daţi sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii.

GEMENI
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Acordaţi mai multă atenţie familiei. Vi se propune să intraţi într-o afacere.

RAC
Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente.

LEU
Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. S-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică.

FECIOARĂ
Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă.

BALANŢĂ
Aveţi succes în toate activităţile casnice. Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Reuşiţi să faceţi schimbări radicale în viaţa dvs., mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită.

CAPRICORN
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Fiţi prudent şi cumpătat!

VĂRSĂTOR
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în afaceri. Seară vă vizitează un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult.

PEŞTI
Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. Vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflaţi în centrul atenţiei. Fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *