Horoscop

Horoscop / Fecioarele visează cu ochii deschişi, iar Gemenii au chef de distracție

Berbec

Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe ţine, dar nu te laşi tu doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe. Totuşi, ascultă şi părerile celorlalţi, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au şi ei suficiente argumente pentru a se face auziţi, doar că tu eşti cu un cap deasupra lor şi te faci auzit mai uşor. Agresivitatea lor nu îi ajută să îşi impună părerile, ci doar să tulbure puţin apele, dar până la un punct au şi ei dreptate.

Taur

Te afli într-un anturaj marcat de conflicte şi neînţelegeri, poate din cauza unei competiţii care are că scop final un premiu. Poate e şi o motivaţie materială la capăt, de aceea intri şi tu în această lupta pentru a obţine victoria. Poţi fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forţe, pentru că eşti bine pregătit şi deţii o energie de invidiat, cu care îi dai la o parte pe rivalii tăi. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în ţine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

Gemeni

Este o zi amuzantă în care ai chef de distracţie şi nu prea iei nimic în serios. Te cuprinde deja spiritul vacanţelor şi te comporţi că un copil pus pe soţii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priveşti cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor. Veselia ta va molipsi şi pe alţii şi vei vedea ce bine se aşează toate atunci când ai o atitudine pozitivă orice ar fi.

Rac

Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârti în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucură şi de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative că să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera tihnită după care tânjeai.

Leu

Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere absolută în succesul final şi ai garanţia că, la capătul acestor eforturi, te aşteaptă o răsplată binemeritată. Eşti foarte motivat să tragi tare, oricât ar mai dura, de vreme ce la capăt te aşteaptă evenimente fericite. Ai ocazia de a-ţi demonstra valoarea în faţă celor din jur iar atunci când eşti apreciat şi ţi se recunosc meritele, eşti capabil de şi mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba bună că să poţi merge mai departe, oricât de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?

Fecioara

Visezi frumos, vezi viitorul în lumini optimiste şi abia aştepţi că planurile pe care le clădeşti acum doar la nivel teoretic să devină realitate. Ai convingerea că totul va ieşi exact că în visele tale şi e doar o chestiune de timp până când vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promiţător. Vei găsi mijloacele care te vor duce direct la ţintă, oamenii care vor participa la materializarea visului tău şi nu-ţi vei pierde nicio clipă încrederea că totul va ieşi perfect.

Balanţă

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar că să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inima, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amână pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Scorpion

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu speră că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajută cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine. Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

Săgetător

Profită de o zi mai lejeră pentru a-ţi pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investiţii, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare. Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, că atare pune-ţi mintea la contribuţie pentru a descoperi încotro să vâsleşti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viaţă mai bună. Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viaţă, pentru că dacă iei în braţe doar termeni că sărac, lipsuri, datorii, fii sigur că numai acestea se vor ţine scai de ţine!

Capricorn

Mare atenţie la viaţă de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arată adevărată faţă şi poate lasă urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pică în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt. Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.

Vărsător

Încearcă să stai departe de orice factor de risc, pentru că azi numai indiferenţă şi detaşarea te pot scoate din orice impas. Prefă-te că nu vezi ispita rea care îţi da ghes, pentru că dacă îi pici în plasa, ai avea numai de pierdut. Că eşti atras de o acţiune incorectă, că eşti gata să înşeli încrederea cuiva sau joci pe două fronturi, ascuns după o masca ce nu ţi se potriveşte, fii sigur că faptele incorecte vor ieşi repede la iveală şi atunci nu vei mai găsi nicio scuză. Abţine-te să încerci doar că să vezi dacă merge…

Peşti

Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe ţine, dar nu te laşi tu doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe. Totuşi, ascultă şi părerile celorlalţi, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au şi ei suficiente argumente pentru a se face auziţi, doar că tu eşti cu un cap deasupra lor şi te faci auzit mai uşor. Agresivitatea lor nu îi ajută să îşi impună părerile, ci doar să tulbure puţin apele, dar până la un punct au şi ei dreptate.

Horoscop 11 iunie 2018 oferit de Acvaria

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *